Sizce boyatayım mı tamponu?
Birde alanya göçmentürk'ün sahibi fatih beyle görüşeceğim. Bakalım artık onun yönlendirmesiyle...
Can benim düş benim ellere nesi?
kanka senin arabanın aynısından sanayiye tamponu düşerse aynı renk onu al tak.Üstüne pasta cila ohh miss. Ama çok zor ihtimal.
Dediğin gibi knka zor iş bakalım tamponun değişimini yada boyanmasını isteyeceğim.
Bu arada aracın emniyet kemerinin oradan çıtırtılar bende de gelmeye başladı. Ne yapmam lazım? WD40 gerçekten işe yarıyor mu ?![]()
Kardeşim boyat gitsin.en azından çirkin boyarlarsa işçilik kötü olursa onun için şikayet edersin. çünkü senin o tampondaki kötü boyadan araba değişimine gitmezler.yeni tampon falan içinde hiç ugrasma dert çekme bence sonuçta arkadaslarında dediği gibi satarken bi problem cıkmaz
Arka tampon eki ve egzos ucunu bizden biri alırmı,bizden biri alırsa satıcam yoksa kalsında 684,39TL orj renault servis faturası mevcut.Çizik sürtme sonradan boyanma filan hiç bir şey yok alan çıkarsa ne kadar verirsiniz?![]()
Iphone'u sürekli aux kablo ile bağlıyordum müzik dinlemek için..
Emre geçen buluşmada niye bluetooth bağlamıyosun kanka deyince bilmem hiç denemedim demiştim
Hakketten büyük rahatlıkmış.. Şarkıları direk üstünden falan değiştirebiliyoruz.. Söktüm attım aux kabloyu![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Yahu şu arkadaki megane yazısını söksem mi sökmesem mi çok kararsız kaldım. Siz ne dersiniz ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)