eee nası gecemedi douyu anlamadımki bi ibrelik var bu işte ..Box tam açıksa douyu delik deşik etmesi lazımdı yaw...
Printable View
eee nası gecemedi douyu anlamadımki bi ibrelik var bu işte ..Box tam açıksa douyu delik deşik etmesi lazımdı yaw...
Ben box takmadım bu sefer takmaya gerek görmedik :D
Arabaların kondisyonuylada alakalı olabilir (kesin demiyorum, ihtimal, sonuçta dizel bu kurumlanma çabuk oluyor), diğer araba 70 i nadir geçen bir arabaymış, ben her gün devirli kullanıyorum.
Ben hiç müdahale etmedim box ı takıp geldiler günahımı almayın valla
Kanka isterse 20 yi geçmesin o kdr fark olması lazım box tam açıkken ilk 4 vites nasıl gittiğini bilmiyormusun mantıklımı sence?yada boxun o şekilde gidebilmesi için yazılım + boxmu olması lazım?
Ben anlamadım box harbi açıksa senin softu geçmesi lazımdı bence.
Hayır box tam açıkken nasıl gittiğini bilmesem ok olabilir dicemde sende bende çok iyi bilioruz nasıl gittiğini...
Geçip geçmemene bir şey demiyorum sadece mantığını anlamaya çalışıyorum sence yanlışmı düşünüyorum?
Sen benle niye kıyaslıyosun ben yazılım + box denemiştim senle tam hardcore modu, öyle gitmesi normal :D
Denediğim araba stock map + box ile gelmişti yani.
Box öyle aham şaham bir şey değil mapteki verileri belirli bir oranda değiştirebiliyor, remap gibi ince ince ayar gibi bir şey söz konusu değil.
Benim araba softta ben soft değilim arada o tip farklarda var :D
o zaman söylemi oluyor.
Tek box < box + yazılım..
Hardcore yazılım direk KİNG..
çok saçma ama ya boxu açtığında zaten yazılım yapılmış gibi basınc filan komple açılıyor anlamadım hiç bir şey walla..
Senin araba cigerli zaten onu biliyorumda box açıksa geçmesi lazımdı diyorum çok yawaş vites çekmedi ise videolsaydınızda böle çatlmasaydık ii olurdu :)
E tabiki
Tek box stock mapteki verileri %10 arttırıyor diyelim (atıyorum rakam-miktarı)
Sen yazılım yaptırsanda o yine aynı oranda artış sağlıyor.
Kanka tabiki yazılım en iyisi
Box Türkler için daha uygun, çünkü para verdiği şeyi mal olarak görmeye bayılan bir milletiz, satarkende para eder mantalitesinden ötürü tercih sebebi oluyor. Yoksa bende boxcı değilim daşşağına bakalım motor kucağımıza gelcekmi diye denemiştik vaktinde :D
Eyüp kullandı bu arada diğer arabayı, o da hiç fena kullanmıyor.
Viteslerde pek problem yokdu yahu..Stock map boxlı arac ancak o kadar gider daha üstü olmaz.
Ama Dou'nun seninle denedigi aksam ha yazılım ustune box takıp acmısın yada komple yazılımdan acmıssın.Zaten yazılımdan acmak daha saglıklı gördük.Dou'nun araba ciger kingmidir nedir cözmedim stockken 115 cıkar diyor hehehe :):)
Remap imkanı varsa update veya hic yoksa remap diyoruz.
dou bi s2000 alsana la daha sık görüşelim ahuahau :D
war bi projede rodajlık değil ya,daha çok temizlik projesi olucak gibi baştan sökme boyanma gibi bakalım... :)
ya ben rodajı biraz salladım ya araç 1700kmde 7.2 ortalamam var bunu düşürebilirmiyim yoksa batırdımmı artık :D
Hic birsey yapma dusucek 10.000 den sonra.
Laaa ne rodaji skn gitsin vurun kirbaci renault bu bi cacik olmaZ.:D
Rodajda kirbaci vurucanki sonra cigerli olcak :)
:D cigerli.
valla şimdi 7.2 yakıyor azaltmaya çalışıcam biraz...
cam filmleri tamam folyolar + bodykit kaldı ki benim aklıma takılan benim bu aracı RS yapmam nekadara patlar... ön tampon arka tampon olarak.. yandaki bombeleri yapamayız heralde baya zor
rs yapmadanda arabanın çizgileri güzel olduğundan,hoş br şeyler çıkarabilirsin illaki rs body kıte takılmayın. guzel bı jant lastık yere werdınmı yeterlı olucaktır bence
o bombeler tamponun üstündede var, devamı olması lazım yani.. ama arkaya difüzör falan yapılabilir gtlerdeki gibi..
tam bilgim yok işte ya bombeler teker üstünde ek olarak gözüküyor...
mesela benim asıl istediğim arka tampon ve ön tampon tamamen gt rs deki gibi olsun jantları sonra hallederim ben yan çıtalarıda bi şekilde hallederiz çünkü RS de hava girişi falanda vardı..
arkaya yaptıran gördüm zaten
önü bilmiyorum yurtdışı siparişle olur heralde bu konular hakkında önerebileceğiniz tuning adresleri varmı elinizde? veya başka bişey