Renault sevmem..Meggy2 kuzenimde vardı çok çok ısınmışlığımda yoktu aslında. Dün bu topici gördüm bi bakıyım diye girdim biraz önce 159sayfayı bitirdim neden okuyorum diye sormadan
Ufak-tefek herkes aynı sorunlarla karşılaşmış ama can sağlığı demişsiniz, sıkıntısız nice km.lere inşallah, kendisini tanımam yanlış anlamasın ama goki_zd gibi arkadaşlarınız varsa uzak tutun araçlarınızı görünen o ki biraz daha biraz daha durumları çok oluyo![]()
Güncel bir foto koyalım değil mi? Gerçi çok güncel değil kaliperleri turuncuya boyadım bu sefer.
![]()
Can benim düş benim ellere nesi?
07 NTJ 07 , 07 NTJ 07 acil spor yay takımı taktrmanız gerekmektedir:
Abi Xdreamin hrlerine niyetlendim ama yaylar kesilince düştü mü onu bilmiyorum.![]()
Çok düşünmeyin ya walla deymiyor...Alın takın ... xdream kardeşimizin h&r'larını 100e vericem diyor bedava yaw...
Arkadaşlar 2 3 arkadaş özel mesaj attı yaylar için...
Aranızda halledip beni arada bırakmassanız sevinirim parasında değilim.H&R lar serttir eibach gibi değildir karakter olarak daha serttir.Parasında pulunda değilimde çok özel mesaj geldi yaylar için istediğim parada öylesine istediğim bir para yani sembolik 5.000 filan kullanmışımdır inanın hatırlamıyorum yalan sölemek gibide olmasında coillerimi taktıralı 6 ay filan oldu heralde zaten araba 10 aylık.Dediğim gibi ama bana vermedi ona vermedi olmasın isteyen herkes burada açık açık konuşsun helalleşip verelim.Bende yazıyomda yayların nerde olduğunu bile bilmıorum![]()
Satilik orjinal yaylar 1800 km kullanilmis sadece
Coupenizi off roada sokmak icin ideal, kilitle kullanilinirsa duz duvara bile cikarsiniz![]()
Abi yaylara acil ihtiyacım var. Başka zaman inan alamam. Yani o kadar butcem yok . Yani diğer isteyen arkadaşlar ne der bilmiyorum aslında. Çünkü lise 3 okuyorum ve anca topladım parayı. Haftalık 20 Tl harçlık alıyomDiger abilerimin beni anlayacağını ümit ediyorum.
Simdi arkadaslar,
belki ne gerek var diyeceksiniz ama KW eylul sonu diyince,
H&R bakmaya basladim.
Emirhanin arabasinin resimlerine baktim gayet guzel dusmus, Xdream in arabasini ise on dusmemis yukarda kalmis.
Bunun uzerine h&r a mail attim ve cevabi;
Hello Mr. Alp,
Thank you for your e-mail.
28997-1 and 28997-2 depend on the front axle load of your car.
28997-1 fits all up to 990kg front axle load, 28997-2 all with more than 991kg front axle load.
If you do not have any info on the front axle load in your car papers, you can check the
car´s type plate which is a little metal plate either in the engine compartment, door panel
or trunk. I´ll attach a picture as an example for you to see.
Best regards
H&R Spezialfedern
Yvonne Menzebach
Yani ingilizcesi olmayan arkadaslar icin tercume etmek gerekirse,
28997-1 - 990 kg ya kadar aks yuku
28997-2 - 991 kg dan daha fazlasi icin.
Bu da bizim araclarin sag kapisiinda belirtilmis. Benimkisi 990 kg ye kdr.
Powershop u aradim ellerinde 28997-2 varmis.
Muhtemelen ben bunu takarsam benim aracinda onu dusmeyecek.
Uzun oldu ama boleYorumu olan var mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)