baska ceedlerle belkı ama 3-4 tanesının yanına yaklasmayın derım
200+ cunku :)
ama 1.6 130 luk guzel motor performans ve ekonomı bır arada
Printable View
bide 200+ güçleri turbo değiştirmeden nasıl alıyorsunuz ?
200+ da dikkatli olun derim :) araç sağlığı açısından
rollde hiçbi lafım yok ama kalkış için aynısıını söyleyemicem bence bu kadar emin olmayın derim arada güç farkı olsada kilo farkıda yabana atılcak bi fark diil ben benim arabayla 1350 kilo oluyorum sizin araçta 1600'se arada 250 kilo fark var ciddi bi rakam bence ben kalkış denemek isterim sizinle
herzaman deneyebılırız sorun yok yanlız dedıgım gıbı 0-100 degıl 0-200 yada 0-160 denerım
peki turbo buyutmeyi tavsiye etmezmisiniz şuan o yönde bi isteğim varda=)) palleri büyütmeyimi tavsiye edersiniz??
Bence mantıklı olan 0-160.
bunun cevabını en ıyı bekır verır onunla konusmak lazım
gecen bır alfa gulıetta vardı buyuk turbo ıle duzensız 140 bg alıyordu stok turboya dondu daha ıyı sonuc aldı bız suan deneme amaclı 3 bar a kadar bastık 10-15 dyno kostu arac 190 cıvarı cıktı calıstıgımız arac 2009 5 ılerı 115 lıkama pallerle bıle ayar kolaydegıl aynı turbodan 3 adet var herbırıne ayrı ayrı calısılıyor dynoda yazılıyor bu hafta ıyıce sekıllenır
farketmez canım orası deneriz görürüz kim nerde kaça kadar geçiyo veya siz kaçta geçiyosunuz en azından ben kafa tutabiliyomuyum onu görürüm bide o var=)havalar düzeldiğinde ayarlayın denerim ben zaten denediğiniz yerler bizim orası geldiğinizde haber vermeniz yeterli =))) 2 dkkda yanınzda olurum=)
tavsıyem bırde kadran vıdeoları cekın yapılan ıslemlerın farkı en ıyı o sekılde anlasılır
yada gps olcumu kı bu cıhaz zor bulunuyr :)
Buğra sonra jantlarını bana ver bende denerim :)
Sende senin yazılımı kopyala benimkine atalım ihtiyacım olcak baksana:D
Rahat olun gençler :D
Kanınız yerde kalmaz :D