Xdream Nickli Üyeden Alıntı
Kanka işi çok sizli bizli duruma getirmeye başladınız ikinizde ben böyle şeyleri sevmiyorum rolling işinden harbiden zewk almıyorum,senin okula benim işe gittiğimiz arabalarda bile neler oldu allahtan m3 le typerı denemedik.
Dedim ya bnm yazılımı açma sebebim seni yazılımla çok geçelim diye değil bendeki yazalım ne dibine kadar açık nede çok kısıktı bunu anlamadın gokide bana nıe tam açmayıosun arabayı diye terslenıyordu demek istediğimi anlamıyosunuz sen 2 ayarlı gelince ben zaten geçilmeye geldim yazılımlı geçicem boxlu geçilicektim hesabım oydu...Ondan sonra giderimize göre belki yazılımı bir tık açtırırp boxla yazılımları kapıştırıcaktık.Hemde biz boxu daha iyi anlamış olucaktık hatta senınlede konu içinde konusuorduk ya yazılımı kısık yaptırıp boxu anahtarlı yapabilsek nasıl olurunu ben kafamdaki testine çıkmıştım neyse siz şaka yaptınız biz boxla çok fark olmasın dedik falan filan ayrıca o kdr duman atmamızın sebebi gokinin mazotu opetten alması ve bana sormaması ben shellden glxmidir nedir onu alıorum bızım ewin burdakinden o kdr duman yoktu zaten..arabayı o kdr yuksek dewır sıkıştırınca o kdr duman atmaya basladı...yada atıordu ben fark etmıordum dıııcemde fark etmemek zor...
Sadece su megane için bile kırılıyorsa gerçekten kalpler ben bu rollinge çıkmama işinde senelerdir en doğru kararı almışım.
Sadece bnm üzüldüğüm işi size bize çewirmeyin lütfen arkadaşız şurda yarın öbür gün oturup çay içicez..Sattırmayın arabayı bana konu uzarsa yarın koyarım satılıklara dahada ben bir şey yazmıcam.Saygılar,sevgiler...