HB'lerde düşmeme sorunu yok...ama cup'larda inmiyor güzel yayla...Coil iyidir![]()
Valla benim arabanın dusuklugu 17 janta gore gayet makul oldu, konfor/yükseklik skalası gayet iyi bence.
Ben buyuk ihtimalle dondugumde coil alcam arkadaslar benim h&r lari belki satabilirim hersey emreye bagli![]()
Mapped by DR.ECU
Yogun bi geceydi genclercok yorgunum
Belgehan arkadaslarla anlasmis sanirim yaylari ona vericem bulabilirsem.
Emirhancim walla bna degil bu maslakta jinuque mudr nedir o firmaya bagli,yapariz derlerse coiller senindir.
1000 eur işçilik verirsen gelmiyor işte kankaNe arabalara neler yapılıyor bi görsen anlarsın
+ Eşşek gibi sub, 151414214141 hoparlörle falan işimiz yokSQ sistemde araba falan dağılmaz yani
Yazarak anlatmak çok zor canlı dinlediğim için bunu rahatlıklka söyleyebiliyorum. Kısmetse yaptırayım mutlaka beklerim![]()
düşüklük beklentiniz varsa kw yay çok fazla düşürmüyor. benim öyle bir beklentim olmadığı için çok memnunun kw yaylardan ama araç yaylı bir araç gibi durmuyor. arkalara 3 parmak giriyor. önleri tam hatırlayamıyorum ama 2 parmak olması lazım. konfor olarak çok memnunum yaylar yumuşak ama virajlarda yatma yapmıyor. bu arada benim yaylar 2 cm lik, daha fazla düşüren olmayabilir kw markasında.
Ne zamandır girmiyorum foruma hala tatildeyim
Emre sana bi ses sistemi şart oldu kardeşim sen krize girmişin
Emirhan sende dön artık zaten fırtına var oralarda
Ya ama onu bunu bırakında Kuşadası yıkılıyo![]()
Suan tr de olan 28997-2 modelini takarsak coupe'ye alinacak sonucun cevabi;
Hello Alp,
The difference is that the front springs out of 28997-2 are stronger to
suit the higher axle loads. The shape is identical with the springs out of 28997-1 so they will fit.
It may just be that your car will not lower enough on the front when you use 28997-1.
Besides, there is no type approval for 28997-2 and a car with 990kg front axle load (not knowing if you need
a type approval).
Best regards
Yvonne
Yani diyorki yaylar otururur sorun olmaz. Ama onlerden arac dusmez diyor. Bu da iste satiscinin umursamadan yada bilgisi olmadan yaylari takmasi sonucu oluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)