bugun yine indirim gelmis 4 kurus daha inmis
waay süperhaftaya kuşadasına giderken uzun yol denemesi yaparım
izmir ve civarındekilere duyrulur bi buluşma olursa gelirim
190 200 krş klımasız ındırımden once
gtl ile 155 krş klıma full acık sureklı gaz basarak şehir içi ındırımlı en son fıyatla
bana etkısı oldu gıbı geldı bu gtl nın bıdaha fulledım araba uzun yola gıdecek bakalım uzun yolda ne yakacak
araç 1.5 dci kangoo
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
evet arkdaşlar değişkenleri neredeyse aynı her zaman gittiğim bir yol vardı bursadakiler bilir kucuk sanyiden yukarı cıkarken. bu akşam özellikle test ettim durumu. normalde bayır sonuna doğru ya 5. viteseten 4. vitese düşmem gerekiyordu yada daha çok gaza basarak bayırı cıkmam gerekiyordu. ve anlık tüketim 8.6 lt civarına cıkıyordu bayırın sonlarına doğru. bu akşam ise 5. vitesten düşmeme gerek kalmadan 7.4lt anlık tuketimle o bayırı tırmandı araç. Hız 80 km civarı bayır yukarı devir 1800d/dak. Normalde vites küçültecektim aynı devirde kalmak için.![]()
alt devirlerden daha iyi topladığına eminim artık.
edit :bu arada 3 küruş daha ucuzlamış 2,36![]()
GTL ile İstanbul Karasu yaptım, full gazlayıp gittim geldim ortalama 5.1lt yakmısım.
BP Eurodiesel ile de aynı degerleri görüyorum gibi, olsa olsa 5.2 yaksın yani![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
87binde
Her bakımda carbon clean, manifold temizligi vs yapılıyor yani gayet temiz
Chip ve komple egsoz var ve 160dan asagı düsmem uzun yolda 1.3 hacime göre normal yakıyor bence, 2006da aldım 4lt ortalama hayatımda görmedim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Arkadaşlar bende duman azalması oldu ikinci depo bitti 3e geçtimama kilometrede az yakmadı açıkcası ama duman azalttı performans aynı gibi denemeye devam
![]()
100Lira ile 500km gitmiştim. Bitirip 50 lira almıştım. 245km de şuan. 2 diş war halenbi 50 dha gider sanırım.
sizde nie fark etmedi anlamadım.![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)