Geçmiş olsun,maksat muhabbet olsun,makine hazır olduğunda yazmanız yeterli![]()
Geçmiş olsun,maksat muhabbet olsun,makine hazır olduğunda yazmanız yeterli![]()
WeWhoAreNotAsOthers
Diesel İnside
MegaChips
kimse korktu kaçtı die düşündüğü yok kardeşim yanlış anlaşılmasın o gun zaten mesut (vti sahibi ) bektaş la konuştular zaten telde o bölümde bi sıkıntı yok kımsenın aklına bişe gelmesin benim yazdığım yazıdada art nıyet yoktu yanlış anlaşıldı sanırım kusura bakmayın zaten sağlıklı deneme olsun diye biz c.ertesı denensın teklifi yaptık araçta sıkıntı varken adamı zorlucak halımız yok .. sorunlar giderilir tekrar haberleşiriz iki tarafta musait olrsa denenir sağlık neticeyi almış oluruz . son birseydaha eklemek istiyorum bizim agzımızdan focus kotü diye birsey cıkmadı gitmiyo diyede bisey cıkmadı neticeyi deneyip görücez belki gecicek belki geçilicek yıne söylüyorum maksat eğlence![]()
Bende en hızlı 1,6D yi merak ediyorum
WeWhoAreNotAsOthers
Diesel İnside
MegaChips
bugün direksiyonumdada bi sorun oluştu , tabi 1200 -1500 tl masrafı duyunca korkudan elim ayağım dolandı. kartal sanayiye indik çıkma vs kutu bakıcaz herşey üst üste gidiyor zaten böyle olunca.. neyse sonra bi baktık direksiyon pompa kapağım yok heryer hidrolik hemen yıkadık etrafı hidrolik takviyesi sorun halloldu bende derin bi oh çektim.. bayadır aklımda olan yapamadığım krom 60 lık düz boruyuda hallettim
son kısım görünüş için flanştan sonra 76 kullanıldı oda benim isteğim 50 cm falan oda , flanş yaptırdım çünki 4 lü krom çıkışlarımıda kullanmak istedim
gidişim değiştimi değişmedimi bilmiyorum yağmurda 3. vites bile sağa sola atacak kadar sarıyor çünki
çarşamba perşembe gibi havalar kuru olursa inşallah deniyoruz.
Bu gece musaid olan varsa bravo ve 1.20d var hazir
WeWhoAreNotAsOthers
Diesel İnside
MegaChips
bitane ben 50-170 çektim ,50-150 14 saniye yol düz eğim sıfır yolun sonunda yokuş yukarı çıkıyosun baya bi eğimli orda hız sabit kalıyor tabi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)