halen satılmadımı o araç :D:D
Printable View
halen satılmadımı o araç :D:D
Komple boyaliymis Allah kolaylik versin satmak zor olur
Aracın neden komple boyalı olduğunu bilen var mı ?
Plakayi sorgulatmak gerek agir hasar varsa sikinti
plaka değiştiyse değişimden sonraki durum öğrenilir ancak,şase numarası ile daha sağlıklı bir sonuç alınabilir diye düşünüyorum.
Hasar yeni plakayada aktarilir fakat yinede dedigin gibi sase en sagliklisi bazen tramer sacmaliyor.
bian önce satılsa iyi olur bizim arabaların piyasasını dusuruyo :D:D
beyler ortalama yakıt sehır ıcınde 5 e duduren varmı benm 6.2-4 den assagıya ınmedı henuz?
ben araç araştırırken serviste hasar kaydı bulunan,ama plaka değişikliği nedeni ile tramerde hasar kaydı olmayan iki araca denk gelmiştim.
ayrıca hani kaza dışında bazen annesi ve babası belli olmayan tipler yüzünden de araç boyatmak zorunda kalan insanlar oluyor ki bende onlardan biriyim,birisi çivi yada benzeri birşey ile aracımın sağ sol taraf komple ön kaput ve bagaj kapağı nı komple çizmişti,en son ban aacıyıp tavana dokunmadığını düşünüyordum,macunlanan kısımlarda olmuştu ama herşeye rağmen,direkler ve kapı içlerine eşiklere boya vurdurmamıştım, araçta gri renkti kapı açılınca oluşan farkı tahmin edebilirsiniz.polis raporu falan da tutturmuştum,onun için satarkende hem alan kişinin içi rahat etmişti.doğal olarak piyasanın altında gidiyor ama onada katlanmaktan başka çare kalmıyor.
evet valencia modeline benziyomuş teşekkürler (:
Haklısınız dedimya bazen saçmalayabiliyor. Benimde başıma şöyle bişey geldi 2010yılında sıfır bi 2010 model megane 1.6 hb aldım 1 sene bindim kazasız belasız sonra satışa çıkardım bi müşteri geldi beğendi arabayı servise götürdük ekspertiz yaptırdık arabada hiç bi kusur çıkmadı ben aracı sattım adama aradan 2 gün geçti adam beni aradı arkadaş dedi plakayı sorgulattım araçta hasar görünüyo çarpma dedi abi olurmu sıfır araç aldım sana sattım felan arkadaş sordur plakayı dedi sordum hakkaten 5bin küsür liralık kaza çıkıyor araçta direk aklıma servis kazalı araç sattı diye geldi aklıma aradım servisi yok öyle bişey dediler neyse sigortacımı aradım orda olay ortaya çıktı benim meganedan önceki aracımla yaptığım kazanın tutarıyla bunun tutarı aynı çıkıyor, meğerse şöyle bi durum olabiliyormuş eğer sıfır araç alıpta kasko yaptırırken önceki aracın kaskosunun hasarsızlığını sıfır araca aynı günde aktarmak istiyorsak böyle şeyler olabiliyormuş (sadece plakada değil şase numarasında ve motor numarasındada çıkıyor). Çözümüyse sıfır araca geçici kasko yaptırıp bir hafta on gün öyle kullandıktan sonra geçiciyi iptal edip hasarsızlık indirimi olan kaskoyu öyle devreye almakmış. Aklınızda olsun bence çok önemli bi durum sıfır aracınız tramer kayıtlarında kazalı hatta pert bile görünebilir.
neyse olayı açığa çıkardık ama adamın aldığı araç kazasız ama kazalı görünüyor satarken umarım sıkıntı yaşamaz.
superturismoda daha az kol var ve kollar daha kalın. bn pek benzetemedim superturismoya
Bu kadar kısa sürede özellikle dizellerini bir dünya adam satılığa çıkarmış neden acaba,enteresan.Sanırım yaklaşık 50 tane var satılık.!!!
18 leri taktim fotolar yarin :)
Selam arkadaslar. Makyaj cok agir olmamis ve mevcut on dizayni fazla bozmamis, sevindim. Yeni cikan twingolardaki gibi koca logoyu dimdik tamponun ortasina koyacaklar diye bosuna endiselenmisim. Siyah Rs kirmizi detaylarla hos olmus bence.
Edit: Aracin arkadan cekilmis fotosu yayimlanmis mi? Stoplarda degisiklik var mi acaba??
Arkadaşlar akşam vakti ancak bukadar oldu kusura bakmayın ilerki günlerde temiz ve pro fotolar gelecek inşallah.
bu modelde hiç akılde yoktu ama güzel oldu önler 225/40/18 arkalar 255/35/18
http://ressim.net/b/out.php/i5390791_img-0097.jpg
Arkadaslar yayalar isitilip preslenirse ne gibi zararlati olur
jantlar hoş olmuş lakin 255 nedir yaw.yazık wallahi arabaya eziyet :)
Aracimi satiyorum Megane Coupe dusunenlerin bakmasini tavsiye ederim..
http://www.techturkey.com/forum/otom...upe-dizel.html
değişik bişey buldum izleyin bakalım nasıl bi muhabbet dönücek :)
TomTom Renault & Opel Camera Video interface - www.carvision.nl - - YouTube
Vidyo oynatma kolay, geri görüş kamerası için hazırda girişi olup olmadığını bilmiyorum ama fonksiyonu mutlaka vardır.. Çevirici vs. bir şeylerle görüntü aktarılır büyük ihtimalle :)
Guzelmis geri gorus cok onemli degilde tv ve video olayi yapiliyorsa guzel olur gerci bende o ekranda yok :D
jantları yazık etme tam benim sewdiğim tarz dıştan içe...
göm yere şu arbaayı mevzu ol,ama öle yay filan değil insan işi basma hafif çamurluklar sürtücek şekilde :)
Maşşllah kazasız belasız çok beğendim ben...
Aykırı hareketleri sewiorum :D
kçım kafam oynuyor bu aralar hiç merak etme :D
Tipsiz gelmeye başladı gözüme bu aralar :)
Bahari bekliyorum süründürücem :D
Tesekkurler bu arada (:
Kafamda 2 şey var,gönlümde bir araba var bu sitede satılık ya para toparlayıp ona saldırıcam yada buna airride jant lip mip yapıcamda kararsızım.
O araba ben toparlayana kdr satılırsa buna başlarım.
De ben bu konudan hala kopamadım onu anlayamadım hala meggylere bakıyorum. :)
Bu yağmur sensöründe sıkıntı yaşayan varmı,ben de sapıtıyor sanki bazen.Önce normal çalışıyor sonra aynı miktarda yağış olmasına rağmen deli gibi hızlanıyor.Yağmur azalıyor hala devam ediyor,anlamadım gittii.Arızalı olsa hiç çalışmaz veya hiç durmaz diyecem ama o da değil.Birde kolda ki o büyükten küçüğe yağmur damlaları ne ayak anlamadım,fark olmuyor değiştirdikçe.
Yalnız şimdi fark ettim,modifiyecinin yol arkadaşı kumho :) Her ebat her yanak var :D
O araba ne merak ettim abi ama dediklerini 320 ye yaparsan yine nokta olur diye düşünüyorum.
Bu meggy acayip bişey ya bende satınca bi tuhaf oldum hatta e5 te yol kenarında bir binada reklamı vardı şimdi dacia reklamı olduda o reklamı metrobüsteyken görünce bi tuhaf oldum sonra yine meggye döndük zaten :D
Kumho candir ya ucuz bide ahah :D
Bugün beni de deli etti,yağmur azalmasına rağmen hızı değişmiyor bazen,belkide rüzgardan nem alıyor alet.Çok hassas.Ancak araç durunca nedense o da duruyor veya yavaşlıyor.Adamlar hızını ayarlayamamış,araçta sürati az koyduk ancak silecekle dengeledik hesabı gibi olmuş.Birde kapılara kompenant taktırmayı planlıyorum,o şık kapaklar zedelenmeden çıkarılıyormu yoksa hiç ellemesekmi?