Kanka her alanda varım roll olur
caddebostan-bostancı time attack
bostancı caddebostan trafik
:D:D:D
Printable View
Beyler havalar bu hafta da kötü galiba.. Yani çok ısınmıcak gibi..
Şöyle bir düşündüm ama maksat gün boş geçmesin..
Pazar günü Tuning Show gidelim mi CNR'da.. Yıllar geçtikçe kötüleşiyor diyorlar ama sonuçta pazar günü kös kös oturmaktan iyidir diye düşünüyorum..
Tuning Show
Gelen olur mu acaba ben gitmeyi düşünüyorum ??
Arabalı arabasız fark etmez isteyenide alabilirim..
Bu pazar ben dolu gibi gibiyim hatun izmirde 1 haftadır,cumartesi döncek istanbula,mecburen karşılama merasimi falan filan saçma sapan işler anlıycagın... :(
Ya fuarin sallayin abi bulusalim bence :) benim su 2 3 hafta bos havalar duzelirse guzel bi bulusma yapalim :)
Yazilimdan sonra normal seyirde giderken dip gaz yapildiginda hafif bir titreme gibi bir sey war neden olabilir,ben kendim husnu kuruntu yapiorum dedim ama bgn yolda gokide söyleyimce tamam kesin dedim.sknti cikartirmi yada sebebi ne olabilir.tartisalim bakak görek. :)
Yazilim yaptirmadigim icin bir cevabim yok maalesef ama benim de sizlere bir sorum olacak. Hastaneden taburcu olur olmaz yaz lastiklerine geciyim die lastikcime gittim. Gitmisken jantlara da bakarken lastikci, (malumunuz 5x114,3 olcu bulmak zor) 5x112 nin bijon deliklerini 114,3 e genisletip uyduruyoruz dedi. Siz duydunuz mu boyle bir islem? Sizce saglikli olur mu? Yurtdisi forumlarda biraz arastirdim, uygulayanlar var.
spacer vardır illaki.
Kızmayın ama muhtemelen jantcınızın elinde jant yoktu ondan öyle dedi aksine 112 bulmak zor 114 bulmak kolaydır.
Hic bi sknti olmaz gayette bulursunuz. Ole delme bicme islerine girmeyin cok gereksiz biraz arastirirsanz bulrsunuz
Sagolun cevaplar icin. Spacer degilde, bijon genisletiyorlarmis. Allah'tan arastiran insanlariz da isin dogrusunu buluyoruz forumlarda :)
Birde asagidaki tampon hakkinda goruslerinizi alabilir miyim?
http://schmitt.seb.free.fr/Aide/100_5083.JPG
emniyet kemer tokasından gıcırtı gelen var mı ya? bi yerde okumuştum ama burdamıydı kronik problem diye? çıldırıyorum yolda magirus gibi gacır gucur
evet kardeşim benim kemer tokasındanda geliyodu servise götürdüm düzelttiler sözde sonra tekrar geldi bende başka çözüm buldum würth marka bi pas kir sökücü var(yada ona benzer bişey) ondan sıktım gıcırtı yok 5, 6 aydır.
Resmi olarak 30000 km yi devirdim sonunda :)
2700 km yol bilgisayarı ortalamam 5.0 litre
Bakımını yaptırıcam + havalarda ısınırsa 4.8 lere iner diye düşünüyorum.
Şubat sonunda 5.3 litre imiş ortalama tüketimim
Şu anda aşağı yukarı aynı yolu kat ettim ve 5.0 olmuş
way arkadas 5.0 nedır ya suankı ortalamam 9.2 hala servıse gıdemedımmmm..