Kardeşim valla bana kaliteli airride yapıcak yer bul istanbulda örnekli olsun benimkileri veririm sana sorun değil.
Ya bizim bu megane coupeların amartisörleri hiç bir araba ile aynı yada uyumlu değilmi acaba?Sadece renaulttamı var hani belki listede yokturda başka arabalarınki uyuyordur öyle olursa o arabanınkini alır takarız.![]()
Bi arastirmak lazim gecenlerde benimde aklima geldi yaylar icin dusunmustum. Ama sanmiorm hem yeni kasa meganeyle ortak uretilen hangi araba varki ?
Mapped by DR.ECU
bak yine aklıma geldi belgehan kardeşim bugun olmazda yarın senin yaylara bakıcam benim dükkanda ve serviste yok muhtemelen apartmandaki depoda orayada bakıp kargolıcam kardeşim,ordada yoksa kaybolmuştur zaten.![]()
Kizmayinda bu 68 58 neresinden neresini ölcuyosunuz?
Camurluk lastik arasi demeyinde kalpten gitmiyim![]()
Kankacım senin söylediklerini ben unutalı yıllar oldu ben sadece nereden mesafe alıyorsunuz ordan ölçerseniz yanlış olur demedim ki? Ölçtüğünüz ölçüler lastik başlangıcımı,çamurluk jantmı onları merak ettim istersen aynı yerde ölçtükten sonra aynadan yere ölç bişi fark etmez öncesi sonrası yaparsın ufak bir matematikle zaten kaç cm düştüğünü bulursun. Verilen ölçüler bnim gözüme yüksek geldide o yüzden resimlerden o kdr 60 lık bir mesafe yokmuş gibi geldi ondan sordum.
Arkadaşlar arkasının kopmasından bahsediyor.Ben inan viraj içi frende bile terse dönemedim daha kesinlikle çok memnunum hatta herkes taktırsın,ki benim arabada esp filanda yok o tutuyor diyim gerçi arka lastiklerimin 245 oluşununda etkisi var ama inanılmaz memnumum.Sertliktede sıkıntı yok zaten sert gelirse yumuşatması 2 dakka sürmez önler için,arkaların sertlik yumuşaklık ayarı biraz zor altta kaldığı için.Benimki biraz daha yumuşasa daha iyi olur fakat çok yerde olduğundan yüksek süratte sıkıntı çıkartır,hafif sekme yapıyor ondan dolayı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)