benim arabanın ilk roll denemesi oldu valla nice geçmelere nasip olsun :)tamponum +5hp zaten :D
Printable View
benim arabanın ilk roll denemesi oldu valla nice geçmelere nasip olsun :)tamponum +5hp zaten :D
sizin yolunuzdan ilerlicem ben de arkadaşlar.. sanırım arabayı aldıktan sonra ilk yapmam gereken yay ve yazılım...
yay konusunda az çok kafam netleşti.. forumda çok net bilgiler var ama chip/yazılım işlerinden hiç anlamam.. alt devirlerde biraz daha hareketlenme ve daha az yakıt tüketme konusu için yazılım ile mi oynatmam gerekiyor yoksa donanımsal olarak bir alet montajı mı ??
@bugrahan bende öyle düşünüyorum...
nerde yaptırmak lazım bu yazılım işini ?? istanbulda fln war mı tavsiye edebileceğiniz bir yer ? bi de ben motor ömrü etkilenmesin istiyorum ... zaten aracı çok abartı zorlayan birisi değilim , sadece alt devirler biraz daha canlansın istiyorum... bunlara göre hazır yazılımlar mı var ? yoksa orda mı ayarlıyorlar ?
Cam tavan meg3'te olmazsa olmaz :)
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3790445/detay/
Beyler askerden yeni geldim :) arabamı sattım gitmeden ama avatarım bile hala aynı..jantları düşünen varsa fiyata bakmayın burdan isteyene bin liraya kadar veririm.hayırlı günler herkese :)
Hoşgeldin Yiğit. Kan kaybediyoruz gitgide :)
hoşgeldin yiğit hayırlı olsun nerede yaptın askerliği
4 ay bekledikten sonra yazilimimizi yaptik simdilik tepkiler guzel uygun bi zamandada dynoya cikaricaz:D
First start videosunu yanlışlıkla silmişim :D :D :D
Piyasa yavaştan pskopat meggy'lerle dolucak. ilk 3 vites iptal
videolarla görürüz artık 1.6 DCi'ın gücünü... :)
Maşallah EBY mize zaten stock halde de gideri iyiydi şuan bide soft yazılıma göre tepki baya iyi :) Eyüp niye soft yazdın onu :D :D :D
eskiden dizel araba denilince, burun kıvırılırdı.. şimdi ise hem yakıtıyla hem de performansıyla can oldular can :D :D
Bugra hayirli olsun guzel videolari beklioruz :) ozellikle ceed videosunu:)
eby ile 2 dede basılmaz artık 3 de denersin knka :Dçarşamba bakalım kesin eby ye
Bugra hayirli olsun :)
İş kurma sebebiyle aracımı satıyorum arkadaşlar bilginiz olsun :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6917135/detay/
Benim arabayı kim aldı acaba merak ediyorum (:
Cuma günü bir aksilik çıkmassa yollarımız ayrılıyor :(