User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: 207 1.6 hdi 3000 devir sonra kösülme ve gitmeme..

Satanael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2-3 güne düşer yakit
    Nasıl yani mantığı ne bunun
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konularda bordo klavyeli hızlıların yazıları yok mu öldürüyor beni

No23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Satanael Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katalizörü komple söküp zaten tıkanan petekleri icinden alındı düz boru cekildi icine geri takıldı.

arıza tespiti işçilik falan filan hepsi Sürat dizel firmasında yapıldı.. İşçilik ilgi alaka esnaflık olarak cok harikalar hakikaten.Faruk usta cok emek harcadı cidden. defalarca yol denemesine cıktık obd2 den cihaza baglı sekilde en son katalizör boşaltıldı şimdi resmen cekiş falan cok harika... en son arac bittikten sonra bi otoban yaptık orda gazladı abi düzeldi dedi öyle teslim etti aracı hatta İşin garibi Faruk usta eski arkadasım cıktı 6-7 senedir görüşmemiştik güzel tesadüf oldu bu sayede

Hani gözüm kapalı olarak tavsiye edeceğim yerlerden birisidir.Turbo bakım tamir işleri üzerineler zaten.esnaflık ilgi alaka dediğim gibi muazzam..
    bende ilerde turbo bakımı düşünüyorum, bursa da bildiğim iyi turbocu yok bu nedenle arayıştaydım, araştırdım iyi bir yere benziyor zaten. ekipmanlarını sıralamışlar sitelerinde bayağı bir ekipman var. çalışma alanı geniş. fiyat olarakta iyiyse turbo bakımını orda yaptırabilirim. ancak keşke katı boşalttırmasayınız, pahalı bir parça. sökülüp yerine downpipe yaptırabilirdiniz. yakıtınızın biraz artması normal. jant lastiğinde etkisi muhakkak vardır. hava filtrenizi ne zaman değiştirdiniz bilmiyorum ancak 5000 km de bir değişirseniz çok daha iyi olur 20 liralık malzeme, hem yakıt hem turbo için faydalı olacaktır.
    Beni satmayan tek dostum arabam...

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @satanel,

Aracı dediğim gibi enjektör dibinden gelen mazot için bıraktım. O kısım hallolmuş ama araba 90 hp lik atmosferik gibi gidiyor.

1800 gibi ıslık gelmeye başlıyor ama pedalı döşemeye dayamama rağmen kimse yok. 1 günde bu kadar fark etmesi imkansız.

Ya enjektörlerde bir sorun oldu sök -tak esnasında. Ya da başka bir şey var baktıracağım. Aracın yanında olma şansım yok h. içi ve sonu sanayi açık saatlerde iş yerinde oluyorum maalesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı No23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ilerde turbo bakımı düşünüyorum, bursa da bildiğim iyi turbocu yok bu nedenle arayıştaydım, araştırdım iyi bir yere benziyor zaten. ekipmanlarını sıralamışlar sitelerinde bayağı bir ekipman var. çalışma alanı geniş. fiyat olarakta iyiyse turbo bakımını orda yaptırabilirim. ancak keşke katı boşalttırmasayınız, pahalı bir parça. sökülüp yerine downpipe yaptırabilirdiniz. yakıtınızın biraz artması normal. jant lastiğinde etkisi muhakkak vardır. hava filtrenizi ne zaman değiştirdiniz bilmiyorum ancak 5000 km de bir değişirseniz çok daha iyi olur 20 liralık malzeme, hem yakıt hem turbo için faydalı olacaktır.
    Bi cok firmanın bayiliğini yapıyormus zaten. dediğim gibi gidersenizde memnun kalacagınız yerlerden birisi..

Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @satanel,

Aracı dediğim gibi enjektör dibinden gelen mazot için bıraktım. O kısım hallolmuş ama araba 90 hp lik atmosferik gibi gidiyor.

1800 gibi ıslık gelmeye başlıyor ama pedalı döşemeye dayamama rağmen kimse yok. 1 günde bu kadar fark etmesi imkansız.

Ya enjektörlerde bir sorun oldu sök -tak esnasında. Ya da başka bir şey var baktıracağım. Aracın yanında olma şansım yok h. içi ve sonu sanayi açık saatlerde iş yerinde oluyorum maalesef.
    Peki turbo hortumlarına bakma imkanın oldugumu gaza basıldıgında hani surdan ses geliyor diyebilecegin bişi varmı? Hani turbodanmı geliyor ıslık yoksa hani bi yerden kacakmı var onu anlamak lazım önce..Turbo sonucta bu garantisi yok dün bişi yokken bugün ıslık calmaya baslar en garantisi sizin iş yaptıgınız firma ile tekrardan görüşmeniz..

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Satanael Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi cok firmanın bayiliğini yapıyormus zaten. dediğim gibi gidersenizde memnun kalacagınız yerlerden birisi..

Peki turbo hortumlarına bakma imkanın oldugumu gaza basıldıgında hani surdan ses geliyor diyebilecegin bişi varmı? Hani turbodanmı geliyor ıslık yoksa hani bi yerden kacakmı var onu anlamak lazım önce..Turbo sonucta bu garantisi yok dün bişi yokken bugün ıslık calmaya baslar en garantisi sizin iş yaptıgınız firma ile tekrardan görüşmeniz..
    İşten dolayı başında durma şansım olmadı, ama mazot hortumu tıkanmış.

Araba kağnı mode dan süper sport mode a aldı sanki kendini.

tolga_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar 1.6 hdi 110luk aracim var. Araba bazen cok guzel yueuyo bazende 2500 devire kadar feci kotu . Yeri geliyo torku 1700 devirden vermeye basliyo catir catir. Akismetrem arizali.kizdirma rolesi arizasi gorunuyo. Turbo elektrovanasini dun degistirdim
    Aracta soft yazilim .egr iptali ve dpf iptali yapildi.
    Yazilim oncesindede bazen cok canli bazen kotu perofrmans sorunum vardi. Bu air doser denilen bir dalga var ondan supheleniyorum. Daha once basina gelen var mi ?
    Alıntı .*$#_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enteresan, ha gayret vtı acıcak arayı derken adam araya tır soktu
    (Corsa C 1.7 dti hız sabitleyici ve Follow me home .)

tolga_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu performansın iyi oldugu zamanlar enjektor calisma sesini duyabiliyorum camlar açıksa normal saglikli ses geliyo. Ama vasat oldugu zamanlar o ses yok
    Alıntı .*$#_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enteresan, ha gayret vtı acıcak arayı derken adam araya tır soktu
    (Corsa C 1.7 dti hız sabitleyici ve Follow me home .)

CemBerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akışmetre diyorum ben. benim de şu ara fişi çekik geziyorum daha önce kesildiği yokuşta şuan yardıra yardıra çıkıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CemBerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akışmetre diyorum ben. benim de şu ara fişi çekik geziyorum daha önce kesildiği yokuşta şuan yardıra yardıra çıkıyor.
    fişi cekildiginde okuyamadıgı icin hata vermiyormu arac?

CemBerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hata veriyorsa da arka planda veriyor yani herhangi bir arıza lambası falan yanmıyor şuan için. düşünceme göre fişi çekince stabil bir değer gönderip ona göre mazot yolluyor ve yakıtta artış oluyor. daha önce 5.5 ortalamayla gezerken fişi çekip 1 hafta kullanmayla 6.5 ortalamaya yükseldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)