megane 2 de vardı bu olay, bazen tuttuğu yerde bazen altından kayıyordu resmen bunda yok çok şükür.. Ama size öyle gelmiyor gerçekten böyle bir sorun var yani..
Printable View
megane 2 de vardı bu olay, bazen tuttuğu yerde bazen altından kayıyordu resmen bunda yok çok şükür.. Ama size öyle gelmiyor gerçekten böyle bir sorun var yani..
vites topuzunu ben dün değiştim garantiden cillop oldu :D
Frenlemelerde ki değişikliğin sebebi AFU(acil fren destek sistemi) de olabilir,bilindiği üzere bu sistem fren pedalının hareketleri gözlemler,gözlemlerin sonucunda pedalın hasaslık düzeyinde değişmeler oluyor,bazen 2 cm bastığınızda abs devreye gercek kadar fren yaparken bazen aynı ölçüde bir baskıda araç son derece yumuşak frenlemeler yapabiliyor.
sipariş tamamdır sıkıntı yok
jantlar tamamen alakasız olmuş araçla:D
bir üstteki zevksizliğe bakın, bir de alttaki meg'in güzelliğine.. :icon_tup:
http://i52.tinypic.com/vnzg8x.jpg
Serkan'ın bahsettigi araç bu değil ben her pazar birlikte araba yikatiyorum bir gün çeker koyarım.
Bende Serkan'ın dediğini beğenmiştim gerçi sade ama hoştu,ama bı bbs yada o tarz gibi değil.ama bu araba olmadığına eminim.sekonun dediği araba her pazar halı saha Macida yapıyor goztepede :)
Su arabanın resmini koyup adamın canını sıkmayın gece gece ya :D
audi jantı olan beyaz coupe'nin ilanı 2-3 ay sahibindende kaldı istanbul eyüp diodu adreste..sipariş wermeden önce sürekli takip ediodum..hatırladığım kadarıyla dr özgünde yapılmış modifiyeleri vardı, 140 hp diodu, arka tampon tasarımı istanbul garage yazıodu, yay falan da wardı 45 bin lira istiodu...satılmadı yada yeni sahibi..ama emek verilmiş bi araçtı bi sayfa modifiye yazmıştı...
Yeşil coupe yokmu aramızda :D
Mavisi çok guzel yeni alicak olan varsa mavi sipariş edip cilalarini alsın.tonunu çok beğendim ben...
Genelde BMW kullanıcılarının tercih ettiği bir jant BBS CH...zaten motorsport yazıyor üstünde ama megane a da çok yakışıyor gerçekten..Ofsetli jant zaten çok farklı gösteriyor kendini..Bu arabanın rengi de bi değişik turuncu gibi sanki..Yolda gördüğümüz turuncular böyle koyu ve parlak değil gibi...MAşallah
coupe'ciler çıksa denese , kimin DCİ en ciğerli görülse yaw :D
İzmir'in yolları da asfaltıda kilit taşları da berbat...ABS bende de erken devreye giriyor hatta daha önce yazmıştım konu arasında bir yerde..Lastik değiştirmeden önce de vardı..2bin km dir pirelli pzero kullanıyorum yeni olduğu için ilk kmlerde çok daha erken giriyordu ama şimdi düzeldi normale döndü..Renault larda genel olarak fren yapısı böyle galiba..kuzen de clio var o da aynı şekilde erken ABS devreye giriyor..Adamların tarzları bu demek ki dicek bişey yok :)
Zemin etkisi çok büyük ABS olayında, lastik seçimide etken tabi.Ama o kaldırım taşı gibi olan yollar rezalet , sürekli tekerlerin geçtiği yer kaygan oluyor , frenler tutmuyor , fizik kuralı :D
Benim arabada yarın memleketten geliyor. Enişte bey getiriyor. Bu aralar stock takılmaktan zevk almaya başladım yahu. :S :D
Yazılımsız dci umarım yoktur aramızda:d
ben varım ya no yazılım :D
Ellerine sağlık gerçekten abi :) Benim eski araçla ruhsatta aynı renk geçiyo ama canlıda çok farklı :D :D :D
Başka fotoları eski konularda mevcuttur ben daha resim çekemedim hiç beceremiyorum, çekicek bir abimizde yok (Göki,ZD) eheheh
beyler mühürsüz app kullanan varmı aramızda? herhangi bi sorun yaşadınızmı? plakaların bagajda olması yetmiyomuş sanırım..
Mühürlü,mühürsüz çevirebiliyorlar , o anki polise bağlı :)
emre dalsaydın kafa göz :D
Merhaba arkadaşlar megane3coupe 1.5dci manuel vites almayı düşünüyorum daha önce chevrolet lacetti kullanıcısıydım ve arızadan başımı kaldıramadım meganeda kronik bir sorunu varmıdır başımı ağrıtırmı,yakıt tüketimi nedir ayrıyetten aracı showroomda inceledim jant çamurluğa oranla küçük aracı alır almaz 18"jant 235x40x18 ebat lastik almayı planlıyorum ayrıyetten yay ile 3.5cm veya 5 cm düşürmeyi planlıyorum aracın konforunu aşırı bir şekilde etkilermi birde chiptuning yaptırmayıda düşünüyorum yaşım 23 eski lacettim full modifiyeliydi ordan bir ağzım yandı bu araca sadece jant yay ile yere yakınlaştırma ve chiptuning yaptırmayı düşünüyorum başım ağrırmı büyük masraflar çıkarırmı ? edc alsam powerbox ve chip yapılırmı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
Önce kendinizi tanıtsanız
Kendimi tanıtayım İsmim Samet Kara 23 yaşındayım Ankarada yaşıyorum.Özel bir şirkette tasarım ve proje sorumlusuyum.Arabamı yeni sattım.Özel projeler için aracımı hazırlamıştım 3 sene emek verdim gerek motor gerek yürüyen üzerinde çok modifikasyon yaptım ve ses sistemi üzerine derecelerim var.Eski aracımın resimlerinide koyuyorum ancak aracım en son beni deli edecek seviyede arızalar çıkarınca satmak durumunda kaldım şimdi bütçem 0 megane coupeye el veriyor ve tasarımı ve yakıt tüketimi konusunda beni çok cezbetti sizlerin araçlarınız hakkındaki olumlu ve olumsuz yorumlarını almak istiyorumhttp://img390.yukle.tc/images/627526...9_107222_n.jpg
hoşgeldiniz:) , araçla ilgili HER TÜRLÜ tartışma,bilgilendirme konunun 200ü aşkın sayfasında mevcut eğer bilgileri birleştirirseniz geçmiş sayfalardaki coupe mühendisi olursunuz diyebilirim :D
benim için tek kusuru kapılardaki cam çıtası o camlarıda çıtasız yapsalarmış çok daha kaliteli dururmuş=))bide o arabaya yakışmayan kornası=)) çokda dert edilcek şeyler değil aslında ama insan istiyo hep=) bide 130'luklar gelse tadından yenmez..=)
Bu arada bugün 14:30 civarı BY megan'ı e-5'te gördüm soldan sakin sakin gidiyodu=)))