Güzelmiş gerçekten.. Ben renk olarak aslında tam olarak bmw 5 kasaların sarısını arıyorum.. Farların kaş kısmında yanan sarı'yı..Şundaki gibi..
http://shailen-patel.com/angel%20eyes.jpg
Printable View
Güzelmiş gerçekten.. Ben renk olarak aslında tam olarak bmw 5 kasaların sarısını arıyorum.. Farların kaş kısmında yanan sarı'yı..Şundaki gibi..
http://shailen-patel.com/angel%20eyes.jpg
Valla moruk 5 dakikada kesip biçmeden oluru budur, orjinale de geri dönmek 5 dk
Resimde renkler karışıyo yalnız (sarı ile xenonlar), çıplak gözle daha başarılı.
Dou on numara olmus valla cok gusel duruyo keske bide karsidan cekeydin :)
Evet xenonlar sarı durmuş resmen, renkler karışmış
6000k ama o kadar da sarı değil
Xenonlar orjin mi degistiricektin dou sen onlari?
Bana fikir verdi valla tahminim super duruyodur. Parklarida iptal ettin dimi ?
Bi-xenon zaten, orjinal hiç ellemedim ama resimde fazla sarı çıkmış.
Parkların elektriği gündüz farına geçirildi zaten, parklar yanınca o sarılar yanıyor. :)
Güzel tarafı sıfır kesme biçme. Sinyalleride yapardım ama kesmeye kıyamadım.
Yaptıracak adamınız yoksa, benim yaptırdığım yerde yaptırabilirsiniz benim arabadan tecrübe kazandı nasılsa ahaha
:) ehueueh. Ya o degil senin eski park farlarinda yaniyormu yoksa soktunmu onlari.
Sokmediysen sok cok daha iyi durucaktir kisalari yaktiginda sadece sarilar yansin baska hic bsi yanmasin.. Normal farlari yaktigindada xenon ve sarilar dursun,Bide selektorler iste :)
dou orj xenonlar 6000k değildir abi 4300 falandır 6000 kadar beyaz değil çünkü :)
bu arada gündüz farlarının turuncuya değiştirmek çok şık olmuş :)
@emirhan, parkların elektriğini söktüm evet orası boş ampulde yok, elektrikte yok zaten. :)
@Levent, resimde xenonlar evet çok sarı çıkmış ama normalde beyaz bile değil. :)
Çok teşekkürler beyler
dou yukarda 6000k oldugunu yazmıssın da orj xenonların bende değildir dedim :D
http://i25.tinypic.com/2afgwnt.jpg
Bende anca cekıp atabıldım bızımkıde bu sekılde ancak fotograf kalıtesı bıraz dusuk ısık tam guzel cıkmamııss
edit:fotograf boyutunu bılerek buyuk koydum ayrıntılı bakmak ısteyenler ıcın
Bu guzel olmus iste. Bunun ayrintilari nedir? Yani neye bagladiniz?
Benim kafam karisio biraz araba gelmedigi icin net anliyamiorm. Farlar kapaliyken gunduz farki yaniyor farlar acikken kapaniyor. Peki bunu otomatikte kullandigimiz zaman nasil olucak bu is. Ben istiorum ki otomatikte kullaniim far ayarini farlar kapaliyken sinyal yansin farlar acildigindada yansin. Bide onden foto koyarsaniz cok gusel olur hocam :)
Önden cekerım tabıkıı biz burda bir tane ampul söktük ona ne dıyosunuz bılmıyorum suan farda sadece xzenon ve en yukarıda bunlar yanıyor sinyalde ıste daha belırgın yanıyor falan fılan ..otomatikde hıc dıkkat etmedım ama yanar soylekı kumandadan far butonuna basıncada yanıyor ..ama biraz kestik far tesisatını inceden haberınız ola..
Ya biliorm benim eski aracimdada yaptim. Ama megane 3 lerde farlar otomatikteyken gunduzleri o soktugunuz far yaniyo aksam ise o gunduz fari kapaniyo xenonlar ve parklar yaniyo. Benim istedigim hic otomatikten cikartmadan gunduzleri sinyaller yansin aksamlari sinyal ve xenonlar yansin bunun tesisati biraz farkli olucaktir. Obur turlu otomatik fari kullanmayinca biraz anlamsiz oluyo. Luksu kacio :D
Sole bsey dusundum: Parklari gunduz farina pararlel baglasak. Parklarla beraber gunduz farlarida yanicak yani parklar hem gunduz hem aksam yanicak gunduz farida aynen. Sonra bunlarida sinyale baglasak ozaman surekli hem park hem gunduz fari hemde sinyal yanicak sonra park ve gunduz farinin ampullerini cikarttikmi= sbahlari surekli sinyal aksamlari hem sinyal hem de xenon.
Dogru bi devremi olur yoksa kisa devremi yapar?
Evet tesisat kesilirse böyle bir sonuç elde edilir.
Benim yöntemimde kestirme yok, iki türlü de güzel ama. İkisi de yanarsa suyu çıkar ama
Dou senin xenonların maşallahı var yav:D
Olm benimki magiruslardaki sınırsız sarı sarı hellalara dönmüş resimde ahaha