Caddedeym ben kanka teknoloji saolsun :)
Printable View
Caddedeym ben kanka teknoloji saolsun :)
Merhaba
Birşey sormak istiyorum. Megane 3 HB aracım var yerli üretim olduğundan dolayı gündüz farları yanmıyor bunları aktif etmenin bir yolu varmı acaba. Megane 3' ü yiyip yutmuşsunuz sizlerden başkası bilmez gibime geliyor. :D
Şimdi söylediğim sistemde zaten devamlı yanmış olucak yani parklara bağlı olduğundan farları yaksanızda yanıcak aslında bir nevi daylightlardan çıkmış olucak klasik yan sinyalleri bağlama işi aslında ama daylight ampülleri ayrı olduğundan sinyalleri değilde onları bağlamış oluyoruz.sinyal verdiğimizde sinyaldeki ampüller yanıyor daylightler değil..
yerli hb nin çalışma prensibini bilmıorum bizimkiler üstünden anlattığımdan atladığım bir nokta olabilir fakat çok farklı olucağını sanmıyorum.
Üzerindeki ampüller bildiğiniz tek duyu ampül sadece görünümün daha güzel olması için biz onları turuncu ile değiştirdik yani devamlı yandığında turuncu yanıyor aslında aynı ampülün turuncusu..Resim bulabilirsem eklerim birazdan yanık halde görüntü anlatmaya çalışırım..
Hızlı cevabın için çok teşekkür ederim. Söylediğin sistemi anladım gayet güzel görünüyor. Onu da düşünebilirim. Ancak benim istediğim biraz daha farklı. Farlardan bağımsız bir şekilde yansın istiyorum yani farlar kapalıyken de parklar dahil. Ayrıca beyaz 36 ledli ampuller gördüm nette onlardan takmayı düşünüyorum. Sorun şu ki araç çalıştığında yanmasını farlar açılınca kapanmasını nasıl sağlayabilirim bu sistemin.
Benim bildiğim kadarıyla yerli üretimlerde gündüz farı özelliği yok.. Siz bağımsız olarak yansın istiyorsunuz tek başına.. Anladığım kadarıyla elektrikçi yeni bir hat çekerek bu işlemi çözersiniz gibime geliyor..
Ama Emre elinden geleni yapmış :)
Bu arada ne zaman buluşuyoruz Emre :D
http://img198.imageshack.us/img198/5002/img0313jv.jpg
Jantlar çok yakışmış, hayırlı olsun İlkay :)
Kanka beyaz brembo kapağı bul bi yerden cok güzel olmus ayrıca su öndeki gri zımbırtıları benımkı gibi siyah yap harbiden cok güzel olmuş yaa dün ben köprü de değilim dedinde ben karşı şeritte bu arabanın aynısını gördüm kanka yemın ederım ya o trafikte en sol şeritte beklıodu bende karşı şeridin en solunda 170 le gıdıodum :D saniyenin bilmemde biri kadar gördüm ama eminim body kit ve böle siyah jantları wardı :D
ankarada dizel megane 3 yok mu? :)
Cok yukseksin cooook :D
Emre bu akşam deneyekmi
İkimizde bakımları yaptık nasılsa? :D
Dikiz ayna kapaklarını piano black boyattık buda bitti :)
Yaza girmeden arabanın işlerini hızlandırdık bakalım :)
Sırada bakım var.. Sonra kaliper kapaklarını boyucaz ama hangi renk daha kararsızım tam mat kırmızı derken Emre atak yaptı ve beyazı kafama soktu :D
bugün sahibindendeki 8-9 coupe ilanının 5 ini aradık 4 ü satılmış biri de telefonu açmadı :D
var mı şöle bildiğiniz eli yüzü düzgün km'si düşük donanımlı bi tane yaw rengi de geçtik artık ne renk olduğu önemli değil :D