sürekli koç egsozla karıştırıyorum :D
Printable View
sürekli koç egsozla karıştırıyorum :D
Turbo neden kırılıyor? Pal kırıyorsa filtre mi kullanmıyorsunuz?
Araç sorgulamayı bulamadıgım için buraya yazdım arkadaşlar 34 EU 8037 bu araç hakkında bilgisi olan var mı almayı düşünüyorum da acil cevqp verirseniz sevinirim araç beyaz corsa 1.7 dti
Yazılımcını hiç uğraştırma tüm corsalarda var ve çözülecek bi durum değil bu . haritalar arası geçiş oluyor o aralıkta ve düz boruda ayağınızı gazdan çektikten sonra gelen bi ses var bow diye hatta çoğu dti sahibi buna tav olmuştur. işte 1800-2000 devir arasında o sesi gayet net duyuyordum ufaktan... O kesinti normal.
merak ettiğim bişey var vectralarda kullanılan 2.0 ve 2.2 dti motorlar da isuzu üretimi mi? eğer öyleyse niye kimse yüklemiyor :)
aynı motor diye biliyorum hatta astralarda ki 1.7 dti lar 100 beygir diye biliyorum. NE fark varda 100 beygir ki ?
Arkadaşlar selamlar dti alıcam bugün yarın simdi çevremde de bir kac arkadaşım da var bindim ck keyif aldım sadece düz boruyla bile oyle ucuk kaçık birşeyler yapmicam ama yinede biraz keyif versin istiyorum aklımda ki specler şunlar sizce tahmini nasıl güçler elde edebilirim ve listemi uygulayan arkadaslar varmidir ne durumdadir daha arti eksi ne olabilir birşeyler söylerseniz ck memnun olurum
Bronz
Volant hafifletme
Dp duz boru
Debriyaj rulmani
Egr
Yazilim
Wsgt
Emme
Izmirde tunc sancak isminde bi arkadaşım ayni yazdığım spec leri uygulatti 2.sanayide mustafa usta adinda bi abimizmiş gayet memnun kaldı neyle yürüdü nasıl neler yaptı bilemiyorum ama araba cok neşeli oldu şahsen bn bindim çıktık bi gaz tepkimeleri falan acaip hoşuma gitti yazılım da kısık olduğu halde boyle dedi bakalım bnde nasipse pazartesi bi arabaya bakip alırsam eger uygulatcam konu halinde paylaşım yaparim arkadaslar
Arkadaslar arabami aldim allaha şükür topladm kendimce dediğim specleri uyguladim araba ck keyifli oldu hondadan dti a gectim gercekten baya memnun kaldim turbo olayı ciddi anlamda ck guzel bisey düşünen arkadaslara siddetle tavsiye ederim
Spec listem
Bronz baskı balata
Volant hafifletme
Dp duz boru 60 lık
Debriyaj rulmani
Egr iptali ve yeni borusu
Yazilim
Turbo timer
Defi boost
Wsgt iptal
Custom Emme büyütme
http://i.hizliresim.com/QlWQ4Z.jpg
Hadi hayirlisi olsun abi kazasiz belasiz insallah.