Günlük kullanılacaksa fazla heyecan aramayın derim nacizane fikrim. Ben şu haline getirene kadar baya ömür tükettik sanayide... İş yaptırmak çok zor. Turbo girerseniz işçiliği yazılımı tekrar baştan yakıt fazla olacak bu sefer tekrar ayar atacaksınız vs vs... Akraba oldum artık.
Oem turbo ve cooler ile yürüyorum şu an, 2.0 140hp 320nm passat 5 6 boy rahat geçiyorum durup tekrar geçiyorum hatta :D Cla c180 de keza 1 2 boy önde giderim diye düşünüyorum. Focus civic de keza vti hariç. 200 den sonra basacak yol yok zaten. O yüzden bi specinizi yapın, bi binin bence gayet tatmin edecektir sizi.
Şu an emmem port polish 60 lık düz var kat iptal sonda 90 lık varex var egr wesgate iptal 51lik komple krom intake var (gereksiz ama zengin görünsün :D ) açık mantar filtre var ve hard a yakın yazılımla 120hp 290nm torkla yürüyorum. Cama 100 lira yapıştırsam ön koltuktan alamazlar. O kadar diyorum. Ki tork arttıkça sarmaya başlıyor. Bence oem turbo ile yükleyip bi deneyin. Günlük kullanımda bu spec kesinlikle tatmin eder. Klima iptal edecektim bende turbo için. Absm zaten iptal. Ama gerek görmüyorum şu an... Gayet tırmalıyor asfaltı...
Bu arada turbo girecekseniz cooler şart bence. Keza yazılımdan önce iat zaten düşük de egt sanırım bayağı aşağılardaydı. Şu an 5dk lık kullanımdan sonra 1 kez kesiciye soksam anında yağ sıcaklık 80-90 arası oluyor kaput alev alev. Sıkıntı yok oem turbo olduğu için ama büyürse soğutmanız gerekebilir...
Son halinden, konu açmadan önce bi sneakpeek olsun...
http://i.hizliresim.com/vENnYv.jpg