350z yle kapışırken yanlış vites attım( enjektör bilmemne uyarısı werdi tırstım içim boşaldı ..
durdum düzeldi dewam ettim sıkıntı yok birşey olurmu arkadaşlar yaw
3.4.3 mudou ben bu hikayeyi bi yerden hatirliyorum bisi olmaz dewam edin
Tamam yazilimli biraz gidioda 350z de biraz agir olmus yaw![]()
Abi bana kgsunu soleyın bundan sonra söliiiim geçip geçemeyecegını birde benzınlımı dizelmi bızım araba 1000kg olsa yemın ediyorum şaka makınesı olurda bu punto beni geçti ya o gün bu gundur cok tepkili yaklasıyorum yani öle hp tork olayı filan yalan direk kg/hp ilişkisinde arabalar adam o gün 300 torku elimize verdi gece gece...
punto ile denememiş olsaydım kesin geçer derdim de temkınlı yanaşıyorum artık....
1.6 benzinli 132hp 160 tork 1300kg-18 replika advan var filtre eksoz var..
yazılımsız + bakım zamanım gelmişken 2de bastık 160a kadar falan 3boy oldu aramızda ama açmaya devam ediyordu..
bakımı yaptırdım, bayramdan sonra alper abinin yanına uğricam yazılım için aklıma takıldı çok merak ediyorum ne olucak acaba.. ay sonuna doğru sonucu yazarım da şimdiden fikrimiz olsun dedim![]()
yaptırıcagın yazılıma bağlı bnm yazılımı atarsan muhtemelen geçersin..
seninki standart yazılımlı sanırım şu anda..benim yazılım ile ona 2 boy cakman lazım en az..
geçen gün corolla versoyla kapıştık benim araç stock 1.5 dizel oda muhtemelen 132 lik 1.6 dır düzde alsa sorun deilde dik bir yokuş olmasına rağmen beni geçti koskoca arabasonra yediremeyip u şeklinde ki viraja 100 le dalınca geçip baya bir fark açtım ama sonuçta büyük araba nerden baksan 1400 kilo vardır birde yokuş yukarı nasıl geçebiliyor anlamadım
132 lik dediğiniz 16v benzinli ise normal..
allahınızı sewıosanız yazılım yaptırın rezil ettiniz bizi ahuahaugeçilen geçilene..
Hoş bize yazılımlı sapladılar orasıda ayrı ya neyse karıştırmayalım![]()
daha yaptırmadım abi bakımı bekledim bayramdan sonra yaptırıcamda seninki kadar açık olmaz muhtemelen cesaret edememstandartla seninki arasında bişey olur senin ilk yazılım gibi falan..
ya adamlar devir çeviriyo biz minibüs gibi vites atmaktan tork falan yalan oluyo
bizim sürekli vites atmamız aracın 6 vitesli olmasından kaynaklanıyor sanırım, 5 vitesli olsa 2 yle 80 i 3 le 120 yi görürdük heralde. bu şekilde araç daha atak oluyor ama vites arlıkları kısa olduğu için.
132 lik ama torku düşük sonuçta yokuş cıkıyoruz. Gerçi biz 2 kişiydik o tekti ama yinede benim almam lazımdı gibi geliyor bana.
vites aralıkları normal,tabiki dediğiniz gibi olsa fark ederdi ama sürekli deneme yapılan arabalar değil az yakıyor diye aldık bir çoğumuz çok vites iidir arabanın tek sıkıntısı kg su gereksiz agır bir araba o kdr kiloluk neresi var onuda anlamış değilim..
1055 kg luk puntoda hayvan gibide sunroof var arka bagaja kadar açılıyor neredeyse...
aynen araba çok ağır. Babamın bir üst segment arabasıyla aynı kiloda. güvenlik amaçlı sanırım şimdi ki araçların çoğu böyle golfler filanda aynı kiloda
tork için ikiniziden çok altlarda basması lazımdı işe yaraması için...onun üst dewirlerinde yakalandıysanız zaten yine işe yaramamıştır sonuç normal ki yazılım yok dıorsunuz
105hp 2 kişi ölüsü 1.300 kg devir dönemeyen bir megane sonuç çok normal olmuş...yazılım yapınca biraz toparlıyacaktır ben 105 lik renault kullanamıyorum artık bozukmuş gibi geliyor geçen gün 2011 kangoo kullandım güzel yapmışlar arabayıda arkadan biri tutuyormuş gibi gidiyordu..
doğrudur yazılım şartbizimkiler kangoo kadar kötü değildir ama kangoo lar daha ağır.
benim zaten geçme iddiam yoktu makarasına çıktıkta, yazılımdan sonra ne olacak bilmiyorum.. Çünkü yazılımlı 105dci nasıl gidiyor hiçbir fikrim yok..
Mesela arkadaşımın 90lık dizel aurisi triptronik olmasına rağmen yazılımdan sonra benimle aynı yürüyor o veya ben yarım boy fark oluyor bastığımız vitese göre..
yahu bi toplanamadıkki bakalım kimin yazılımı nasıl stock haline göre nasıl gidiyor
son yazılımsız günlerimi geçiriyorum kendimi feda ederim sizin için hahabayramdan sonra bi çay içmeye çıkalım bare beyler
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)