kavun lastik çok kolay balon yapabilir, bncede düz iyidir. lastiğin balon yaptığı fark edilmeszse uzun süreli kullanımlarda ısınıp lastiği patlatıyor. yüksek hızda patlarsa kötü olur :D
Printable View
İlgisi yok,dounun kendisinede söyledim oturduğumuzda.turbo degistrmesinin tek sebebi yazilimli arabasında çok top speed yapması ki hakta verdi kendisi,zaten basınç fazla fındık kadar turbo ee bide son sürat yaparak canını çıkarıyor gayet normal ben 195 te hep kestim arabayı 20k dan fazla aynı yazılım war halada Emre kardesim kullanıyor it gibide gittiğini cümle alem biliyor.
yapılı araba almakda ayrı keyif hiç uğraşmıyosun onu alım bunu takayım diye hepsinin en güzeli var zaten by de :)
Aslında kendi zevkine göre araç yapmak daha iyi ama zaten bende yapıcak olsam kafamdakiler bbs ch + body kit ti üstüne birde coil eklenmiş oldu :D
Edit : En güzel yani aldığımdan beri 5 kuruş masraf yapmadım emre abi sağolsun en ufak detayına kadar yapmış arabayı biz sadece biniyoruz :)
En güçlü dci kimde? :D:D
anl 1.4 tsi chipli leonla çok yakın gidiyodu bi videoda yanlış hatırlamıyorsam
alakası bile yok
kullandığım yağ, servislerin kullandığı kıytırık yarı sentetik yağlardan daha kaliteli. üstelik millet o boktan yağ ile 20.000 km giderken, ben 10.000 de bir tüm filtrelerle birlikte yağı değiştiriyorum.
ayrıca viskozite değerleri ve yağın kimyasal değerleri renault tarafından önerilmekte olan sınıftadır. zaten kullanmış olduğum yağı 1-2 yetkili renault servisi de kullanmaktadır yani amerikayı keşfeden kişi ben değilim.
benim kullanım tarzım, yolu boş buldummu otobanda (fırsat buldukça tabi) 200+ yapmamdan ve o şekilde dakikalarca gitmemden ötürü turbomun fazla zorlanması + olarak yazılımın üstüne box takıp o şekilde 500-1000 km arası bir mesafe gazlayarak kullanmamdan ötürüdür. o haliyle de nasıl gittiğini (en azından 2-3-4. viteslerde) emre çok iyi bilir :hehe:
aynen, o kadar açık yazılımın var ve 0w-40 yağ kullandın sende
bir şey olsa yağdan ya da yazılımın açık olmasından çoktan olurdu. hatta ilk senin başına gelirdi.
olay tamamiyle benim tapa gaz çok uzun süre gitmemle alakalı, halbuki turboyu eve gelince soğutuyorum (sabah ilk çalıştırmada da mutlaka 1 dakika beklerim, kapatırkende en az 1 dk soğuturum gazladıysam) ama yine de fayda etmiyor sanırım en iyisi top speed yapıp hemen bırakıp soğutmak (dakikalarca o şekilde gitmemek yani), turboyu değiştikten sonra artık dikkat edeceğim
bir de yazılımın üstüne box takıp hayvan gibi gazladık kanka onu da unutuyoruz, turboyu aşırı zorladık bence. ha değer miydi evet, arabanın götünün yere çöküşü bile aklımdadır :hehe: senle denedikten sonra o gece ben sabah 5 e kadar ava çıktım caddebostanda net 200 km gazlamışımdır ilk 4 vitesle sadece o gece :hehe: (diğer emre de şahittir emre-e :) )
Dou max hız nedir aracın son limiti yaw
Megane 6 vites knka unutma :D
http://img39.imageshack.us/img39/5613/p1030423z.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/9788/p1030428sq.jpg
http://img850.imageshack.us/img850/6683/p1030430k.jpg
Temiz haliyle bikaç foto çektim kardeşim. :)