Ya normal 2 map farkını görecektm:D standart dou box taktı diğer kardeşimiz yazılımı açtırmış felan heuehuehu
Printable View
Ya normal 2 map farkını görecektm:D standart dou box taktı diğer kardeşimiz yazılımı açtırmış felan heuehuehu
Kankacım 5 te geçmen normal çünkü yürümüyor, yüke binince basınç o kadar artıyor ki artık pompa mazot yetiştiremiyor kısaca 5 te gidiyorsun :D Dizelin zenginde yürüdüğünü bilmen lazım, ama zengin yürüyecek kadar basacak bir pompam yok yani anlayacağın o peak basınç gelince :hehe: Kaldırabilecek bir pompa olsaydı o 2-3-4 te açtığım farkı aynı şekilde 5-6 da da düşünmen gerekirdi. :)
Ha evet unuttum coiloverdan ötürü fark çok aşırı açılmaz ama 2-3-4 te yanından gidicem 5 te sen beni böyle geçicen normal şartlarda olduuu :D Gear compensation mu var beyinde type-r mı la bu öyle 5 te yürütecek ayar mı yaptınız :D Alttan da bassan üstten de bassan dip gazda 5. vites ve 6. vites yok hatta 4. vitesin en üstleri bile yok eyüp şahit.
Bizim evdeki hesap çarşıya uymadı saplamışken araya tır sokalım dedik fazla açmışız pompa su koyverdi hesabımızın içine :D Çaktırmadan kısardık box u da sakar eyüp ayar tornavidasını düşürdü ayar yapma şansımızda kalmadı o gece için :hehe:
Ben 110 kg yım, eyüp 75 kg eder 185 kg, ki yarım ile çeyrek depo arası mazot vardı bu da eder 20 lt eder ki 200+ kg eder.
Ben bu arabaya yazılım yapan şahısı övmüyorum, bilhassa sevmiyorum keşke yaptırmasaydım ona yaptırdığıma da pişmanım ama o zaman için başka şansım yoktu ecufast falanda yoktu :D . Sadece box ile bu araba ne yürüyecek onu görmek istedik. Teknik aksaklıklar da olmasaydı güzel olcaktı :D Ben yazılımı yapana değil eyüp kardeşime teşekkür ediyorum arabanın limitinin nerede bittiğini gösterme fırsatı bulduk beraber :hehe:
Suratının bir anda gülmesini hiç unutmayacam kankaaaaa uzulme box var hadi kıyamam diyince :hehe:
Ben eco mod devam, istersen bi gün sadece remap vs remapte yaparız ama açtırma valla önüne kırarım bu sefer :D :D
Ha bu arada virajıma karışmayın lennn panemerayı dıştan geçip suratına bakmak paha biçilemez :hehe:
dou cum bunu yanlış anlama sakın ama 5 de kesiyor diyosun ama neden 5 de denedik ?
Göki 2bin devir aşşada basmak icin sanırım 5. vitesde orda bi deneme oldu.Araba hep aynı yerde kesıklık yapmadı.Yanı sacma birsey oldu.İkisinede maşallah ama bu sekılde gitmez bu araclar Dou'nunkini düzelttik Emre'ninkide düzeldimi eko spec devam 1.5 dci power :):)
Edit:5. vites bitiremedık zaten o en son 5'te bastıgımızdada.Üst devirlerinde problem yaratıyordu araba.Dou 3binin üstünde yaptı diye hatırlıyorum ben.
Göki yavaşlamadan sadece gırgırına denedik o süratte 5 te basmamız makuldü çünkü 2000-3000dd arası 5. viteste oluyodu
yoksa bir iddiadan geçerim iddiasından değil, zaten 5 te geçtiğini gördük yürüyemediği için niye geçme iddiasıyla basayımki :D
5 te komple kötü dipgazda kesiklik yapmasada zenginde yürüyemiyor demeye çalıştığım :)
ben yazılımı düzelttirdim bugun performans iyiydi duman olmasaydı..biraz kesilseydi duman yakıt o kadar önemli değil nasılsa yinede az yakıyor :D
Lider belli ikinci kim :hehe:
Saka bi yana bende kastiracam yazilimi okul bitiyo cunku :)
Tabi downpipe ile baslicam katla olmuyor.
ya ne tırstın dou box takmıcam sizi yazılımım ile geçicem dedin bide :D
ne güzel yeride almıştım snin için :D
www.youjizz.com\hardcore\doumeggy.dat :hehe:
Kanka o kastirdiginiz yazilimla 1-2 boydan fazla fark olmazdi box olmasaydi bile
Diger maple isiniz zor :D
kasılmış yazılım değildi o, kasan bence sendin box takıp denemeden sonra söylüyorsun onuda emre nin morali bozuldu diye yoksa söliceğin yoktu belki !
kanka sen box ı söksen ben sana olacağı söylim arada ciddi fark olurdu, box ı o kadar iyi dedin 5 e kadar 1-2 boy arası anca çıktın o yüzden 1 boy deme, istiyosan sen box ı sök ben yazılımı şimdi dumanlıya çevirteyim ? deneyelim sonra normal yazılıma döneyim deniyelim ?
yazılımları görememizin nedeni sensin dikkatimi çekerim bakkal hesabı ile olmaz bu iş..
sen box sız gelicem dedim box takıp geldin denemeden sonra söylüyosun,
box sız deneyemedik alet edavatınız yok dedin diye bişey demedik doğal olarak, pekde takmadık zaten ama box lı 1 max 2 boya yakın varken(5e gelmeden aradaki fark kapanıyorken sen daha da açıcagını idda ediyorsun) box sız sölim sana 1 boydan fazlası olur..
istiyosan normal yazılımları deneyelim ?
yada
ben dumanlı yazılıma döneyim sen box ı sök ?
benim imkanlarım geniş baya..
Hop kavga yok beyler :D harbi solicektim yalniz ayip ediyosun
Seviyom sizii ehheeh
Emre sen typer severssin
Yani standart haritada , ecufast , pschiptuning'ten iyimi gidiyor şimdik?
Bence aynen oyle
Kanka o yazilim agresif-kasilmamis map degilse ecufastin onunde kicimi aciyorum rolantide bile ortalik kapkara oldu agahahahahahahaha
dumanlı yazılım 8-9 gün oldu yaptıralı, ben ağzına kadar açtırıcaktım emre izin vermedi turboyu yemeyelim diye, ha inanmıyorsan açılır halinide yaparım. rolentide duman yoktu abartıyorsun dip gaz yapıldımı lost dumanı çıkıyor :D
Kankacım ben senin shell de box kutusunu gösterip takılı değil kontrol edin demene güvenip, denemeden sonra box var demene birşey dememişken sen kalkıp boxsız halime bile dumanlı halinizle 1 boy geçersin dersen ben bunda art niyet ararım..
Konuyu yeni okudum rollingciler sizlersiniz bana yazilimlari deneyelim dediniz geldik,benim rollinglere cikmadigimi butun site biliyor.sewmiorum dedim is inada binerse kirmadan birakmam o arabayi zaten.okudugumdan anladgm kadariyla gokinin takildigi 1.si box oldugunu kafadan solememeniz cunku biz ayara cok guvenioduk hatta ilk bastgnda actigin farkin sebebi oydu.2.si biz 4 5 6 da kopup giderken denemeden kesmeseydi gecerdim dedigin icin.dun biz 4.800 dönuoduk gerci arabayi hic test edemedk kacta doluyor kacta vites atmamiz gerekio hafta ici basip basip birakioduk eglencesine basiodk yani...goki bundan tepkili kalmis.
Bu arada ben typer sewmem kanka o beni gecen typer arabasini satmasaydi benim subarunun son hali ile arasinda 4 tane logistik tiri olurdu. :) hirs iste hatta siteden 200sx cilerden bilen olur ;)
Siz bana hic soylemediniz yeni duydum yazilimi actirdiginizi (burda okudum) gelmeden once ben art niyet aramadim goki :)
Kanka onu makara olsub diye yaptik eyupe sor inanmiyosan, hatta o kutu renonun bile degil fake (elimde salladigim)
En yavas megane benim tamam surda ne guzel egleniyoduk
kankacım yanlış hatırlamıyorsam 7sinde filan yaptırdım ben yazılımı sonrasında bakıma girdik 11 yada 12sinde, bakıma girene kadar basmadık, bakımdan sonra biz araçtaki değişimi fark ettik denemek istedik.
doğru kutu olsa bile bilmediğimiz için anlamazdık, biz orda sizin lafınıza güvendik yok dediniz bizde yok demek ki dedik ama yok demenize düvenip makarasına kutuyu gösterip box burda isterseniz kontrol edin derseniz, box oldugunuda denemeden sonra sölerseniz art niyet ararım, ne kadar da şaka yaptık desenizde..
biz yazılımları görelim, box lı box sız görmek istedik onuda tam anlamıyla yapamadık, bunun nedeni senin kötü niyetle olmasada senden olayı olmuşken senin bakkal hesabını yanlış buluyorum. umarım anlamışsındır demek istediğimi.
Ben hızlıyım sen yavaşsın muhabbeti yapmıyorum sadece deneyemedik, nedeni de senden dolayı diyorum.