Yok ben alakasizim
Printable View
Kim var kim yok bilelim bi ya.
HB'lerde düşmeme sorunu yok...ama cup'larda inmiyor güzel yayla...Coil iyidir :D
Valla benim arabanın dusuklugu 17 janta gore gayet makul oldu, konfor/yükseklik skalası gayet iyi bence.
Ben buyuk ihtimalle dondugumde coil alcam arkadaslar benim h&r lari belki satabilirim hersey emreye bagli :D:D:D
Yogun bi geceydi gencler :D cok yorgunum :)
Belgehan arkadaslarla anlasmis sanirim yaylari ona vericem bulabilirsem.
Emirhancim walla bna degil bu maslakta jinuque mudr nedir o firmaya bagli,yapariz derlerse coiller senindir.
Coil falan yalan işler bunlar
Coupecileri arabamın içine bekleirm 1-2 ay içinde :hehe:
Dou o araba dagilir her tarafindan ses gelir demedi deme :)
1000 eur işçilik verirsen gelmiyor işte kanka :) Ne arabalara neler yapılıyor bi görsen anlarsın :hehe:
+ Eşşek gibi sub, 151414214141 hoparlörle falan işimiz yok :D SQ sistemde araba falan dağılmaz yani :)
Yazarak anlatmak çok zor canlı dinlediğim için bunu rahatlıklka söyleyebiliyorum. Kısmetse yaptırayım mutlaka beklerim :D
düşüklük beklentiniz varsa kw yay çok fazla düşürmüyor. benim öyle bir beklentim olmadığı için çok memnunun kw yaylardan ama araç yaylı bir araç gibi durmuyor. arkalara 3 parmak giriyor. önleri tam hatırlayamıyorum ama 2 parmak olması lazım. konfor olarak çok memnunum yaylar yumuşak ama virajlarda yatma yapmıyor. bu arada benim yaylar 2 cm lik, daha fazla düşüren olmayabilir kw markasında.
Ne zamandır girmiyorum foruma hala tatildeyim :D
Emre sana bi ses sistemi şart oldu kardeşim sen krize girmişin :D
Emirhan sende dön artık zaten fırtına var oralarda :D
Ya ama onu bunu bırakında Kuşadası yıkılıyo :D:D
Suan tr de olan 28997-2 modelini takarsak coupe'ye alinacak sonucun cevabi;
Hello Alp,
The difference is that the front springs out of 28997-2 are stronger to
suit the higher axle loads. The shape is identical with the springs out of 28997-1 so they will fit.
It may just be that your car will not lower enough on the front when you use 28997-1.
Besides, there is no type approval for 28997-2 and a car with 990kg front axle load (not knowing if you need
a type approval).
Best regards
Yvonne
Yani diyorki yaylar otururur sorun olmaz. Ama onlerden arac dusmez diyor. Bu da iste satiscinin umursamadan yada bilgisi olmadan yaylari takmasi sonucu oluyor.