h&r sanırım yay
h&r larda böyle, ön kw yay ile aynı yükseklikte, arkası daha alçak.
çokta bi alternatif yok açıkçası bizim araçlarımıza
Printable View
h&r sanırım yay
h&r larda böyle, ön kw yay ile aynı yükseklikte, arkası daha alçak.
çokta bi alternatif yok açıkçası bizim araçlarımıza
xdream; konunu takip etmedim. 30 sayfa olmuşta.. acaba Chip yaptırdn mı?
yok hayır araba daha 100 km olmadı..
10.000 den sonra yaptırıcam açıkçası hemde iice bi tanıyııım daha arabayla sıkmadım bile... tam anlamıyla nasıl gittiğini bile bilmıorum,zaten bir daha 0 araba almıcam kıyamıosun sıkmaya..
m3'ü ilk aldıgımda galeriden yanlayarak çıkmıştım :)
hayırlı olsun.. peki şehir içi tüketimi nasıl?
Eibach kullanıyorum aracımda ön taraf ciddi düştü bende
Hayırlı olsun Xdream, değişiklikler de yakışmış.
Vites değişimi sıkıcı ama EDC şanzımanı henüz getirmiyorlar maalesef, oysa onunla çok daha akıcı olabilirdir bu araba.
deymez ya ne fark olabilir ki hr 3.5 eibach 3.0 zaten :)
http://img810.imageshack.us/img810/694/31082010085q.jpg
ızmir şehir içi bizim hb de ortalama 6.9 du coupede 7.1 di:)
HnR ın böle dusmesi normal degil ya benim gorduklerim lastik seviyesindeydi hep :S Nettekilerede baktım onlardada lastik seviyesin inmişti. Ön taraf fazla yuksek geldi gözume bence zamanla biraz daha oturur gibime gelio. Benim corsadada 1 cm kadar farketmişti 1 hafta içinde.
Dün öğleden sonra emirhan'la buluştuk ve sistemi dinledik. Evet artık kendi müzik sistemimi açmıyorum arabada :D Mükemmel ötesi bir sistem olmuş.. Benim arabam içinde bir şeyler konuştuk Emirhan kardeşim çok yardımcı oldu sağolsun..Hafiftende gazladık anladın sen olayı emirhan :D
Benim arabayada bir ufak kardeşini yapıcaz inşallah sistemin :D
Su sistemde neler var? Orjinal teyple oynandimi? bizde bir ogrensek ya :)
chipsiz megane3 filtre egzostlu vtec2den 3-4 boy yavastı süreklı denedgımız iki arac chipden sonra megane +2 boy a gecdı tabı bunlar + veya - ufak farklılıklar gösterebilir..
edit:yazım yanlısı
oha 6 boy demek,evrim geçirmek demek...en iyisi en sağlıklısını kim yapıyor acaba deli gibi gitmesi deilde şu alt devirlerini toplaması ve daha seri kullanıma izin vermesi ve kısa vadede sağını solunu çatlattırmaması açısından en ii yazılımı kim yapıyor onu bulmak lazım...
tam net 6 demek yanlıs olur.. bunun ufak - ve + sı var ancak alt devirlerden gene cok bırsey beklemeyın derım turbosu dolana kadar gene pekde bırseyler yok ..ama arac duzgun viteslerı tutturunca gercekden cok seri oluyor ki yapıtıgımız arabada muzk sistemi vsvs jantları agır dolu bi araba.
siz de yapıosunuz bu işi anladıgım kadarı ile şimdiden kafamızda canlanması açısından soruyorum yapanlarda söylerse çok ii olur ortalama cezası nedir bu işin...? :S
En sağlıklısı superchips bence , kasmadan fazla motoru....BTG MASLAK 1200 felandı en son
Ps chiptuning olabilir custom ( barbaros ....)
Gazihanda yaptırdım bende gayet memnunum.. EGR iptal ve yazılım..
Beyinde falan sıkıntı olsa makineye bağladıklarında anlamazlar mı Doğukan? Pek bilgim yok da, hani başına gelen var mı diye sorayım dedim.
symbol nasi gaza geldi :D masallah guzel olmus knka ama daha gideri coook var bizm motorun mehmet ustaya gotur yuklensin azicik :) Senin sistemde kivaminda olcak hatta dinleyince sasiricaksin sknti yok :)
sistem= focal 165 vr komp takimi,dls a4 ampli,focal fp1.800 mono ampli, ucs pro islemci,wurth kapi yalitimlari,stinger ve ozel yapim kablolama,ozel yapim yan kapi panelleri arka pandizot arka kabin,Dls sp12 30 cm portlu sub. Montaj (Halil solak)
Göbekte boşluk olabilir, sanırım başka bir jant kullanıyorsunuz. Eğer bundan ise göbek uymuyor olabilir flanş yaptırmak gerekir.
Siyah jantı çıkardım, adam gibi bilezik yapamadıkları için.. Orjinal jantla iki kez balans yaptılar hala aynı, ve jantları değiştirdikten sonra başladı sorun. Siyahı taktım, sonra çıkardım ama hala düzelmedi.
megane 3 coupe önerirmisiniz arkadaşlar bu araçlar hoşuma gidiyor ancak renault olmasından dolayı bir adım geride duruyorum 1.4t ve 1.5dci motorlar nasıldır
Hazır Chip'e hayır diyorum. Yaşasın yerli Tunerlerimiz. Bekir Paşaoğlu, Mehmet Gazihan. Barbaros Bey, Erhan, Doğan ve aklıma gelmeyen bir çok tuner arkadaşımız varken superchip neden önerilir anlam veremiyorum. Ki saçmada 1 fiyatı var.
laaaa benım araba bozuk cıktı bi haftadır essege biner gibi binıorun hala bnzını bıtmedi psikolojım bozulcak :D
bir öncekı sayfada ben bıraz yazdım üc aşşagı beş yukarı gayet tatmınkar oluyor ancak siz neden memnun degılsınız bunuda belirtmeniz gerek cok zorlayan bir yazılım sanırım bu arabalara olmaz cunku arıza ısıgı cok dert oluyo arac 4-5 boy cıvarı hızlanıyor bizim tecrübemiz bu sekılde..
Kardeşim mehmet abi'nin dyno arızalı olduğu için daha gitmedim ölçümlere ama ortalama dediği değer 135 hp 300 tork civarlarında.. Gittiğimde tam olarak belli olucak değerler.. Ben her gün 100 km yol yaptığım için agresif bir yazılım istemedim.. Şu an duman atması rahatsız ediyor mesela beni :) Haftaya gittiğim zaman biraz daha tork'a yüklendiricem..Onun dışında gidişatından chip'ten sonra çok memnunum.. Bu arada filtre bende düşünüyorum ama cai bizde sıkıntı kışın su alma riski olduğu için short filter düşünüyoruz..
Dyno hazır arayıp gelebilirsin.
merhabalar arkadaşlar beyaz 1.5 dci megane coupem var yapabileceğim modifiyeler nelerdir yay bakıyorum ama pek uyumlu bi yay yok gibi kullananlar varsa yardım ederlerse çok sevinirim
H&R 3.5CM'LIK yay war memnunum ama kafa 1 cm daha düşse daha ii olurdu gibi...belki ileride bir operasyon geçirebilir.ama sertliği konusunda bir sıkıntı yok,ses filanda yok yay için başarılı diyebilirim.
http://img709.imageshack.us/img709/210/dsc00057gk.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/6828/dsc00046rw.jpg[/URL]
Ya bsi sorcam bendede HnR 3.5 cm var da simdi bu iki aracin yuksekligi aynimi ben anliyamadim. Sanki sizinki havada kalmis gibi geldi bana. Yada jantlardan dolaymi ? Camurlukla lastik arasina kac parmak girio ?
http://imgur.com/xcl8R.jpg
tam 3 parmak giriyor emirhan
jantlardan olabilir.:)