Yemezler :D
Printable View
Yemezler :D
Son kez denicem sonra music box yapcam arabayi ona gore :))
Alet,bizimdir lafı olmaz :):)
Yahu arkadaş yazılımı değiştirmeye vaktim yok yazılım+box olayıda korkutuyor açıkcası :D
Konuyu simdi okudum valla guzel denk geldik Shell'e tuvalete ugramisken :D
Sonuc olarak yazilim, boxi yendi denebilir :)
detay isteriz detay isteriz
Video almadık,almayada pek gerek duyulmadı acıkcası.Hem maksat muhabbet olsun maksat vakit gecsin diye denedık.Yazılım zaten her şartda herhangi bir marka box'dan cok daha fazla güc alabilir.Biz de mevcud musterı ıstegı oldugunda yanlıs cevap vermemek icin ufakda olsa ar-ge yapıyoruz.(Sehır dısı vsvs..)
Zaten yazılım imkanlar dahilinde ise yapılması daha mantıklıdır.Bizim bazı insanlarımız aracı sattıgımda da satarım mantıgı olunca mecbur bizde rafımızda olsun alternatif ürün diye barındıyoruz yoksa hic geregi yok.Mevcud yazılıma update daha mantıklı olur.He ama güc veriyormu totalde veriyor. Net 1lt. yakıt düşürdü 1.5dci motorda.
Dou mevcud yazılımı ile box'lı aracı 2 boy civarı geciyor.
3.vitesde basarlarsa biraz daha erken acmaya baslıyor.
Dou E90 3.20 (156hp)'yi de geciyor ben tam göremedım ne kadar gecdi ama 3 boy vardı sanırım.
Totale gelirsek Xdream Emre'nin aracla denedikleri geceki gibi olsa meganların hepsi cok tehlıkeli olurlar :):)Piyasadaki cogu 1.6,2.0 aracın korkulu rüyası olabilirler.
Eyübünde bahsettiği gibi benim amacım box'la yazılım arasında kaç boy fark olacağını öğrenmekti sağ olsun dou bizi kırmadı geldi denedik sonucu görmüş olduk yaklaşık 2 boy falan gerisinde kaldık. 320 i'le sonucu gördükten sonra açıkçası baya bir mutlu oldum aracın sahibi arkadaşta sahibinden'e ilana koydu aracı ahahah :D
Net 2-3 boy bide 4. vitesin sonuna kadar eyüpcüm 5 ve 6. viteslerde deneme fırsatı bulamadık daha da fark açılırdı
Turbom gidici bu arada 40.000 bakımda değişince tekrar bakarız olmadı :) Eco map ile hiç fena değil valla beğendim aracımın kondisyonunu, açtırsak neler olur valla :)
Sen bence hic kaşınma Dou,tesisatda yaparım diyorsun koyarsın cdni dinlersin muzigi ecomap hemde sehır ıcıde gayet zevklı arac suan bile cokcok yeterli ohhmiss benden soylemesi :)
Anlamadimki polo tdiylami denednZ yine coupelami denediniz,ben poloyu merak ediordum.
Barbaros Bayrak yazılımlı megane, box'lı megane'yi 3 boy geçiyor diyoruz o zaman...
pee demek açık yazılım olsa biraz epey yürüyeceğiz...dou'yla bendeki harita gerçekten stock araç biner gibi bineceğiniz bir harita..0 duman :D
Ya bulmuşlar çömez çocugu kısmışlar boxu bana yaptığınız ayarı niye yapmadınız pampişler :D
Kademe 24 muydu bendeki 22 filan yapıp deneseydiniz ya o boxun tam açık hali ile dounun 5.4lük yazılımını geçmemesine imkan yok onlar boxu kısmışlardır...
Yaw siz bunları bilmıosunuz,bunlar adama boxını ters bağlatır ahuahau :D
Şaka filan bir yanada ben anlamadım dou açmadınızmı boxı abi nasıl oldu böyle benimle denerken pompan egzosdan çıkıcaktı akü :D:D:D