aynen çok değişik bir rengi var ben aslında aracımıda füme istiyordum ya çok yakışır bence füme bunada beyaz vardı alırken beklememek içinde bunu aldık (beyaz)
aynen çok değişik bir rengi var ben aslında aracımıda füme istiyordum ya çok yakışır bence füme bunada beyaz vardı alırken beklememek içinde bunu aldık (beyaz)
Evet renklerden fümede çok güzel ama beyaz ayrı yakışıyor. Tekrar hayırlı olsun.
Assurdo araba 10 numara maaşallah. Arka tamponu boyatıyım mı diyorum kimisi kesinlikle diyor, kimisi sakın ha diyor. Plastik aksam olduğu için de azcık korkmuyorum desem yalan olur. Jantlarda 10 numara.
Can benim düş benim ellere nesi?
Yüksek tabi Emre abi. Hele bi teker az çukura girsin abooo uçak gibi havada.![]()
model yılı ile alakalı diye konuşmuştuk galiba daha önce, şimdi aklıma geldi.. 2011/impressor benim ki
kaput keçesi ne oluyor???
keçe bendede var 2009 ilk gelen seri aracım...Şerefsizler kısıyor zamanla çalıyorlar...
Abi şimdiki araçlar binilecek gibi değil zaten. 85liklere 47 bin TL istiyolar dedim noluyo. :S
bendede var galiba keçe yaw 2011
Ya bence çokta önemli birşey değil. Hatta tozlanınca daha kötü oluyor yıkaması filan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)