2.0 140hp Chrysler Sebring ortalama 7.2, 18" jantlı![]()
1 sene palio 1.3 multijet kullandım iş aracı olarak 4,8 litre yakıyodu 100 kmde
Şuan hyundai getz kullanıyorum 1,5 crdi onda yol bilgisayarı yok haftasonu ölçmeye çalıştım 65 liralık mazotla 450 km gittim. Yanlış hatırlamıyorsam ..
O zaman bende söyleyim 55 liraya 420 km yol yaptı Corolla D4-D.. 100-110 ortalama tutturduk tabi.. Mazot 2.78di.. Bir de yazılım var araçta onun da etkisi oluyo tabi az yakma olayına..
Hacim olarak kücük istiyorsan hmde az yakmasını istiyorsan ford fiesta 1.4 70 85bg arasında farklı modelleri var. biraz daha hacim olarak büyük istiyorsan peugeot 307 1.4 motor 70-90 bg arasında farklı modelleri var. daha büyük hacim hmde performans yüksek olsun istiyorsan ford focus 1.6 110 bg performans istiyorsan ford bnce ama cok az yaksın performansıda normal istiyorsan fiesta hacim olarak büyük hemde az yaksın diorsn peugeot 307 tercih etmeni isterim.
bu örnek verdiğim aracların hepsini test etmiş olmaktayım adana ankara arası yol gittim bu arabalarla performan konusunda hepsi iyi ama focus yokus fln dinlemeden hızlanmasına devam ediyor peugeotta öle ama fiesta zorlanıyor ama yinede hakkını veriyor yani
ltre larak bilgi vermem tam olarak ama depoyu fulluyorum bedava =) şirket karsılıyor bu örnek verdiğim araclarla 1 depoyla tam gidip geliyorm şehir içi tam girmiyorum orda pazarlık yapıp geri geliyorum adanaya geri geldiğimde kırmızı yanmıs oluyor hız konusundada focusla 220 yapıyor puogeot 180 yapıyor dahada gider ama bn yapmıyor fiesta 160 yapdım. hız konusunda problemin olmaz tatmin eder tabi normal hiperaktif şöför değilsen =)
Megane 3 Coupe 1.5 DCI 105 hp kullanıcısıyım. Araç takriben 900 km de falan.
150 TL lik Shell GTL ile (3.24 idi litre fiyatı), 710 Kilometre yol yaptım. Daha çeyrek depo daha vardı ki takriben 1000 km giderdim totalde.
Bu da 21 kuruş falan ediyor kilometrede, motorun yeni olmasına veriyorum bu değeri
Gazlamadım ama sabit sürat-ekonomi odaklı asla gitmedim (otobanda sol şerit kaçla gidiyosa o şekilde, tam gaz hızlanmalardan kaçınarak - tatlı sert hızlanmalarla). %60 otoban-%40 şehir içi kullanımı değeri bu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)