User Tag List

Sayfa 161/492 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
9339 sonuçtan 3.041 ile 3.059 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben buyuk ihtimalle dondugumde coil alcam arkadaslar benim h&r lari belki satabilirim hersey emreye bagli
    1 dönemedin la sende , kanka senin aracın fotosunu koysana h&r nasılmış kıyaslıyak diğerleriyle....

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün gece rüyamda arabayı caddeye park etmişim,yan etekler yere değiyor ön lip yere değer vaziyette bırakmışım arabayı,bir geliyorum bütün c bölgesi trafik ekipleri arabanın başında beni bekliyor sonra telin alarmı çaldı ahuahau

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün gece rüyamda arabayı caddeye park etmişim,yan etekler yere değiyor ön lip yere değer vaziyette bırakmışım arabayı,bir geliyorum bütün c bölgesi trafik ekipleri arabanın başında beni bekliyor sonra telin alarmı çaldı ahuahau
    Otomobil aşkı DD

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet arkadaşlar şimdi gelelim bir sorunumuza daha...4 5 gün önce hatunun ipodunu evden çalıp aux la müzik işlemlerini gerçekleştirip çağ atlayıp radyo ile vedalaştım fakat bu kablo olayı beni çıldırtıyor.Şöyle bir şey buldum fakat çalışırmı bilmiyorum bizim bluetoothler biraz seçici davranıyor sanırım.

Diğer Markalar / INSIGNIA NS-4V24 MP3 VIDEO DIJITAL MEDYA OYNATICI BLUETOOTH sahibinden.com'da - 55429110

birde şu şekilde olanlar var.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...405698/detay/?

Bunun tasarımı filan daha iyi fakat bundada söyle bir sıkıntı var müzikleri sadece atıyorum tek bilgisayardan yükliyebilecem bunu hatundaki yada evdeki bile bağladığımda senkronize edip bütün parçaları uçurucak.Tek bilgisayardan yükleme yapabilicem.Ne yapmalı ne etmeli bugün vitesin orda küçücük ekranlı ipodla oynarken önümüzdeki A6 ya yazılıyorduk az kalsın audimiz olucaktı bir tane birde son kasamıdır nedir arabayı bırakıp otobüsle işe gelicektik az kalsın. Son olarak iphone a yükleyip ordanda dinleyebilirsin diyenler olucak öyle olmaz yolum uzun mail filan gelip telefonla çok ilgileniyorum aynı anda müzikte çalması muhtemelen olmayacaktır hemde sarjı normalde yetmiyor sabah akşam müzik dinlersek bizi yarı yolda bırakır.Son olarak bu bluetoohlu zımbırtıları bağladığımızdı aynı anda teli bağladığımda müziği susturup telefon çalar konuşmamı yapabilirmiyim.Hadi sq cular çözüm bakalım şu işi öyle kolon bağlamakla olmuyor.

Şimdi bu işi çözmez isek ilkaya aylar önce laf etmiştik 1.5 metre kabloyla dolaşıyor arabanın içinde diye bizimkide şu anda o misal yandaki arabayı ipod u versem şarkıyı değiştir o derecede

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim yaptigimi yap;

iphone arabada surekli sarjda dursun

belgehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xdream abi ipodu touch mu? Eger oyleyse iphone muzik caliyor benim arabada bluetoothla. Onunda calmasi lazim. Bluetooth var ipod touchda.
    Can benim düş benim ellere nesi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacı ben anlamam taç maç hatundan çaldık dıom ama sordum yok onda bluetut dedi suratıma kapattı
    Bu arada xdream abi deil la EMRE değiştiricem bu nickide adımız xdream kaldı

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Emre ipod touch en mantıklısı olur, blututları cidden seçici renonun bb ve iphone görüyor nokiayı tanımıyor mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre ipod touch en mantıklısı olur, blututları cidden seçici renonun bb ve iphone görüyor nokiayı tanımıyor mesela
    nokya kapatsın gitsin zaten artık herkeste ayfon war

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nokianın blutooth unu en son hitler kullanıyordu zaten ahuahau

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim eski nokia e71 calisiyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar şimdi gelelim bir sorunumuza daha...4 5 gün önce hatunun ipodunu evden çalıp aux la müzik işlemlerini gerçekleştirip çağ atlayıp radyo ile vedalaştım fakat bu kablo olayı beni çıldırtıyor.Şöyle bir şey buldum fakat çalışırmı bilmiyorum bizim bluetoothler biraz seçici davranıyor sanırım.

Diğer Markalar / INSIGNIA NS-4V24 MP3 VIDEO DIJITAL MEDYA OYNATICI BLUETOOTH sahibinden.com'da - 55429110

birde şu şekilde olanlar var.

Apple / TEMİZ İPOD TOUCH 16GB KAÇIRMAYIN... sahibinden.com'da - 58405698

Bunun tasarımı filan daha iyi fakat bundada söyle bir sıkıntı var müzikleri sadece atıyorum tek bilgisayardan yükliyebilecem bunu hatundaki yada evdeki bile bağladığımda senkronize edip bütün parçaları uçurucak.Tek bilgisayardan yükleme yapabilicem.Ne yapmalı ne etmeli bugün vitesin orda küçücük ekranlı ipodla oynarken önümüzdeki A6 ya yazılıyorduk az kalsın audimiz olucaktı bir tane birde son kasamıdır nedir arabayı bırakıp otobüsle işe gelicektik az kalsın. Son olarak iphone a yükleyip ordanda dinleyebilirsin diyenler olucak öyle olmaz yolum uzun mail filan gelip telefonla çok ilgileniyorum aynı anda müzikte çalması muhtemelen olmayacaktır hemde sarjı normalde yetmiyor sabah akşam müzik dinlersek bizi yarı yolda bırakır.Son olarak bu bluetoohlu zımbırtıları bağladığımızdı aynı anda teli bağladığımda müziği susturup telefon çalar konuşmamı yapabilirmiyim.Hadi sq cular çözüm bakalım şu işi öyle kolon bağlamakla olmuyor.

Şimdi bu işi çözmez isek ilkaya aylar önce laf etmiştik 1.5 metre kabloyla dolaşıyor arabanın içinde diye bizimkide şu anda o misal yandaki arabayı ipod u versem şarkıyı değiştir o derecede

abi allah kolaylık versin problem baya büyük okuyup anlamakta güçlük çektim çözüm bulmaya halim kalmadı

aynı anda bluetooth la 2 cihazı baglayabilirsin cunku benim eski iphone da kayıtlıydı yenisi de kayıtlı..radyodan telefondan müzik dinlediğimiz yeri açıp hani harici bilmemne diyor ya orda asagı yukarı yapınca iki isimde gözüküyor..eger söylemeye calıstıgın buysa..hem ipod'tan müzik dinleyip hem iphone'dan telefon konusması yapabilirsin cunku mantıklı geldi eski telefonumu alıp bi deneme yaparım bi ara olmadı senin için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nokia 5800 ı da görüyor ben bağlıyorum hiç bir problem yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi allah kolaylık versin problem baya büyük okuyup anlamakta güçlük çektim çözüm bulmaya halim kalmadı

aynı anda bluetooth la 2 cihazı baglayabilirsin cunku benim eski iphone da kayıtlıydı yenisi de kayıtlı..radyodan telefondan müzik dinlediğimiz yeri açıp hani harici bilmemne diyor ya orda asagı yukarı yapınca iki isimde gözüküyor..eger söylemeye calıstıgın buysa..hem ipod'tan müzik dinleyip hem iphone'dan telefon konusması yapabilirsin cunku mantıklı geldi eski telefonumu alıp bi deneme yaparım bi ara olmadı senin için
    usta bizim soruyu takmadın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpello Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta bizim soruyu takmadın
    kardeşim ya sana özelden atıcaktım..konunun dısında kaldık cunku..izmirli misin ?

belgehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre abi beleş sirke baldan tatlıdır. Varsın kablolu olsun.
    Can benim düş benim ellere nesi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim simdi beles 1 sene sonra ewlendigimizde merak etme apple in magazasini bi tarafima sokar o bnm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim ya sana özelden atıcaktım..konunun dısında kaldık cunku..izmirli misin ?
    yok kardeşim istanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpello Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok kardeşim istanbul
    ozaman söyle diyim..egzoz uçlarını kendim buldum.2 tane birleştirilmiş onlar..egzozcu da baglattım..arka tamponu boyamak için arabaların renk kodları var zaten sanayide boyacım var ona söyledim aldı boyadı alt kısmı siyah istedim.. değişik bir sürü şey yapılabilir egzoz şekli ne biliyim tampon tamamen gövde rengi boyanabilir..bu tarz şeyler ben kendim istedim böyle olmasını yani rs görünümü falan pek aklıma gelmedi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)