kütahya dizel profumuz:D, şaka bir yana 307'de bariz fark var.
Printable View
Bu aralar cok ders calisiolar abisi idare et sende biraz :p
Yazıya baktım by'nin resimlerini çekicem yazısını daha yeni görüyorum valla :D
Kusura bakma kafam çok dağınık mala bağladım bu aralar sınavlarım başlıyo :)
Eğer akşam çekimi yapcaksanız Salı akşamı müsaitim sadece abi.. Onun dışında finallerim başlıyo işte yarın onlarla boğuşcam iki hafta.. Siz salı günü yapmaya karar verirseniz gelirim..
Sali aksam ben de ugrarim valla ertesi gun sinavim var ama, whatsappten telefondan vs ulasirsaniz iyi olur Goki, Emre :icon_tup:
Sali aksami yprz muhtemelen o zmn yrn bnmde isim war zaten...
Nasil devrik bir cumle yazmisim tepetaklak olmus ya :D
saati buraya yazarsanız okul dönüşü uğrayabilirim bende yanınıza, tanışmış oluruz :)
bende gelirim rıdvan gelirse :D tek başına kalmasın :D
ıkea evimizin herşeyi :D
Gelicekler arkadaşlar 8,30 9 arası ümraniye ikea otoparktayız goki çekicek resimleri..
Not:Babanızın hayrına lastik parlatıcısı getirin :D
kaca kadar ordasınız bende gelıyım 9 10 macım var cıkısta gelıyım :D yenı halının fotosu yok
ei bende geliim bari :D
yrn a erteleyın sunu bende gelıyım yaw :D
Ya ben cok skldim bole icim kipir kipir valla amerikaya gitmicek olsam seytana uyup abuk subuk bsiler yapcam arabaya yaa :D
Bu arabayi basmam lazm coil almam lazim yerin dibine sokmak istiorm Yada sadece onlere namda coil yaptirmayi dusunuyorum
ama sag omzumdaki melekler dioki salakmisin olum sen git gel yaparsin dio azicik paraya kiy git kw al dio :D Seytanda dioki ya ne para vercen zaten bi araba daha topluyosun salla sen kw yi git namda yaridir :D
Ben simdi hangisini dinlemeliyim ? Hadi size tartisma konusu panpalar :D ihih
Kw lerden inanilmaz sekilde memnunum,yazin 2 3 cm kaldirip birazda yumusattimmi heryere giderim yarim saatlik is 4 u icin :D
yav kaldirma nie kaldiriosn olm :D Birak basik kalsin benim sinirlerim bozuluo benim arabayi yuksek gordukce. Su an dip basikmi senin araba daha payi varmi :D
Kanka bazen sağ solda çamurlukları sürtüyorum,ön taraf zaten allaha emanet :)
de bnm anlamadığım ben bu ilk kwleri bastığımda otoparktan düz bi şekilde çıkıodum şimdi düz çıkamıyorum,geri geri çıkıyorum :( kendi kendine biraz daha düştü sanırım...