2008 1.3 cdti corsaD sahıbıyım ve su an dr.ecu nun yapmıs oldugu custom yazılım var dyno olcumune gore 120 bg cıkardı. tıtresım yok , az duman atıyor , gıdısı gayet tatmın edıcı.
2008 1.3 cdti corsaD sahıbıyım ve su an dr.ecu nun yapmıs oldugu custom yazılım var dyno olcumune gore 120 bg cıkardı. tıtresım yok , az duman atıyor , gıdısı gayet tatmın edıcı.
mehmet gazihan a danis,eminimki aklindaki tum sorulari yanitliycaktir,yakinda izmire cagircaz zaten simdilik yapilcak 4 araba oldu mehmet usta, 5 oluunda arayip cagircam haberin olsun ;p
duman atmaya pek takılmıyorum aslında o kadar güce gerek görmüyorum çünkü sadece trafikte biraz daha işimi kolaylaştırcak sorunalrımın önüne geçicek titreşim kafamda bir sorundu geçen forumdaki yazışmalarda bi arkadaş aracında titreşimin arttıgını söylüyordu ondan kafama takılmıştı sadece custom olarak ta yaptırmak istiyorum sadece şuan araçta bazı problemler var onların hallolmasını bekliyorum
Hadi deneyinTorq monsterss
![]()
Ankara'da bu işi yapacak yer var mı acaba?
Aşırı Beslemeli chip yüklenince kara duman atıyo diye biliyorum)
modül+chip yapan varmı acaba![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
bendede fabrika verisi 68bg 160nm olan 1.4 fiestavan var.sadece yazılım ile neler elde edebilirim acaba![]()
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
otomatik vites araçta sıkıntı yaratırmı, yani tork ve beygir artışı şanzımanı zorlarmı...
ben aracımla çok gazlamıyorum, bastığımda biraz daha gitsin istiyorum; yakıt tasarrufuda yapıcaksa eğer şehir içinde garantiyi bertaraf etmeyeceksek güzel olur
opel insignia 2.0 cdti 160 lık araç...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)