merhaba arkadaşlar ben de megane 3 coupe 2010 sahibi oldum yeni sayılır 1 ay oldu yazılarınızı okuyorum artık üyeyim bi merhaba demek istedim
Printable View
merhaba arkadaşlar ben de megane 3 coupe 2010 sahibi oldum yeni sayılır 1 ay oldu yazılarınızı okuyorum artık üyeyim bi merhaba demek istedim
Yaklaşık 2 aydır izmir dikilideyim burdaki yollar gerçekten çok kötü ya arnavut kaldırımı yada toprak asfalt bulmak imkansız gibi birşey. Yaklaşık bir haftadır beni rahatsız eden bir olay var kasislerden atlamalardan geçerken sanırsam amortisörlerden geliyo vıck vıck diye bir ses var.Sesi duyan dönüp bakıyo zaten :) araçta yay falan hiç birşey yok sadece 17 jant var acaba bu ses problemini benden başka yaşayan varmı merak ettim :)
emre mrb sanırım o ses torsiyon çubuğundan geliyor forum da arkadaşlar bu konuda konuşuodu bu arada arbanı gördüm dikilide sahil yolu üzerinde duruyor sanırım bendee hafta sonları geliyorumda
Duman anlik asilmalarda var tabiki ama sakin kullanimda hic birsey yok sadece alttan doldurdugumda ve vites kuculttugumde var.
Eski yazilimla dyno ciktigimizda 136hp 298tork vermisti,bu yazilim ona gore cok hircin,feeling dynoda bnce 145+ 310+ gibi hissediyorum.:)
Bende kadran videosu cekmek istiyorum ama islerim o kdr yogunki kendimi eve zor atiyorum cok uzun zamandr telefondan bir 0 180 yapjp dyno bile almak istiyorumda bir turlu kismet olmadi acikcasi..
Cesmeye giderken yapicaktim durup tekrardan hizlanmayada usendim oyle kaldi :)
Yaz vakti oldugu icinde aksamlari genelde m3 le geziyorum.:)
Bnm 136 lik yazilimla kiyasliyorum fakat 124 cok az gercekten yani dizel diyemi biilmiorum ama o 10 hp suruste cok ciddi farklar yaratiyor hee safelik konusuna gelince simdilik bir sknti yok hep beraber yasayip gorucez allah izin verirse bende merak ediyorum turbo ne zamn gumlicek diye su anda masallahi var.
xdream şu an senin meg'te hangi yazılım var? turbo falan değişmedi di mi?
dikilid bi akşam goruselm masallah baya dıkılıde olan varmıs :D
turbo ötmesi nasıl bir ses videosu varmı?
bütün dizellerden gelen turbo sesinden ne farkı war?
siyah 34 sy plaka coupe megane bizden birisininmidir arkadaşlar
ulen 1 hafta önce kimsecikler yoktu oralarda yahu :D
bende kuzenlerin meg3 coupe yi alayım bari izmire kaçabilirsem bu ara :D