corolladan sonra 207de denedim ortalama süratim 106 km 50 lt mazot koydum 510 km yol yaptım depo yarıya inmedimgtL seviyoruz
not: yol bilgisayarı verileridir !!!
Güzergah: Bursa-Kuşadası
Mesafe:400km
Araç: E12 HB D-4D
Yakıt: GTL
Yük durumu: Ben, Annem ve yiğenim+ bavullar
Klima: Sürekli açık
Ortalama Hız: 86 km/saat( Yol bilg verisi )
Ortalama Tüketim: 4,2 lt
Toplam kullanılan yakıt: 16,8 lt
Dönüşte malesef GTL bulamadığım için yakıt karıştı o yüzden net sonuçları yazamayacağım. Son olarak 2.32 den aldığım GTL ile kuşadasına yaklaşık 39 TL ye gittim
![]()
2 kez gtl aldıktan sonra farkı ortaya cıkmaya basladı.
2006dan beri uzun yolda bile 5lt altına düsmeyen arabam haftasonu tatilinde 4.6-4.7 yaktı.
130 altına hic düsmedim, genelde 130-160 aralıgında kullandım birkac yerde de top speed yaptım, ona ragmen tüketim artmadı. Klima da yolun büyük kısmında acıktı.
Bundan sonra shellden devam![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bende bugün 3. kez depoyu gtl ile doldurdum..2. deponun sonunda şehir içi ilk defa 45 litre ile 700 km gördüm gerçi arabayı daha ekonomik kullanmaya çalışıyorum ama ne olursa olsun euro dizelle 700 km görmek hayaldi maksimum 550-600km gidiyordum.Bide uzun yol testi yapabilsem tamamen kanıtlamış olcam kafamda..Euro dizelle rekorum 930 km ş.dışı
Dumanda da bariz azalma söz konusu ama performans olarak olumlu birşey hissetmedim..
Dr.Ecu
gtlyi sonunda deneme şansım oldu araba boğularak giderken gtl den sonra pati çekerek kalkmaya başladıotomatik dizel araba pati çekermi dienler olcak ,bende öyle diodum
gtlden sonra baya baya farketti ya :S çok seri araba artık
ayrıca yavuz abiye ne ısmarlıosun diyenler , dikkat edin yavuz abi bu başlığa artık hiç uğramıo![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)