User Tag List

Sayfa 198/492 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
9339 sonuçtan 3.744 ile 3.762 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre-e Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet biraz kıvrıktı hatta muhabbeti geçmişti jantlar sürtüyo diye Aynen o zaman düz lastik iyidir
    kavun lastik çok kolay balon yapabilir, bncede düz iyidir. lastiğin balon yaptığı fark edilmeszse uzun süreli kullanımlarda ısınıp lastiği patlatıyor. yüksek hızda patlarsa kötü olur

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Ören Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dou nun iki seferdir turbo değiştirmesi kullandığı yağdan olabilir mi? motora zarar verebilir bnce farklı yağ kullanımı
    İlgisi yok,dounun kendisinede söyledim oturduğumuzda.turbo degistrmesinin tek sebebi yazilimli arabasında çok top speed yapması ki hakta verdi kendisi,zaten basınç fazla fındık kadar turbo ee bide son sürat yaparak canını çıkarıyor gayet normal ben 195 te hep kestim arabayı 20k dan fazla aynı yazılım war halada Emre kardesim kullanıyor it gibide gittiğini cümle alem biliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlgisi yok,dounun kendisinede söyledim oturduğumuzda.turbo degistrmesinin tek sebebi yazilimli arabasında çok top speed yapması ki hakta verdi kendisi,zaten basınç fazla fındık kadar turbo ee bide son sürat yaparak canını çıkarıyor gayet normal ben 195 te hep kestim arabayı 20k dan fazla aynı yazılım war halada Emre kardesim kullanıyor it gibide gittiğini cümle alem biliyor.
    Evet abi hala üstünde sizin yazılımınız duruyor gidiş açısından da gayet tatmin edici.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet abi hala üstünde sizin yazılımınız duruyor gidiş açısından da gayet tatmin edici.
    Kardesim bazen yolda megane coupe goruyorumda uzaktan yakından bizimki ile alakası yok kıymetini bil ağız tadiyla kazasiz belasiz bin inşallah...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim bazen yolda megane coupe goruyorumda uzaktan yakından bizimki ile alakası yok kıymetini bil ağız tadiyla kazasiz belasiz bin inşallah...
    Amin abi iyi dileklerin için teşekkürler allah hepimize ağız tadıyla bindirmek nasip etsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapılı araba almakda ayrı keyif hiç uğraşmıyosun onu alım bunu takayım diye hepsinin en güzeli var zaten by de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapılı araba almakda ayrı keyif hiç uğraşmıyosun onu alım bunu takayım diye hepsinin en güzeli var zaten by de
    Aslında kendi zevkine göre araç yapmak daha iyi ama zaten bende yapıcak olsam kafamdakiler bbs ch + body kit ti üstüne birde coil eklenmiş oldu
    Edit : En güzel yani aldığımdan beri 5 kuruş masraf yapmadım emre abi sağolsun en ufak detayına kadar yapmış arabayı biz sadece biniyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında kendi zevkine göre araç yapmak daha iyi ama zaten bende yapıcak olsam kafamdakiler bbs ch + body kit ti üstüne birde coil eklenmiş oldu
    Edit : En güzel yani aldığımdan beri 5 kuruş masraf yapmadım emre abi sağolsun en ufak detayına kadar yapmış arabayı biz sadece biniyoruz
    bende senin gibi düşündüğüm için yazdım bende alsam megane direk bbs jant body kit bide coilover takmak isterdim bunlarda şıp diyince olmayınca epey beklemek gerekirdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En güçlü dci kimde?
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En güçlü dci kimde?
    Günlük kullanımda yazılımı by meggy kadar açık olan yoktu yanlış hatırlamıyorsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günlük kullanımda yazılımı by meggy kadar açık olan yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
    ANL cup sanırım en açık ayar olan
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anl 1.4 tsi chipli leonla çok yakın gidiyodu bi videoda yanlış hatırlamıyorsam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ANL cup sanırım en açık ayar olan
    Ankaradaki coupe ise onda yanılmıyorsam düz boru vardı.Benim kafa direk İstanbula odaklandı ahahah

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Ören Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dou nun iki seferdir turbo değiştirmesi kullandığı yağdan olabilir mi? motora zarar verebilir bnce farklı yağ kullanımı
    alakası bile yok

kullandığım yağ, servislerin kullandığı kıytırık yarı sentetik yağlardan daha kaliteli. üstelik millet o boktan yağ ile 20.000 km giderken, ben 10.000 de bir tüm filtrelerle birlikte yağı değiştiriyorum.

ayrıca viskozite değerleri ve yağın kimyasal değerleri renault tarafından önerilmekte olan sınıftadır. zaten kullanmış olduğum yağı 1-2 yetkili renault servisi de kullanmaktadır yani amerikayı keşfeden kişi ben değilim.

benim kullanım tarzım, yolu boş buldummu otobanda (fırsat buldukça tabi) 200+ yapmamdan ve o şekilde dakikalarca gitmemden ötürü turbomun fazla zorlanması + olarak yazılımın üstüne box takıp o şekilde 500-1000 km arası bir mesafe gazlayarak kullanmamdan ötürüdür. o haliyle de nasıl gittiğini (en azından 2-3-4. viteslerde) emre çok iyi bilir

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen, o kadar açık yazılımın var ve 0w-40 yağ kullandın sende

bir şey olsa yağdan ya da yazılımın açık olmasından çoktan olurdu. hatta ilk senin başına gelirdi.

olay tamamiyle benim tapa gaz çok uzun süre gitmemle alakalı, halbuki turboyu eve gelince soğutuyorum (sabah ilk çalıştırmada da mutlaka 1 dakika beklerim, kapatırkende en az 1 dk soğuturum gazladıysam) ama yine de fayda etmiyor sanırım en iyisi top speed yapıp hemen bırakıp soğutmak (dakikalarca o şekilde gitmemek yani), turboyu değiştikten sonra artık dikkat edeceğim

bir de yazılımın üstüne box takıp hayvan gibi gazladık kanka onu da unutuyoruz, turboyu aşırı zorladık bence. ha değer miydi evet, arabanın götünün yere çöküşü bile aklımdadır senle denedikten sonra o gece ben sabah 5 e kadar ava çıktım caddebostanda net 200 km gazlamışımdır ilk 4 vitesle sadece o gece (diğer emre de şahittir emre-e )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dou max hız nedir aracın son limiti yaw
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alakası bile yok

kullandığım yağ, servislerin kullandığı kıytırık yarı sentetik yağlardan daha kaliteli. üstelik millet o boktan yağ ile 20.000 km giderken, ben 10.000 de bir tüm filtrelerle birlikte yağı değiştiriyorum.

ayrıca viskozite değerleri ve yağın kimyasal değerleri renault tarafından önerilmekte olan sınıftadır. zaten kullanmış olduğum yağı 1-2 yetkili renault servisi de kullanmaktadır yani amerikayı keşfeden kişi ben değilim.

benim kullanım tarzım, yolu boş buldummu otobanda (fırsat buldukça tabi) 200+ yapmamdan ve o şekilde dakikalarca gitmemden ötürü turbomun fazla zorlanması + olarak yazılımın üstüne box takıp o şekilde 500-1000 km arası bir mesafe gazlayarak kullanmamdan ötürüdür. o haliyle de nasıl gittiğini (en azından 2-3-4. viteslerde) emre çok iyi bilir
    peki 0w ile 20w arasındaki fark ne 0w kullanınca yağı daha erken mi değiştirmek gerekiyor? arabanın gücüne bir etkisi oluyormu daha ince yağ kullanmanın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane 6 vites knka unutma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdiden teşekkür ettim o zaman
    http://img39.imageshack.us/img39/5613/p1030423z.jpg

http://img707.imageshack.us/img707/9788/p1030428sq.jpg

http://img850.imageshack.us/img850/6683/p1030430k.jpg

Temiz haliyle bikaç foto çektim kardeşim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)