meg 2 deki tuşlar daha kullanışlı geliyodu bana bunda sürekli ses ayarı yaparken kapanıyo yanlışlıkla radyo
Printable View
meg 2 deki tuşlar daha kullanışlı geliyodu bana bunda sürekli ses ayarı yaparken kapanıyo yanlışlıkla radyo
Reno model yukseldikce aksesuar eksiltiyor hayret ya..
Sanırım bluetoothtan bahsediliyor fakat onuda konu içinde konuşmuk bu ürünü üreten firma ile renault arasında oluşan bir sıkıntıdan dolayı renault bu özelliğini kaybetmişti.
Zaten bnm için en mükemmel özelliğiydi oda gitmiş şimdi deli gibi arıyorum bluetoothu araba her arabada olması gerekiyormuş deneyene kadar ne gerek var aç konuş diyordum da gerçekten öyle değil.
Evet katiliyorum, bluetooth benim icin de olmazsa olmaz bir ozellik oldu. Bu arada scenic resmi makyajli fotolari yayimlandi renault uk tarafindan. Megane serisi de bu yil icinde makyajlanacakmis. Twitter mesajini asagida iletiyorum.
Q: What about Mégane? Why is 2012 #Scenic released before new Mégane?
A: #Scenic for now... but Mégane will also be restyled! Stay tuned in the coming months for the big news on Mégane Collection 2012!
galba bu : Renault.com - Renault Scénic & Grand Scénic
led daylight koymuşlar güzel olmuş..
önfarları da güzel olmuş megane a da bunun bi benzerini yaparlar heralde..
Makyajlı şöyle 1.6 130 dci motorlu İTHAL getirseler ilk müşterileriyim tekrardan:)
Bu linkte bir kac resmi var yeni scenic'in. Haklisin megane 2012 ilk ceyrekte bile makyaj gorse bize gelmesi yil sonunu bulur 2013 modellerle birlikte. Yalniz bence makyaj sonrasi megane scenic gibi olmaz, daha cok DeZir konseptinin on kismina benzeyecek diye okumustum tasarim ekibiyle yapilan bir roportajda. Scenic icin de aslinda biraz daha bekleyip yeni tasarim dilini kullanmak istemisler ama piyasaya en kisa surede sunabilmek icin bu sekilde genel bir makyajla yetinmisler.
Yeni scenic:
Ow.ly - image uploaded by @Renault_Live (Renault)
DeZir:
http://www.turbauto.fr/wp-content/up...ept-header.jpg
Ben n zaman şikayet etsem bi eksiklikten baya savunuyorsun hissen mi var kardeş biz mi bilmiyoruz :) neden böyle düşündüğümü söyliyim ozaman. deri dediğin elektrikli hafızalı veya ısıtmalı değil camtavan dediğin iyi hoş ama açılır değil ne biliyim ekran var ama sadece navigasyon, tv yok dvd oynatmıyor o yüzden yaptıklarını hiç tam yapmıyorlar gibi geliyor bana..ama arabamı da seviyorum yani :)
megane coupe si üzerinde yaptığı değişiklikleri yayınlayan arkadaşımız varmı hiç ? öndeki grileri folyoylamı kaplamış naapmış vs?
bu konudan başka özel olarak yani? çok iyi olurdu valla çünkü bende düşünüyorum..
geçen haftalarda kadının biriyle önden sürttük biraz :D genius tersten geliyo bende garajdan çıkıyorum nerden görücem :D onu servise vericem boyattırıcam orjinaline.. hazır bu işler aradan çıkarken bunlarıdamı çıkarsam dedim boyamı folyomu vs?
jantlarıda piano black boyatabilirim
Emre aradım seni bugün tenekeleri ne zaman takiyorum
Goki,ZD
arkadaşlar bisürü yerebaktım kitapçığınıda okudum bulamadım araba henüz gelmediği için de bilmiyorum, bu bizim coupelerin yan aynaları otomatik katlanıyor mu?dikiz aynası otomatik kararıyor mu?(2012 impressor)
maalesef :)
peki dikiz aynası otomatik kararıyor mu?
var mı ankarada denemelik megane 3 DCi? :)
ankarada başka kimse yok zaten bildiğim kadarıyla :) bütün meggyciler efendi efendi geziyo :)
Hiç denk gelmedim ama olabilir :) bizim çocuğun yazılımıda fena sayılmaz agresiflik konusunda :D