emirhan şimdi resmi büyütüp inceledimde seninki benzinlililer için olmasın :S
sanırım seninki 2 parmak kutusuna bakmak lazım eğer öyle ise ben benımkıleri söker benzinli olanından alırım....
Printable View
emirhan şimdi resmi büyütüp inceledimde seninki benzinlililer için olmasın :S
sanırım seninki 2 parmak kutusuna bakmak lazım eğer öyle ise ben benımkıleri söker benzinli olanından alırım....
valla dostum aynen dediğine katılıyorum 1 cm daha düşse daha hoş olurmuş diğer araç sanki biraz daha oturmuş gibi benzinlinin yayı var galiba eğer böle bi fark varsa burdan bilgilendirirseniz sevinirm. bide benim hiç anlamadığım bi konu var oda jant...ne alıcam ne edicem su anlık kafamda jant, body kit ek parçaları ( body kit içinde reno ya 2 mılyar para vermeyi dusunmuyorum kalıbını alan bi çok usta mevcut) var.
jant tamamen göreceli bir şey..
ben bunları sıradanlıgın dışına çıkmak için ön arka farklı offsetlerde aldım...
birde model olarak begendıgım bir modeldi...
ama jant işi çok göreceli,biri çok begenir diğeri çok kötü olmuş der...
tamamen zewk bence benimkileri fümeye boyattıktan sonra daha ii olucak gbi...
bızım iş biraz farklı oldu mutlu lastik rafi abiden aldım ben...
samimiyet al güLüm wer gülüm filan kredi kartına taksit derken,birde m3 e de jant alıcam oradan,brz hesap karışık yani...
ulaşırsan yardımcı olur ama rafi abi..ben şimdi ne sölesem yalan olur...benim orjin lastikleri filan verdim ben jantları kaldı sadece,dediğim gibi bizim hesap karışık biraz...
tahmını 17 inç bı jant ve lastiğin bana maliyeti ne kadar olur?
1000 le 2500 arası değişir jant ve lastiğin modeline göre lastikleriyle...
body kit parçaları için 700 liraya anlaştım gibi 1500 de jantlara versem yay la bırlıkte yaklasık 2.500 gibi bi butce gerekıyor...bu arada sendekiler 17 mi 18 mi?
bıraz bakındm 17 tavsiye edilmiyo forumda. 18 daha uygun gıbı benım araç color edition ... ne üzerindekilerin ölçülerini biliyorum nede almam gerekenleri ne yapmalıyım ?
Bu fotolar güzel olmuş.Jantlar çok yakışmış cidden.
Ön tamponda ki gri yerler piano black olsa nasıl olur diye düşünüyodum hep , harika olmuş
bendekiler 18
arkalar 245/30/18 önler 225/35/18 ama sizin arkaları benım gıbı abartmanıza gerek yok insan işi bişilerlede güzel olabilir...ben o jantları kafaya taktım diye koydum... takıldığınız yerleri sorun çok zor bişi değil ama ilk önce bir jantcıya gıdın modelı begenın fıyatlarınıza bı bakın body kıt kısmı filan zaten en kolay yerleri... kolay gelsin.
@xdream
Gecen gun Fener'de gordum arabanı gercekten cok sık ve kaslı duruyo ozellıkle arkadan..Kazasız belasız
valla bi arkadaşım sayesinde konuştum adamla yerini falan bugun öğrenicem...
Herkese Selamlar,
Bende 2 hafta önce Megane 3 Coupe 1.5dCi Impressor (Günbatımı Kırmızısı) siparişi verdim. Yarın elimde olacak inşallah.
Hiç aklımda olmayan bir araçtı fakat hem dizel hem spor bir araba bakarken en akla yatanı megane coupe oldu:)
Aracı almadan önce megane3.fr adresini baya bir kurcaladım ve aşağıdaki renkte karar kıldım fakat Türkiye'ye daha önce hiç bu renk ithal edilmediğini ve 2 ayda elime geçeceğini söylediklerinde vazgeçtim. Ayrıca 1.000TL lik meganeomani hediye çekim de geçersiz kalacaktı.
http://i35.servimg.com/u/f35/12/35/19/38/dscn0010.jpg
Araca 1 sene stock binmeyi düşünüyorum. Ardından küçük küçük birşeyler yapmaya başlarız sıkıldıkça :) RS kiti de gelir mi acaba o zamana kadar :) Gerçi fotoğrafa dikkatli bakınca çamurlukları bizimkilerden daha geniş heralde arka tampon difüzörü falan uymaz bize.
Herkese keyifli forumlar
ooo bi gun batımı daha geldi yalnız kalmıştım buralarda :)
hoşgeldiniz.keyifli forumlar...
Hmmm olabilir bak hc aklima gelmedi o bi bakiim eve gidince aksam yazarim :). Su anda 1 parmak giriyo lastik iceride braz. 2 parmak sokmaya calisinca isaret parmagim lastigin dislerine takiliyo :D Bende 2 gun evvel 18x8 o.z ultraleggera aldim mayis basi gibi takarim heralde :D
Bu bbs'lerin ağırlığı ne kadar?
Arabayı yoruyrmu bu ölçüler?
oha azime bak... ben jant alsam 50 cm kar olsa takarım :D
emirhan sen su yayları bir resimleyip koyarmısın.. olmazsa bende benzinli yayı arıyım... yada ben benımkınede bakıyım sanayıye gıttıgımde belkı benımkıler benzınlı ıcındır hangısı daha agır bılmıyorum gerçi...
ben araba 18km de iken taktıgım için pek yorup yormadıgını anlıyamadım açıkçası fakat ben sıka sıka 6,5lt ustune yakmıyorum... yazılım filanda yok full stock hali ile..
benım ıcın super rakam zaten...çok çok yorsa yakıtına yansırdı dıye dusunuyorum.
ınsan gıbı gıdıp gelsem işe ewe emınım 6 litreye düşerim...
O mavi rengi bende çok düşündüm, iki ay beklemesi değilde canlısını görmeden resimlerden almak istemedim açıkçası.. Biri cesaret etsede bizde görsek aslında :)
beyler megane coupe nin bijon aralıkları falan nedir ? 18 jant almak istiyorum arabama
5*114,3...
ya cok cahil olucak ama 5 carpı 114 . 3 ne oluyo :S
5 bijon sayısı 114 bijon aralıgı
sen jantcına git bu araca uygun 18 ne modellerınız war de o sana gösterir...
kafanda özellikle bir model warsa 5*114 ü varmı diye sor?
war weya yok der...
Bugun Dou'nun chipli megane'i kullandim da masallah ne guzel gidiyor oyle Megane Coupe, gunluk kullanim icin harika geldi bana. Ayrica bi ara benim Cooper S'e tutundum gazlarken, dumur olduk :D hahah
Fazlasiyla da konforlu bir araba, sag koltuktayken de oyleydi direksiyonun yumusakligi, vitesler, debriyaj vs. hosuma gitti.. Gunluk kullanilan bir araba icin bicilmis kaftan
Aynen Tarik dumur olma konusunda bizde cok şaşırdık arac daha öncede yazmıstım 4-5 ilerliyor.ama bir türlü ısınamadım ben megane'a
powerbox.... yeterli gelır kat.boruyla oynamana gerek yok bariz bi fark olmaz bozulan seste cabası..
Ahahaha ben mcs deyken yanyana geldiğimizde ben Tarık'a, o bana bakıyo şaşırdık vallahi :)
Ki benimki agresif bi yazılım değil bide bakım yapmam lazım km si geldi ama istediği kadar agresif olsun o kadar tutunmaması lazımdı
Hayırdır inşallah gidici galiba ahahahah :D
Arkadaşlar megane3'de usb girişi montajı gibi bir alternatif varmı orjinal sisteme tabi ......
Ben maliyetini sormustum 450 tl. demislerdi bende vazcaydim.