us plakalı megane yapılmıs dıye bılıyorum eger aracınız megane sa?
Printable View
us plakalı megane yapılmıs dıye bılıyorum eger aracınız megane sa?
Şimdi bana bi şunu söyleyin beyler o halde,2011 2012 edc xenon sunroof kaç paraya alınır? :D bu sefer alacam kafaya koydum..
ah edc olaydıda hemen değişeydik şunları yaa :( :D
sadece önlere fiyat öğrensek bilen var mı?
Biz hala gundelik megana devam:D
ne havası olm elimde bu kaldı bi tek auhauhau benzin olmuş 5 tl dizel arabayı sattık bizdekide kafa :d
Meganımı özledim ulan! :(
ilk ilandaki araç baya güzel fiyatıda uygun..Ama çıtırdan kazalı olma ihtimali yüksek:)
bugün tampon ve aynalarıda hallettim :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...02244577_n.jpg
ilk ilandaki araba bızım arkadasın arabası bulusmayada gelmıstı hatta ara sor soyler zaten ne var ne yok
Hocam ne sık jant değiştiriyorsunuz , bu hastalığa sizde yakalandınız sanırım :)
içime sinene kadar değiştirmeye devam :D
güzel jantlar ama aklım başka jantta sanırım o jant benim için son nokta olucak.
TE37 olmadı açıkcası aracıma, ön tekerler poryoya tam oturmadığından 8 çiziyordu yolda giderken çıkartmak zorunda kalmıştım, R8 jantlarıda bi köşede duruyodu te37 leri çıkarttıktan sonra bunları kullanmaya başldım ama gözüme küçük geliyo şimide 19'a geçiş yapıcam. :o
19 bende düşünüyorumda cesaret edemıyorum..sen biraz kullan bakalım sıkıntı yoksa bende 19 a geçicem:)
Emer 20mi taksak napsak??:D
Muhurlu app yapan anadolu yakasinda bildigi yer olan var mi? Arka plakanin rengi atti kaliteli biseyler olsun. Ayrica cam filmi icinde sonradan morarmayan iyisinden bir filmci ariyorum :)