marşpiyelleri ne yaptınız anlatabilirmisiniz :D yukardada sormuştumda boyamı kaplamamı faln
Printable View
marspiyellere önce arkadaşımıznda yukara yazdığı gib önce astar atıldı sonra normal parlak beyaza boyandı çok hafif bi fark var ama çok çok çok dikkatli bakılnca belli oluyor birçok insan anlamaz bile=) ama şuan kararsızım siyah denesemmi sciroccolarda güzel duruyor fakt bizim çıta çok kalın kafa karıştırıyo biraz=)
Yoo bi zararı olucağını sanmıyorum plastik yüzey pütürlü olduğu için birde boya tutsun diye astar atılıyodur heralde en azından ben bi zararını görmedim daha=)))
ya benimde yaptırmak istediklerim varda kararsızım ya...
bugün tampondaki çizik yerleri falan boyattım serviste (boya kalkması falan filan) fena olmadı aslında biraz dandik yapmışlar gibi geldi öndeki gri yerleri boyarken griyi biraz taşırmışlar beyaza falan..
oda nazarı olsun diyip bıraktım ben
aynaları öndeki gri ve siyah yeri ve belki tavanı piano black yapmak istiyorum
jantları boyama ve marşpiyelleri kaplama düşüncemde var ama onlar daha sonra önce kolayları yapmak lazım
öneriniz olabilirmi bana (aracım beyaz 2011)
bence önler ve aynalar siyah hatta tavanda siyah güzel durur ama ben bikaç siyah jantlı falan gördüm pek güzel gelmedi açıkcası ama zevk meselesi=) ama ön taraf siyah olunca beyaz arabada çok ayrı bi havası oluyo bence onu kesin yaptırın ben çok beğeniyourm aracıımın önünü
sizin aracın resimlerinin olduğu konu varmıydı ? (gördüğüm vardı bi tane marşpiyel beyaz siz o arkadşmısınız acaba:D)
boyattığım yer (şuanki hali üstünde sanki toz kalmış boyayla beraber tortu gibi bilmiyorum ya çok dikkatli bakınca görülüyo sadece normalmi acaba)
http://img390.yukle.tc/images/1650IMG_2668.JPG
buda aracın fotosu
şuan görüldüğü üzere hiçbişey yok ek :soru:
http://img390.yukle.tc/thumbs/9166IMG_2172.JPG
Yok benim aracın resimleri yokk=)valla içinize sinmediyse bidaha yapmalarını isteyin yani bi farklılık görüyosanız normal boyadan yeniden boyamalrını isteyin... yanlar siyahta fena değil ya bilemiyorum zevk meselesi açıkcası benimki şuan beyaz ama kararsızım bende acaba siyah olsa dahamı iyi olur diye düşünmüyo değilim=)
Ama ön ızgaraları bence direk piano black yaptırın=))
ya bize bedava gibi bi fiyata geldi servisten tanıdık oldukları için şimdi iki üç tırtık için ayıp etmiyim diyorum kendi kendime ama parasını verseydm hakkyla 150 200 tl falan binayı yakardım boya için :D
kaplamayı nerde yaptırmamı önerirsiniz? (ist-avrupa)
Valla onun için bişey diyemicem ne yazıkki size neresi yakınsa oraya gidin=)
bahçeşehirde erdoğanı öneriyorlar sanırım
egr ve kat iptali muayene zamanlarını çileye dönüştürebilir.ama ne olursa olsun bütün işlemler bittikten sonra chip yaptırın.
O zamanları çileye dönüştürmese çoktan yaptırıverirdim de.sıkıntı oluyor.
Direksiyon simidi ve vites topuzunda biraz soyulma vardı sipariş verdik garantiden değişiyormuş. Benim bir önceki coupede de soyulma vardı sizdede olursa garantiden değişiyo bilginize :)
bu konuda bildiğim kadarıyla 2 farklı uygulama var birinde aracın beynine ek bir cihazda takılıyor(gerekirse sökülüyor) birde direk ecu üzerinde yazılım güncellemesi yapılıyor,en güzel verimde yazılım güncellemesinden alınıyor.aracın görsel işleri bittikten sonra bu konuda forumun ilgili başlıklarından yardım isteyebilirsiniz.ama egr ve kat iptali hem sorun çıkartıyor,hemde çevreye pek saygılı bir davranış değil,sadece chip bile dizellerde yeterli gelebiliyor.
beyler bakırköy civarında vag grubu jantı takmıs olan beyaz bir coupe görüyorm plaka VK xxxx varmı bu aracı tanıyan fotoları elinde olan cok güzel olmstu jantları :)
bumu Serkan abi
http://i.imgur.com/HxAVCl.jpg
edc güzel bir şanzıman bizde aileye bir fluence aldık,aklında soru işaretleri olacaksa sadece chip ile çok güzel sonuç alırsın egr ve kat iptali olayın muayene kısmı bir kenara bu dünyada yaşayan insanlar oalrka pek doğru gelmiyor,aracında doğaya ne kadar zararlı gaz varsa dışarı salacaksın,ses istiyorsan güzel bir susturucu ilede belli ölçüde ses alabilirsin.
chip tuning ile135- 140 hp arası bir güç alısınız,torkunuzda sanırım 280-300+ Nm arası olur inanın bu bile inanılmaz bir fark.1.6 407 110 luk tan 136 hp çıktı duman atma gibi sıkıntıda yok 35,000 km oldu.
evet evet onu bende farkettim ilk başlarda pek inandırıcı gelmedi açıkcası ama yaptırınca benim genel ortalamada 0.5 lt gibi direk fark etti =)) yokuşlarda baya farkediyo anlıktan takip ediyorum hep=))
Emre yerli vites topuzuyla direksyonu getirmesinler dikkat et:)
54 binde soyulmam yok niye ya garanti bitmeden soysam da değiştirsem:D
Serviste yerli hb'ler 2000 km'de felan değişime geliyorlardı daha:D
şuanki yazılımla bir dyno yapsan değerleri kıyaslardım kendi aracımla :)
güzel araç ben onu biliyorum