Hacı app yokmu sende ya![]()
Arkada app yok yani takmak nasip olmadı
Kaaaaaç 10 muuu1.8t+remap eksoz ile aynı baya iyimiş
focus 1.6 tdci 184 hp 50-170 - YouTube
mazot dipte diyorum
nozzle yazılım egr kat unuttuğum bişeyde olabilir
toledo tdi - YouTube
50-150 burda 14-15 sn ölçülebilir yol düz
Göstergede dijital kısımda yazan motor sıcaklığı bir ara 123 dereceleri gösterdi kapak contasına zarar vermesin aman dikkat edin.soğutma sistemini güçlendirmek faydalı olabilir.Maşallah güzel hızlanıyor.
Kazasız belasız kullanmak dileklerimi ileteyim öncelikle.
Fakat bu güçlerle bir yerde sorun çıkartmaz mı? Ben yazılıma bile ön yargılıyım uzun vadede. Zira çevremde olsun internette olsun 30.000 km den fazla yazılım kullanmış insan yok.
Şu aralar bende niyetliyim yazılıma, fakat sürekli uzun yol yaptığımdan ve süratli gittiğimden dolayı arabayı yorarım diye düşünüyorum çünkü k*ç kadar motorla sürekli 150-160+ süratlerde gitmek standart halini bile yoruyordur. Kim bilir yazılımlı olsa ne yapar..
Bir yanımda diyor ki dünyaya bir daha mı gelicez amk..
bektaş, onur maşallah..
sizin araçlar videolara göre çok yakın giderlere sahip bence güzel havada deneme keyifli olur diye tahmin ediyorum 50-150 de ikisinin arasında 1 sn fark yoktur sanki göz dbn sine göre
bomonti ,
focus 3 sanırım aracın 6 ileri ise 150*160 hızlarda devrin 3000 i geçmiyordur tahminimce.. yazılımdan sonra güç ve tork getirisiyle birlikte aracın daha rahat hareket kabiliyeti kazandığını + olarak sabit hızla kullanımdaki basıncın pek değişmediğini hesaba katarsak zarardan çok faydası olur motoru korumada![]()
ben yazılımla aracın daha rahat hareket ettıgını ve orjınalıne gore o kadar yorulmadıgı kanaatındeyım...zira 2 de bıle durup rahatca kalkabılıyorum...orjınalınde bole bı durum olamaz sanırı...120 km sabıt hızda basınc 0.5 sabit
çok iyi asfaltta 80-160 8.5 saniye civarları benim golf sanırım güzel değer![]()
RACE WERKS
bi dyno yap merak ettim ayrıca ben hep opet kullanıyordum asla ve asla başka yerden almazdım aynı pompa aynı istasyonokulumun yanındaki opetten her pazartesi.. neyse bu aralar okul yok alamadım opetten
bugün ıkına ıkına 0 km gördü range gittim shellde doldurdum 100 tl akşama kadar 40-50 km yapmışımdır geleyim olaya telefonla konuşuyordum bi bastım gaza sonra telefonu suratına kapattım " dur la arabanın beygirimi artmış , bi test edeyim " shell nitro ile opet fullforce arasında dağlar kadar fark olduğunu size söyleyebilirim herkes söylerdi de ben inanmazdım ciddi ciddi fark ediyormuş birde içerdeki mazot normal bi arabanın 2 katı olduğundan reaksiyon daha farklı şekilde gerçekleşiyor tavsiye ediyorum kullanmayana ben inanamadım çok şaşkınım hala
merak ettim polo yazılımlı fenadır ama
amin cümlemize allah kaza bela vermesin, çok da sıcak değil optimum oralarda dolaşıyor yağ sıcaklığı zaten. bu yağ değişiminde motul 300v 5w40 koyucam işi garantiye almak için.
yazılımdan birşey olmaz kullanmayı bilirseniz faydalı bi okadar yazılım. ama güç geldi ben ankaraya kadar 200 ile gideyim dersen o motor cortlar
şu km ye kadar sorun olmadı 2000 km yaptım neredeyse 184 halinde yeri geldi roll yeri geldi drag yaptım yeri geldi top speed sorun olmadı inşallah olmaz çünki bilinçli kullanıyorum. benim bütün araçlarım yazılımlı yazılımsız turbosuz aracım olmadı şuana kadar bu 5. yazılımlı aracım maşallah sorunum olmadı olmazda, yazılımın tadını aldıkdan sonra yazılımsız geçen günlerime acıdım ben
aynen öyle sıcak havada yeni lastiklerim ile bi denemek isterim ( neovalar yolda)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)