Sadık hard işler peşindesin tamam anlıyoruz :D ama keşke daha göze hoş görünen görselliği bozmayan işler yapsaydın :)
Printable View
İstanbula geliyorum görüşelim abilerim :)
Bende iplenmeyen kişi oldum.
Bir whatsapp hesabi acip konusalim biri kursun rolleri atariz araclari atariz birbirimize
sadigi almayin guruba ama o bir ust segment onun aracini cozemedim ben ne yapti o arabaya speckleri cok farkli :)
grup var gelin :-) 05076974834
yok be ne speci bende 49 mm turbo , kapak tasli dereceli egzantirik enjektor filtre egzoz methanol devasa buyuk bi intercooler. cla ile denedim kafa bas gidiyoz 1.2 barda yazilimsiz.
Yakalayabillcen mi bide o var :D
Ben istanbula gelirsem hayatta basmam , ölürüz mölürüz bide izmire bekliyorum sizi.
Beyler benim turbonun kafasını aşağı çevirtip şu uzun olan boruyu kısaltmak istiyorum.
Bugün maslaktaydım bi turbocuya gittim büyük turbo fiyatı falan aldım :D o iş şu an beklemede
Turbocu çevirme işi ile ben uğraşamam dedi exculisive garaja yönlendirdi onlara uğradım oda hallederiz sorun değil dedi fakat yoğun olduğu için pek oyalamak istemedim arkadaşı.
Sorum şu; kendi turbomun yönünü değiştirmek için extra bi aparata ihtiyacım olacakmı ?