User Tag List

Sayfa 5/21 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
392 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: tdci - hdi intercooler uygulamasi ?

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu da aldığım intercoolerın resmi üzerindeki parça kodundan kalınlığı bulunabilir.bilgisayara baktım ama başka fotoğrafını bulamadım.

///MPower

Ko®ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar, bana 1,6 fiesta intercooler borularının ölçüleri lazım interneti alt üst ettim ama yok ford servisinde yada parcacısında tanıdığı falan olan varmı boruları aliminyumdan kendim yaptıracam ama ölçüler lazım,yardımcı olabilecek babayiğit arıyorum

1.6 tdci a binen bir arkadaşta yardımcı olabilir ondaki borularıda ölçebiliriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun yaptığım incelemede yerine direk olmadığını tespit ettik. Tabı hava bozuk tamponu söküp montaja geçemedik. Tampon sökülüp çıkıntılı bir plastik kısım var oranın Kesilmesi lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım plastik kısım kesilir o sorun değil de vidalama-sabitleme yerleri hazır mı + klima borusuna dokunuyor mu taktıktan sonra yazabilirseniz bende siparişi geçeyim.
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İntercoolerı araya sokamadığım için onu deneyemedim ama coolerın üzerinde iki adet vidalama yeri var zaten ve alt ayaklar oturacak gibi sadece plastik kısmı kesicez mecbur klima borusuna çarpmayacak tahminimce çarparsada ısıtır hafif büktürürüz olurmu bilmem tabi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdır haber bekliyorum o zaman
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selimvarli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İntercoolerı araya sokamadığım için onu deneyemedim ama coolerın üzerinde iki adet vidalama yeri var zaten ve alt ayaklar oturacak gibi sadece plastik kısmı kesicez mecbur klima borusuna çarpmayacak tahminimce çarparsada ısıtır hafif büktürürüz olurmu bilmem tabi.
    İntercoolerla alakalı bir gelişme var mı ? Klima borusu vs sıkıntı yarattı mı?
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün intercoolerı takıyoruz inş. Tamponu falan sökeceğiz. Klima borusuna dokunursa hafif bükeceğiz mecbur.n sadece yerine montaj yapacağız zaman kalırsa gidip boruları ayarlıyacağım.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be. c2 sahipleri harıl harıl hızlanmanın yollarını arıyor. takipteyim ben de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle herkese merhaba,

Henüz boru bağlantılarını yapamadık o konuda ist anadolu yakasında yardımcı olabilecek var ise burdan yazabilir.

kaputu açınca önümüzdeki torx vidaları söküyoruz. Daha sonra 2şer adet sağ ve sol tarafta olmak üzere davlumbaz içlerindeki vidaları söküyoruz tampon altındaki vidaları söküyoruz ve tamponumuzu alıyoruz:

buda intercoolerımızın takılacağı boşluk

intercoolerı yerine oturtabilmek için deliği benim kadar açmak gerekiyor yoksa yukarıdan intercoolerı sokarken takılıyor kesinlikle oturmuyor. klima hortumuna da dokundu dokunacak mesafede herhangi birsorun teşkil etmiyor. imkansızlıktan el testeresiyle açmak zorunda kaldık yoksa daha düzgün kesilebilir fakat iş görür seviyede.

buda bonus olsun c2 yazısı altına hdi yazısı yapıştırılacak.

abim ömere katkılarından dolayı teşekkürler

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bılgılendırme ıçın tşk edrm, montaj ıçın 2 adet delığı buyutuorz ve on kısımdakı plastık yerı kesıorz dımı..?
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normalde intercooler altına takılan 2 adet lastik takoz oluyor bende yoktu alttaki delikleri büyütmenize gerek yok intercoolerın ayak delikleri tam karşılıyor o delikleri oraya intercoolerin altını oturtup alttan bir şekilde sabitlemek gerekiyor. benim deliği büyütmeden oturmuyor dediğimden kastım intercoolerı aradan sokarken çapraz sokmak zorunda kalınıyor o yüzden intercoolerın yüzeyinin göründüğü plastik kısmı geniş açmak gerekiyor. alttanda güzelce sabitledim merkezliyerek sorun çıkartacağını sanmıyorm. tek iş borular kaldı ist anadolu yakası krom borudan yapabilecek varsa yardım bekliyorum uydurma borularla bu iş zor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    anladm, zatn plastığı kesmeden otursa bıle plastığı kesmek daha mantıklı çunku ıntercooler'a soğuk hava gelmesı lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende biraz kıllık varda ne kadar az kesersem iyidir diiye ugrastim olmadi ayrica intercoolerin isisinida kontrpl ettim surekli her kosulda gayet soguktu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harika olmuş elinize sağlık. şu para durumunu düzeltip hemen sipariş vericem bende klima borusuna dokunmaması çok hoşuma gitti. kısaca sadece öndeki plastik kısmı traşladınız ve direk yerine oturdu değil mi ?
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen oyle. İntercoolei dun sanayidede buldum ve benm aldigim fiyatn altina valeo marka aklinizda olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aynen oyle. İntercoolei dun sanayidede buldum ve benm aldigim fiyatn altina valeo marka aklinizda olsun.

valeo marka ıçın fıyat ve adres alabılırmıyız?

alacak arkadaşlar varsa sayı belırleyelım ve pazarlık yapıp hepsını bırlıkte alalm..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kartal oto sanayiiye ana kapıdan girince hemen sağ taraftan üst tarafa çıkmacıların oraya çıkıyor sağdan en sondaki dükkan dolandırıcı gibiler dikkat edin bana dediği fiyat 250 tl idi size başka fiyat söyliyebilirler. 2 adet intercooler hortumuna 150 lira çektiler aynı hortumu başka yerde 40 liraya buldum.

Ayrıca boru yaptıracak biryer ayarlamamız da lazım. İntercooler esnek boruları kullanmak şart gibi geldi yoksa motor titreşiminden intercoolerı zorlar gibime geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kartal oto sanayiiye ana kapıdan girince hemen sağ taraftan üst tarafa çıkmacıların oraya çıkıyor sağdan en sondaki dükkan dolandırıcı gibiler dikkat edin bana dediği fiyat 250 tl idi size başka fiyat söyliyebilirler. 2 adet intercooler hortumuna 150 lira çektiler aynı hortumu başka yerde 40 liraya buldum.

Ayrıca boru yaptıracak biryer ayarlamamız da lazım. İntercooler esnek boruları kullanmak şart gibi geldi yoksa motor titreşiminden intercoolerı zorlar gibime geliyor.

telefon numarası yada dukkan ısmı alma sansınız var mı?
    bahçeşehırde oturuorm çok uzak kalıo bana, telefonla konuşup kargo yaptırabılırım..

krom boru her zmn ıyıdır, bı egzozcuya sorup fıyat alın derım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)