Çakma olduğu için benzemez hocam benzetemezsin örnek alınan model o.z superturismo bariz belli
Printable View
Arkadaslar yayalar isitilip preslenirse ne gibi zararlati olur
jantlar hoş olmuş lakin 255 nedir yaw.yazık wallahi arabaya eziyet :)
Aracimi satiyorum Megane Coupe dusunenlerin bakmasini tavsiye ederim..
http://www.techturkey.com/forum/otom...upe-dizel.html
değişik bişey buldum izleyin bakalım nasıl bi muhabbet dönücek :)
TomTom Renault & Opel Camera Video interface - www.carvision.nl - - YouTube
Vidyo oynatma kolay, geri görüş kamerası için hazırda girişi olup olmadığını bilmiyorum ama fonksiyonu mutlaka vardır.. Çevirici vs. bir şeylerle görüntü aktarılır büyük ihtimalle :)
Guzelmis geri gorus cok onemli degilde tv ve video olayi yapiliyorsa guzel olur gerci bende o ekranda yok :D
jantları yazık etme tam benim sewdiğim tarz dıştan içe...
göm yere şu arbaayı mevzu ol,ama öle yay filan değil insan işi basma hafif çamurluklar sürtücek şekilde :)
Maşşllah kazasız belasız çok beğendim ben...
Aykırı hareketleri sewiorum :D
kçım kafam oynuyor bu aralar hiç merak etme :D
Tipsiz gelmeye başladı gözüme bu aralar :)
Bahari bekliyorum süründürücem :D
Tesekkurler bu arada (:
Kafamda 2 şey var,gönlümde bir araba var bu sitede satılık ya para toparlayıp ona saldırıcam yada buna airride jant lip mip yapıcamda kararsızım.
O araba ben toparlayana kdr satılırsa buna başlarım.
De ben bu konudan hala kopamadım onu anlayamadım hala meggylere bakıyorum. :)
Bu yağmur sensöründe sıkıntı yaşayan varmı,ben de sapıtıyor sanki bazen.Önce normal çalışıyor sonra aynı miktarda yağış olmasına rağmen deli gibi hızlanıyor.Yağmur azalıyor hala devam ediyor,anlamadım gittii.Arızalı olsa hiç çalışmaz veya hiç durmaz diyecem ama o da değil.Birde kolda ki o büyükten küçüğe yağmur damlaları ne ayak anlamadım,fark olmuyor değiştirdikçe.
Yalnız şimdi fark ettim,modifiyecinin yol arkadaşı kumho :) Her ebat her yanak var :D