Dün gece rüyamda arabayı caddeye park etmişim,yan etekler yere değiyor ön lip yere değer vaziyette bırakmışım arabayı,bir geliyorum bütün c bölgesi trafik ekipleri arabanın başında beni bekliyor sonra telin alarmı çaldı ahuahau![]()
Evet arkadaşlar şimdi gelelim bir sorunumuza daha...4 5 gün önce hatunun ipodunu evden çalıpaux la müzik işlemlerini gerçekleştirip çağ atlayıp radyo ile vedalaştım
fakat bu kablo olayı beni çıldırtıyor.Şöyle bir şey buldum fakat çalışırmı bilmiyorum bizim bluetoothler biraz seçici davranıyor sanırım.
Diğer Markalar / INSIGNIA NS-4V24 MP3 VIDEO DIJITAL MEDYA OYNATICI BLUETOOTH sahibinden.com'da - 55429110
birde şu şekilde olanlar var.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...405698/detay/?
Bunun tasarımı filan daha iyi fakat bundada söyle bir sıkıntı var müzikleri sadece atıyorum tek bilgisayardan yükliyebilecem bunu hatundaki yada evdeki bile bağladığımda senkronize edip bütün parçaları uçurucak.Tek bilgisayardan yükleme yapabilicem.Ne yapmalı ne etmeli bugün vitesin orda küçücük ekranlı ipodla oynarken önümüzdeki A6 ya yazılıyorduk az kalsın audimiz olucaktı bir tane birde son kasamıdır nedir arabayı bırakıp otobüsle işe gelicektik az kalsın.Son olarak iphone a yükleyip ordanda dinleyebilirsin diyenler olucak öyle olmaz yolum uzun mail filan gelip telefonla çok ilgileniyorum aynı anda müzikte çalması muhtemelen olmayacaktır hemde sarjı normalde yetmiyor sabah akşam müzik dinlersek bizi yarı yolda bırakır.Son olarak bu bluetoohlu zımbırtıları bağladığımızdı aynı anda teli bağladığımda müziği susturup telefon çalar konuşmamı yapabilirmiyim.Hadi sq cular çözüm bakalım şu işi öyle kolon bağlamakla olmuyor.
Şimdi bu işi çözmez isek ilkaya aylar önce laf etmiştik 1.5 metre kabloyla dolaşıyor arabanın içinde diye bizimkide şu anda o misal yandaki arabayı ipod u versem şarkıyı değiştir o derecede![]()
Xdream abi ipodu touch mu? Eger oyleyse iphone muzik caliyor benim arabada bluetoothla. Onunda calmasi lazim. Bluetooth var ipod touchda.
Can benim düş benim ellere nesi?
Hacı ben anlamam taç maç hatundan çaldık dıom ama sordum yok onda bluetut dedi suratıma kapattı![]()
Bu arada xdream abi deil la EMRE değiştiricem bu nickideadımız xdream kaldı
![]()
Emre ipod touch en mantıklısı olur, blututları cidden seçici renonun bb ve iphone görüyor nokiayı tanımıyor mesela![]()
abi allah kolaylık versin problem baya büyükokuyup anlamakta güçlük çektim çözüm bulmaya halim kalmadı
aynı anda bluetooth la 2 cihazı baglayabilirsin cunku benim eski iphone da kayıtlıydı yenisi de kayıtlı..radyodan telefondan müzik dinlediğimiz yeri açıp hani harici bilmemne diyor ya orda asagı yukarı yapınca iki isimde gözüküyor..eger söylemeye calıstıgın buysa..hem ipod'tan müzik dinleyip hem iphone'dan telefon konusması yapabilirsin cunku mantıklı geldieski telefonumu alıp bi deneme yaparım bi ara olmadı senin için
![]()
nokia 5800 ı da görüyor ben bağlıyorum hiç bir problem yok
Kardesim simdi beles 1 sene sonra ewlendigimizde merak etme apple in magazasini bi tarafima sokar o bnm![]()
ozaman söyle diyim..egzoz uçlarını kendim buldum.2 tane birleştirilmiş onlar..egzozcu da baglattım..arka tamponu boyamak için arabaların renk kodları var zaten sanayide boyacım var ona söyledim aldı boyadı alt kısmı siyah istedim..değişik bir sürü şey yapılabilir egzoz şekli ne biliyim tampon tamamen gövde rengi boyanabilir..bu tarz şeyler ben kendim istedim böyle olmasını yani rs görünümü falan pek aklıma gelmedi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)