borularımızı aldık 48lik 2mm et kalınlığı var.
1 metre ve 8 adet 90 derece.
buda deneme bir iki
kesinlikle valf vs hiç bir yere çarpma riski yok
şimdi işçiliği adam gibi yapacak biryer lazım ist anadolu yakası. fiyatta uçmayacak
![]()
borularımızı aldık 48lik 2mm et kalınlığı var.
1 metre ve 8 adet 90 derece.
buda deneme bir iki
kesinlikle valf vs hiç bir yere çarpma riski yok
şimdi işçiliği adam gibi yapacak biryer lazım ist anadolu yakası. fiyatta uçmayacak
![]()
hayırlı uğurlu olsunne kadara patladı borular ? bende bugün booster performance erhan abiyle görüştüm kısmetse bu ay sonuna veya mayıs başı gibi montajı yapıcaz.
yalnız sizin turbo elektrovanasının konumlanması farklı dikkat ederseniz önceki sayfada attığım motorda elektrovana dikine.sizinki yanlamasına.o yüzden benim arabada sıkıntı yaratabilir.bakalım çevrilebiliyorsa konumunu sizinki gibi yapıcam
![]()
///MPower
yaw hadi artık birisi sunu bitirsede bizde referans alsak baslasak
RC ciler deli gibi yardırıo
ben egr yi su sekilde iptal ettim arıza lambası yakmadı gayet memnun kaldım sırada kat iptali var düşünen arkadaslara örnek olsun
![]()
Borular piyasada en çok bulunan 304 paslanmazdan 140 liraya aldık dahada gram inmediler bir sürü yere sordum fiyatlar hep bu şekilde. Valla takacazda maddiyatda bittişimdi bi haftasonu bu işi yaptıracak işçiliği iyi birini bulmam lazım.
günceller geldiiborularıda hallettik sıra parlatma ve kelepçe işine geldii... hiç kolay bir iş değilmiş 3 - 4saat kadar sürdü...parlatmaya zaman kalmadı.
![]()
kolay gelsin, borular harbiden sıkıntıymışbende haftaya montajı hallediyorum inşallah.bakalım nasıl olacak.bu arada hazır boruları yaptırırken boost gauge da alın bir tane onunda hazır montajını yaparsınız.
///MPower
o boru 80tl
aslında sökerken boruya zarar verdik ince oldugu için katlandı ve ezildi düzelteyim diye ugrasırken ortadan deldik.
yeni boru almak yerine bende bu şekilde iptal yoluna gittim yoksa kör tapa yapmak benmde aklımda vardı![]()
Ben zamanında 206 1.4 HDI ıma yapmıştım. Sanırım 1.3 multijet grubunun intercoolerını kullanmıştım. Yatay uzundu. Tam ızgaranın arkasına koymuştuk. Sonuç olarak fazlaca tork gelmişti.Yalnız kötü yanı orijinal baskı balatayı çok zorluyor artık tork. Ama stock 206 gti la alttan bastığımızda 120'ye kadar geçemiyordu.
Bide coolerdan sonra yazılım güncellenmemişti benim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)