Bilgilendirme için teşekkürler
Printable View
Araçlarınız için 4 lt motor yağı yeterli geliyor mu ? Çubukta 1 lt eksik kalıyor gibi o sebepten sormak istedim
OHOOO KONU ÖLMİŞ
Beyler alın size bir soru
Az önce bi yerden 60 ve 51 mm lik komple düz boru fiyatı aldım 150₺ fiyat aldım . Sizce uygun mu ? Bir de hangisini tercih etmeliyim düz boru sonrası soft yazılım yapacağım.
Son sorum da şu sona abartılı olmayacak şekilde spor bir son susturucu alsam artısı eksisi ne olur ?
güncel günceli
turbo girmeyeceksen 60 lık fazla büyük olur diye biliyorum . back pressure muhabbetinden dolayı . (emin değilim)
aranizda buyuk fren diski deneyen oldu mu?
meriva mesela, kaliper vs gerekiyor mu?
bu soruya takip
+ olarak bir sorum olacak soğuk motor yada ilk çalıştırmada geç çalışıyor araç yaklaşık 1 dakika sonra falan çalışıyor beyaz duman var çalışınca(o ilk marştan sonra bir daha yok) sorun nedir ? Çalıştıktan sonra stop edip tekrar çalıştırmada sorun yok. Hatta 2-3 saat sonrada geleyim tek marşta çalışıyor. Uzun beklersem anca yapıyor sorun neyde acaba enjektör mü pompa mı ? araçta kesme yok gidişindede bir problem yok.
combo modelini deniyenler var bir tık daha iyi şeklinde yorumluyorlar zamanında brembo disk green stuff balata kombinasyonuna geçicektim balataya 1ay bekle dediler standart devam etmiştim astra h da deniyen oldu ama 16 jantla gezmen gerekiyor tadilatı fazladır heralde
Free flow un mantığı nedir ağalar , sahibindene yazıyorum çıkmıyor cahilliğime verin. Bu arada 170 liraya eibach yay almama kaç point ?
Abi sen ne diyorsun bu düz boru işine , benim amacım gürül gürül apaçilik değil performans iöin arabayı rahatlatmak herkes 50 küsürden yana ancak free flow kısmı kafamı karıştırıyor . Bir de alt devirler gebersin gitsin istemiyorum optimum bir sistem işimi görecektir diye düşünüyorum.
simdi yabanci forumlarda uygulama olarak corsa C ozelinde tavsiye edilen 280mm disk ve gsi kaliperleri fakat gsi bildigim kadariyla bulmamiz imkansiz sanirim,
oyleyse meriva A kasa disk kaliper ve tasiyici ile bir upgrade sansimiz var;
bunun disinda 16 jant kullanilirsa vectra V6 kaliperinin mumkun oldugu yazilmis ama sizdeki janta sigar mi vs, sanayide biri deniyecek ve yol gosterecek
kesinlikle 51lik. potsuz krom olacak bide tadından yenmez
Opel Combo B 1.7 DTI Bosch Filtre Bakım Seti (2001-2004) | Ucretsiz Kargo | Kapıda Odeme
orjinal midir?Alan belki olmustur aramızda
Abi parçacılarda daha ucuz iyi markaların setini kullan gayet iyi.
SEVGİLİ ABİLER
Vectra C vites topuzu aldım ancak nasıl takacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Beyler bir sıkıntım var 2400 deviri geçtiğim anda check ışığı yanıyor deviri süşürünce geçiyor , bunu yaşayan var mı?
Benim aracımda turbo çıkışından itibaren 51 lik krom boru var. Spiralde 51lik. Lazerde yeni flanş kestirip, orjinal tüm sete dokunmadan çıkardım. civata ile sökülüp takılıyor. Sesten ve performanstan çok memnunum. Hybritli arkadaşımda durum bu şekilde ve gayet istekli gidiyor. Ben sessiz sevmiyorum o yüzden hiç susturucu yok. Susturucu olsa alt devirler belki daha iyi olabilir ama üstte geriye düşürüyor. Bronz kaçırmama konusunda mükemmel ancak debriyaj yukarda ve çok çok kısa mesafede kavrıyor. Rolentıde de çok ses yapıyor. Bunlar sıkıntı olmaz diyorsan yaptır. Ben oem debriyajla hiç kaçırmadan kullanıyorum. Ama hbrid hard yazılım bunlar işin içine girince kaçırma ihtimali yüksek tabiki.
Electric control module programming error arızası yaşayan var mı?
Durduk yere araba immobiliser dan anahtarı sildi yolda kaldım , anahtarı tekrar kodlayip arabayi yürüttüm 1 aydır boyle kullanıyorum fakat yukarda belirttigim ariza surekli var ariza lambam yaniyor ve silinmiyor. Beyin içinde eprom bozulmus beyin almam gerektigi söylendi. Daha önce başına gelen var mı?
immo tech 2 ile kodlanmadıysa opcom yada türevi cihazlarla kodlayınca anlık akü zayıfladığında yada kutupbasını sokunce sılıyor.
Hibrid ile buyuk cooler takan kimse var mi, lag sorunu oldu mu? Ankara icin hibrid tavsiyeniz nedir?