ya eve yeni geldim en son geçen akşan uyumuştumeğer uyuyakalmazsam gelirim bende bi iki vidyo atim navigasyonada
bide ilkay pm attım telini yollasana bana gelince bulamassam ararım
![]()
Bence gelenler ikea girişte direk lpg araçların girdiği açık otopark var ya girişe doğru bakıyo.. Orda bekleyebiliriz birbirimizi görmüş oluruz veya kapalı'dada bekleyebiliriz sorun değil..
Ben şimdi çıkıyorum evden bir-iki ufak işim var 8.30 gibi ordayım nasipse..
15-20 dk ordaym
izmirdeki meganecılar bizde buluşalım ya.sırf istanbul mu var burdaizmir yok mu ?
Bu ön bulusma gibiydi asil buyuk bulusma olmadi cok eksigimiz war buyuk bulusmada buraya yazmayan caddedeki coupeleride cagiricam da ortak bi zaman yakalamak lazm ilkay gidiomus okullar acilmadan önceki dönem olabilir.cok organize olamadik zamanimizda azdi gelen herkese tesekkurler evde oturmaktan daha iyiydi muhabbet ettik gelen herkese tesekkurler gecenin ilerleyen saatlerinde resimleri goki ekleyecektir.
Güzel bi akşam oldu, herşey için teşekkürler.. Tüm arkadaşlarla/abilerimle ilk kez tanışmama rağmen yabancılık çekmedim.. Herkes olabildiğine içtendi![]()
Eve daha yeni gelebildim şu 2 hafta çok yoğun dönemdeyim mezuniyet arifesi, o yüzden beni azad edin 2 hafta kadar.
bırazdan gınger la gelıp sıze buraya foto koymak yasak dıcemgozluklerımı almaya gıdıyorum
fotoya bakarken kör oldum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)