Merhaba,
Ben biraz daha düşük sesli bir egzoz arıyorum. Fiyat aslında uygunmuş ama nasıl yapsam bilemedim. 150 bilemedim 200tl ye bu işi yaptırabilir miyim? Ne dersiniz?
Printable View
Megane Cuupe alırken hangisi alınmalı neye dikkat edilmeli ? Kısaca yakıt nedir yaklaşık 150 hp civarı elde etmenin maliyeti nedir ? dumansız alınacak max. güç nedir ?
Coupelere bakıyoeum bu aralar biraz bilgilendirebilirseniz çok sevinirim..
Değerli arkadaşlar. İlanım her türlü yoruma açıktır. Satmaktaki amacım ve ayrıntılı bilgiler ilan içinde mevcuttur. Eşe dosta gidecek olan bir araçtır.Saygılarımla... (ilan şu an onay sürecindedir.)
Connecting site...
Arkadaşlar araç eşe dosta gidecek türdendir. Fiyat konuşulur anlasilir.
güzel araç
Connecting site...
fiyatı aşağı çektim günceli...
arkadaslar temiz coupe arıyorum beyaz renk xenonlu olursa iyi olur başka renkte olabilir tabii dizel ve 80 bini gecmemiş olacak boya 2-3 parça olabilir değişende olabilir resimli olsun yeter ki.fiyat olarak 38 vericem maksimum
Arkadaşlar megane 3 rs plastik arka tampon nereden alabilirim fiyat nedir bilgisi tecrübesi olan varsa bilgi verirse sevinirim...
ya bizim klima mono calısmıyor mu? ılla ayrı ayrı mı sıcaklık ayarlayacagız?
h&r 3,5cm yay arıyorum...soğuk pres yapılmış olmasın..
selam arkadaşlar. burada hızlı megan cılar vardı. bana yakın güçteki arkadaşlarla denesekte kıyas yapsak olmazmı aracım 170 bg:)
Arkadaşlar bir sorum olacak bu gün Altunizade Mazda bayisinin bahçesinde ENS plakalı beyaz bir coupe vardı araç bu siteden mi? bu siteden ise konusu veya detaylı fotoları varsa gösterirseniz sevinirim. Arabanın kombinasyonunu beğendim yakından incelemek için istiyorum.
Tanıdık bi abi 4 kapıya rs difüzör uydurdu çokta güzel oldu fikir vermesi açısından paylaşiyim
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/197/l1ec.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/163/abfy.jpg
Fiyat nedir?
konuyu görmüşken yazayım kuzenim megane coupe ından çıkma hr yaylarını satıyor bilginiz olsun.
Connecting site...
Arkadaşlar,
beyaz 80k km altı temiz bir coupe arıyorum. Olmazsa olmazlarım cam tavan.
Telefon: 0532 594 45 52
Ben olsam düşünürdüm şunları:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60062612/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61104976/detay
selamlar uzu suredır buradayımama aktıf degılım cok aracım meg 3 1.4tce aracta vogtland yay orta susturucu ıptal barbaros chıp 170hp 240 nm dısında ufak tefek kapı kolları ve orta konsolu pıyano sıyahına boyamak megane 3 rs pedalları ve kapı esıklerı focal kapı ıcı jvc ana unıte ıle cerwın vega 30 luk bır wooferı 2 adet mb quart anfı beslıyor ılaveten butun arac sokulup 2 kat ses bır kat ısı ızlosayonu halı hazırda aldıgım gıbı yapıldı su anda masallahı var gayet gergin :D
İyi forumlar arkadaşlar severek kullandığım rocco aracımı satıp düşük yakıtlı dizel araç alma kararı aldım konuyu biraz okudum fakat yinede sizlere sorma ihtiyacı duydum edc şanzımalı araç yazılım ile şanzıman agrızası yaparmı komple egzoz yapıldığında vites geçişlerinde dsg gibi patırdarmı yazılım ile maxsimum veriler ne olur 20 bin kmde hatasız edc şanzıman en dolu coupe kaç lira olmalıdır ?
dizel olduğu için patırdamayı unut.
yazılımla alakalı sorun çıkıp çıkmaması ise, yazılımcın tork artışını abartmazsa, sen de düzgün kullanırsan pek sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum
Yazılımla 1.5 dci EDC kullanan çok kişi mevcut, herhangi bir şikayetleri yok memnunlar yakıt ve performanstan. Düşündüğünüz araçtan sizinki gibi bir performans,vites geçişi vs beklemeyin hayal kırıklığı olur. Ekonomik ve spor GÖRÜNÜMLÜ bir araç olucak sadece
Connecting site...
ecufast yazılımlıdır. Alper Bey direk yazdı yazılımı...
eşe dosta gidecek cinstendir...
1,5 dci edc sanzuman 133whp olcutk maksımum.
18 inç - önler 9 arkalar 9.5 ofset jant ile aracı nekadar düşürebiliriz dönüşlerde yada esnemelerde sürtme yaşanırmı örnek resimler varmıdır ?
Yalnız şöylede bir gerçek var megane rocconun yanından bile geçemez bence ikisi birbiriyle kıyaslanacak araçlar değil onun patırdaması ve torku insanı sürekli bağlıyor .
Merhaba arkadaşlar ben Mehmet megane 3 coupe ailesine katıldım daha önceden her neyse arka tamponu vurdum arabaya difüzör taktırmak istiyodum bu bahaneyle taktırıyım diyorum bildiğiniz güzel sağlam iyi fiyata difüzör yapan bi yer var mı
Coupe jantını satan varmı arkadaşlar?
Marşpiyel - difüzör ve krom egsoz ucu istiyorum plastik bulma şansım nedir bulamaz isim en düzgün fiberi hangi firmadan satınalabilirim .. Ayrıca downpipe ve egsoz sistemini satacak arkaşadaşlar var ise satınalabilirimm.