İşte o yüzden Ege'nin serin ve sakin sularında huzur bulmaya gelmeni tavsiye ederim.. Bu arada yazın geliyorum o taraflara Sinop'un denizini çok övdüler bakalım :)Söyle ufak bir Karadeniz turu yapıcaz..
Printable View
İlkay abi fethiye ile ilgili sorun olursa ben varım 4 yıldır fethiyede yazın yerleşik yaşıyorum.
O arabayla karadeniz degil dunya turuda atarsin yerle arasinda 70 cm var ahauahu :D
Ayrica cesmede guzeldir ama bodrum aciklarini tekneyle dene kankacim baliklama atla tekneden elinle kumu yakalamaya calis gozlerini kapamana gerek yok dibi gozukuyor zaten.. :)
1 ay sonraki akhisar draglarına By megane ı sokma kararı aldık :D:D:D
Laaa bi git ya arabayi ise gidip gelmeye aldik yaris arabasina dondurceksiniz :)
giriyoz kanka tamamdır sen rahat ol :D
Gelin abi Akhisara hem ağırlıyım sizi bir güzel..
Doğma büyüme Akhisarlıyım ben :D
Kanka uçakla gidicem çekemem o kadar yolu :D
Bu arada o dediğini ben Göcek'te yaşadım.. Harbiden muhteşemdi..
Yaw sende bu arabayi niye aldinki kanka tesisatinda var.sheritonun etrafinda cistak cistak dolasican ordan alacatiya gecicen hafif esintili gecelerinde cekicen cafenin yanina vurucan okay e bunlar normal gunlerde tabi sonra gec isimlerini tam hatirlayamadim beach clublar var gece cennet biliosun arabasiz gdlmez solamare kral mekan :) en son tumer metinle kavga etmistim beni disari atmisti serefsizler bak aklima geldi :) neyse sonc olarak arabani gotur kanka Zaten bi depoyla gider gelirsin oda ucak parasiyla nerdeyse ayni daha arka koltukta yapabiliceklerini yazmiyorum zaten arka camlar kucucuk skntida olmaz ahuhua :D
Yaw senle takinilmaz :) arabayi saklaya saklaya muzelik yapican :)
Bu arada bu vuvuzellayi icat edenin taaaa a...
ilkay nerde oturuyorsun ? ve arabanı bastın mı ? yarın fotosunu çekicem by ın
ben ciddi sordum ama :D
Tamam abi valla KW 20 mm yay var arabada :D Öyle çok basık değil araba BY yanında leylek.. Dou'nun araba gibi işte.. Nacizane bir tesisat + jant işte :) 1-2 sayfa önce fotosu olacaktı jantları taktırınca çekmiştim..
Edit: Diğer soruyu görmemişim.. Ümraniye taraflarındayım..
Goki resimleri zaten umraniye ikeada cekicektik ilkayida kadraja aliriz gdcgmz gun bende tesisatini dinlemek istiodum zaten.
ben adama onu demek istedim ama anlamadı bi türlü :D