Arkadaşlar 2.el genel olarak aşırı durgun.Sitede son 1.5 aydır doğru dürüst megane satılmadı.
Aynı araçlar aynı şekilde ilanlarda duruyorlar.Size özel bir durum değil genel durum
Printable View
Arkadaşlar 2.el genel olarak aşırı durgun.Sitede son 1.5 aydır doğru dürüst megane satılmadı.
Aynı araçlar aynı şekilde ilanlarda duruyorlar.Size özel bir durum değil genel durum
Aynen sirf otomobil piyasasi degil komple piyasa durgun ve bence cok acil degilse suan bu fiyatlara satmakta pek akil kari degil marttan sonra piyasa acilir ve fiyatlar yukselir
ne kadardan satıcaz peki
1 yasindaki arabaya bi ton masraf edip stok fiyatinin 10bin asagisina satmazdim sahsen zorda kalmazsam
Bende acil degilse yazdim yukari farkindaysaniz
http://img823.imageshack.us/img823/2199/fotorafs.jpg
Lipi takmadan önce bir foto çekiyim dedim lipsiz hali pek güzel değil :D
Çekim ayfon çekimidir kusura bakmayın :)
Önde neden karlık yok?
karlık nasıl takılcak :D alçaklığa bak yaw:)))
Bu haliyle İstanbulda aracı kullanmak direkt sıkıntı yaratır.
Lipi boyatıp takıcam bakalım kaç gün dayanıcak ama lipsiz bir tuhaf geliyo bana :D
lipi kaputa takıcan heralde bi tek orası müsait :D
Emrecim arabayı satsanda satmasan da şu lip ile cam filmini yap gözünü seveyim ya
At malına konmuş kelebek gibi olmuş araba :D
Kanka araban görünüş olarak iddialı bir araba, cam filmsiz gerçekten sönük duruyor
Benim gibi standart görünümde gezsen sıkıntı yok, ki ben bile 1 numara yapmayı düşünüyorum - görsellikten çok - kullanışlılığı uzun yol rahatlığından ötürü düşünüyorum.
Haklısın teşekkür ederim :)
Bu zamana kadar filmsiz gezmemin nedeni hergün okadar yol yapıyoruz arabanın tipini gören polis direk gel diyo :D açıkcası ondan tırstım biraz ama haklısın cam filmsiz gerçekten bende hiç beğenmiyorum birde yolda giderken soldan güneş geliyorsa başlıyorum sövmeye :)
Finaller bitsin tamponla lipi boyatıp takıcam birde orta koyulukta film yaptırmayı düşünüyorum tekrardan teşekkürler :)
samsunda iddaa ediyorum bu şekilde 2-3 gün kullanır 4.gün isyan edersin emre
delilik başka açıklaması yok:D
O zaman yoktur heralde =)) kullanıyosan nasıldır diye bi soriiim dedim:D:D
BY o kdr inik miydi herzaman yaw?
Aynı aynı :)
Boşver o zaman ya dertsiz başımıza dert almayalım:D
By da spacer yok tek spacer olmayan arabamdı diye bilirim.Sıkınıtısız spacer balans hatasına sebep olmaz rahat olun taktırabilirsiniz.