aracında OBD Tuning protection var...
Beyin açılıp yapılması gerekiyor ..yaptırırsan ve aracındaki herhangi bir sorun araştırılırken ECU kontrol edilirse açıldığı anlaşılır ve kesinlikle bozulur..
Nacizane Tavsiyem düzgün bir modül le aracını güçlendirmen.. böylelikle 2 dk da sokup ortadan kaybedebileceğin bu modülle servisin görmesini engeller, garanti ile ilgili risklerini ortadan kaybedersin..
bizde de 1.3 75 beygir corsa ecofleks var. bunun beyni nasıldır? chip yapsak garanti bozulur mu? yazıda farklı bir beyin yazmışsınız da ondan sordum. bu arabada da aynı beyin mi var?
Anladım. inşallah bizimkileri kandırabilirim de bir chip olayı yaparız. günlük binildiği için pek taraftar değillerdi. garantiden dolayı da istemiyolardı,öğrendiğim iyi oldu. teşekkürler.
ikna etmem daha kolay olacak sanırım.![]()
özellikle günlük binildiği için chipi şiddetle tavsiye ediyorum..
chip atıldı diye gazlıcak haliniz yok.. alt devirlerde aracın ne kadar canlandığını görünce, sollamalarda aracınıza olan güveninizin arttığını görünce, özellikle şehir içinde ana yola çıkarken ani hızlanmanız gerektiğinde , ışığı sıyırmak için hızlanmanız gerektiğinde, herhangi bir sebepden yavasladığınızda mevcut vitesi küçültmeden aracın toparladığnı gördüğünüzde ve bütün bunları yaparken aracın daha az yakıt tükettiğini gördüklerinde Chiptuning in gerçekten FAYDA lı bir uygulama olduğunu anlıyacaklardır.. ((:
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
mehmet ustama katılıorum benım aracıma yazılım yaptı ve yaklasık 1 yıldır kulanırım partner 1,6 hdı yakıt olayı uzun yolda muthıc dusuk eskısehırden ankara 260 km 25 tl gıdıorum ve perfonmans olayı zaten anlatılmaz yasanır sehır ıcınde gtı-gsı-cd avcısı dıyelım ve sıkıntısız guc kulanırorum mehmet ustama tekrar tsk ler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)