Ben İstanbul'da 5.7-5.8 yakınca ondan şaka gibi geldi bana demekki :D
Printable View
bu ara jantlara sardım 335 jantı var bes kollu oda olabilir bide emrenin arabadaki jant füme bbs motorsport
Kendi şahsi fikrim Megane coupem olsa ki 3 farklı arkadasımda var :D:D
Ofsetli bbs ch tan baska janta bes kurus vermem :D:D
emre 3.16'ya 19 inç jantmı bakıyorsun arabaya da sanada yazık :D
merhaba arkadaşlar
konu ıle alakası yok ama elimde 2 adet megane ııı rs gösterge var isteyen var ise satılıklar bolumunde konu var...
Jantmax'da yokmu emre?
Şimdi chip tuning işlemi yaptırsak muayenede sorun çıkartır mı ?
Egzos emisyon ölçümünde , agresif harita sıkıntı yaratır bence ...
Bas diyecek adam cihazı son susturucuya bağlayıp , kapkara duman :D
Emisyon testi rolantide yapiliyor.
Beyler iki sorum var size. Suspansiyondan gelen tel surtme sesini hangi serviste cozdunuz? Bir iki arkadas yasamisti bu sorunu cozum olarakta sanirim bi sivi sıkılıyormus 1 gun araba lifte bekleyince sorun %99 halloluyormus yanlis miyim? 2 farkli servise gosterdim yaylari degistirmissin normal dediler. Her ne kadar "degistirmedim sariya boyattim" desemde yutmadilar basikligindan dolayi :D ikinci sorumda direksiyon simidi ve vites topuzunu nerde degistirdiniz? Ayni servistekiler onlarada bahane buldular cok fazla bisey yok iyice aşındın oyle gel dediler. Boyle sorumsuz servislerde var bir taneside Bursada.
benimde vize ekimde anasını satim
1.6 130lukların reklamlarıda saldılar kocalarımız geldi :D
İlk muayeneye giren benimdir sanırım .. Mayıs 20 ..
Plakaya etiketi yedik :D
Hepsini tüv'e bağladılar diye biliyordum
arabayı satmaya karar verdim bugünde emre-e nickli arkadaş:D kanıma girdi ve coili ayrı sat dedi düşünen arkadaşlar varsa pm atabilirler:D hemde konu canlanmış olur:D:D 2gündür kimse yazmamış=)
konuda megane kalmadı ...
ikimiz kaldık yeğen :D :D
biz de satarsak kimse kalmayacak...
Satilirsa eger yerine yine coupe gelicek=)) yine buralardayiz:D
2 tane arkadaşım megane coupe siparişi verdi arabalar haftaya burda ikna edebilirsem coiller bizde buğra :)
bende satıcam heralde bu ara 1-2 arabaya niyetlendim
Sanırım ben kaldıım en eskilerden haha
artık eski coupelerini satanları, yeni GT Line 130 hp coupeleri ile foruma bekliyoruz :D :D
130 luklar yokmuş henüz biri makyajlı diğeri makyajsız aldı 130 luk olsa alırdı kesin
Gümrükleme işlemlerini ayarlıyorlar sanırım .. Birkaç hafta içinde gelicektir