Kazasız belasız kullanman dileğiyle Emre :)
Baya Coupe olduk bu arada forumda :D
Bu arada ben her an satıp Guiletta alabilirim.. Araba acayip hoşuma gitmeye başladı :D
Printable View
Kazasız belasız kullanman dileğiyle Emre :)
Baya Coupe olduk bu arada forumda :D
Bu arada ben her an satıp Guiletta alabilirim.. Araba acayip hoşuma gitmeye başladı :D
Hayırlı olsun
Ön taraf niye öyle? Donanım farkı mı yoksa habersiz makyajlandımı :)
donanın farkı olabılır dou benımkı sızınkılere gore bos cunku cok karanlıktı kapalı bı yerdeydı tam ınceleyemedım yanı cıkınca bakıcaz artık sımdı sen söleyınce dıkkatımı cektı cıkınca bakmak lazım.bu arada tesekkur ederım hepımıze kazasız belasız...az yaksında baska bısı ıstemıorum
İlk depo çok yakacaktır moralinizi bozmayın :)
750 km zor gitmiştim ilk depoda
Zamanla düşecek, özellikle 5.000 den sonra.
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Color edition diye bir donanım versiyonu çıktı birkaç ay önce, ön tamponun bir kısmı ve aynalar siyah, birde farların üstü biraz daha koyu renkli. Donanım olarak da farklar var biraz dynamique/impressor'a göre.
aynen color edition benimki bi cam tavan var işte adam gibi bi işe yarayan dediğim gibi az yaksın yeter...cok bişi beklemıorum özellik olarak filan...zaten görüntü işini ben hallederimn sorun deil orası...
Hayirli olsun araciniz :) Ya distribtorde HnR kalmamis obur aya sarkti sinir oldum :D
Yaylar takildiktan sonra yandan detayli foto eklerseniz cok sevinirim :)
http://img253.imageshack.us/img253/7876/imag0147.jpg
durmak yok :)
jantın rengını deıstırebılırım ılerıde,üstüne taktıktan sonra karar vericem açıkçası
Emre aldın ve yüklemeye başladın demek :D
jant çok güzelmiş nedir markası boyutu?
bbs ch olsa gerek jantlar
Merhaba arkadaslar,
Ben de dizel versiyondan almayi planliyorum, bence gorunum, ekonomi ve donanim acilarindan rakibi pek yok bu aracin.
Benim sorum Impressor donaniminda arac sahiplerine. Bu aracta eller serbest modu var mi? Cok guzel bir ozellik oldugunu dusundugum kart olmadan giris ve calistirma mumkun oluyor mu? Yoksa da eklenebilirligini arastiran var mi?
Takılı halde fotolar bekleniyo :D
an ve an fotolicam değişimini...
de şu 1903 plaka başıma bela oldu 2 haftadır çekemiyorum arabayı halledicez bugun yarın inşallah...
sadece şu body kitin boyası var serwiste boyatmadın işçilik ve boyaya gereksiz fiyat verdiler ustada arabayı görmeden boyamayalım dedi,jantlar lastikler yaylar hepsi takıma hazır body kitide boyattıkmı şimdilik yapıcaklarım bu kdr...
birde merak ettiğim 4 kapı hb farları ile bizimkiler aynımı?mercekli olanları?
Color edition larda esp olmadigi dogru mu?
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/12/2076.jpg
Bugün gördüm hoşuma gitti , vw jantı olmasına rağmen yakışmış.
Bu marşpiyeler kendi orjinalbodykit'ine mi ait?
Yok bu stock arabada gelen marşpiyeller..
Jantlar yakışmış gerçekten..
18' galiba tam çözemedim ama..
Bende 225/40/18 geçmeyi düşünüyorum ama her gün 100 km yolum var.. Kış şartlarında sıkıntı olur mu diye düşünmüyo değilim..
Selamlar ; bende gecen hafta megane 3 ,5 kapı dızel arac aldım expressıon modeli 1 az nette arastırma yaptım farlar xenonsuz yalnız bu aracların hepsınde fabrıka cıkısı gündüz farı konulmuş calısmıyor ,yol bılgısayarının altında menunun ıcerısındede yok acaba calıstırmak ıcın menu guncellemesı yapılırmı ? servıste sordum sadece ust modellerınde calısıyor dedıler ; bu konuyla ılgılı ne yapılabılır ? tskler ...
buda color editıon olabilir siyah ayna cam tavan war yada aynaları siyah yapmış...
eller serbest ne ya :)
bir daha sıfır araba alırsam ne olıyım hasta etti bu araba beni yemin ederm...
yeni aracınız hayırlı olsun. maşallah. plakasıda ayrıca dikkatimi çekti 1903=bjk :icon_tup:
Aracin unstunde buyuk ihtimalle eibach 3 cm yay var HnR lar bundan daha cok dusuruyo tam lastik seviyesine dusuyo.
Pm atilmistir :D cuma gunu kismet olursa ilkay ayarlamadan sonraki ilk siftahi yapcak :D
:D bu hafta Allahtan kiz arkimin isi vardi la cebimde 20 tl var pazartesiden beri :D
Hazirlikli ol ilkay :D
20 KM oldu jantlar tamam yaylar takılıo..
sanayideyiz alp2'la..
yarın sabah cam filmi için lumardan randevu aldık...
yavaş yavaş birşeye benzemeye başladı gibi gibi :)
önler 205/40/18
arkalar 225/45/18 di sanırım araba yanımda değil filmcide birazdan yüklerim fotoları dun gece cok ugrastık ama bişeye benzıo yawaş yawaş sonrada aydınlatma kısmıyla ugrasıcamda oda haftaya hafta içine kalır gibime gelıo...
önler 215/40/18
arkalar 245/40/18 di :)
sımdı fılmcıye bıraktık arabayı :)