ağır tapikçinim yanlız şu andan itibaren :D:D:D
bi gelişme olduğunda yazarsan sevinirim çok aradım çok aradım kimseden cevap alamadım gıcık oldum servisin zaten salladığı yok keyless yazılımı attırayım diyorum onuda bilmiyorlar:ofk:
Printable View
Yaptırmak istiyosan yardımcı olurum keylesside sorarım yarın sadece yazılımla olucak bişi olduğunu sanmıyorum ama şansımızı deneyelim=)
ya arabayı aldığım bayi bile keyless vardı sanırım bunda dedi bide donanım var sanırım araçta ya yani kapı kollarındaki sensördür bilmem nedir...
RS yaptırmayı çok düşündüm ya araç bildiğin değişiyor aşırı tok ve güzel oluyor mesela arka egzos için yapabilecek birileri bulmuştum sahibindende ama egzosun içinde metal gözüküyordu aşırı.. vs. vs. ama o yandakilerin parça olacağını düşünmemiştim nereye danışıyoruz bu tarz şeyleri hiç tanıdığım yok benm tanıdığın tanıdığı var sadece :D
by_alex sen burda mi yaptirdin arka eki?
MEGANE 3 RS KROM EGZOZ RSTUNİNGGARAGE - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 69096342
ben asıl şu çamurlukların üstündeki eklenti gibi şeyleri merak ettim onlar bizim arabalarda yok sonradan mı eklendi?
dodikler demiş bir arkadaşımız ama o ne demek bilmiyorum :D :D :D
Ben kısaca açıklıyım :) Rs difüzör değil komple arka tampon getirtmiş buğra yani arka komple rs tamponu o yandaki çıtalar tamponun kendisinde olduğundan çamurluklara uzamıyor tampon bitiminde bitiyor yani çamurluğun üstünde ek yok.
emre dyno ;)
Yok emre arkadaşımızında açıkladığı gibi fransadan komple tampon geldi orjinal tampon yani=) evet o yan ekler şuanlık sırıtıyor hatta kötü duruyoo:D ama diğer ekleride alınca tamamlanıcak zaten kış araba hep kirli pek gözüm takılmıyo diğer eklerde 1 ay içinde hallolur herlade bi aksilik olmazsa
Ayrıca bugün egzoz işinide yaptırdım gidişini tam deneyemedim ama sanki alt devir biraz yükseldi gibi geldi bana ama kötü diil yalnız içindeyken çok gaza getirici bi sesi oldu dışardan nası bis ses veriyo bilmiyorum ama dizel değiilmiş gibi sanki ses veriyoooo:D
Gidişini deneyemedim tam ama sesi bi duysan direk yaptırıcan bence:D:D haftasonu bakarız cumartesi yada pazar yağmur olmazsa deneriz:D
Bu arada beni yalnız bırakmayan erol kardeşimede tekrardan teşekkür ederim:)
Bu arada egzozu ortadan çıkarmadım eskisi gbi kaldı ama susturucu ortada artık sonda yok=) susturucu olmadan baya magırus gibi sesi vardı:D
yeni megane'lar fransada satışa sunulmuş...
Mégane Berline Collection 2012 - Présentation Générale : Design - Renault France
1,6 DCi 26.450 Euro..
4.8 lt şehir içi, 4.0 lt karma, 3.6 lt uzun yol...
Bende bunun tamponunu kovalıyım bari :D
90 lıkta varmış dimi yoksa benmi yanlış algılıyorum uff ölüm :D
satın bunları kia alın yoksa lanetlenirsiniz aahah :D
1,6 DCi fransada bile 60 milyarın üzerinde satılıyorsa bize gelmesi zor görünüyor.. :(
Vites topuzu aynı değilmi yoksa benim mi gözüm seçemedi buğra
teyp tuşlarını değiştirmişler.. usb portunu eklemişler..
Samsun yetkili bayii'ndeki tanıdık gelicek gibi konuşuyordu epey ilgilidir.
Benim fikrim , bu motoru avrupada 1.9 DCİ 130'un yerine getirdiler.Türkiyede 1.9 DCİ hiç olmadığı için megane açısından pek umutlu değilim.Scenic'te gelebilir.Çünkü ağır olduğundan dolayı şikayetçi olanlar duydum epey.Bakalım , umarım gelirsede BURSA'da ilk etapta üretmezler.
ya alex yaptın bı hayır paylaştın bizle bıde fıyat kımını paylassan tek tek parçalrın sana malıyetı ne oldu :)
bu arada anakarada son 10 yılın en ciddi app plaka ve cam filmi uygulamasıyla karsı karsıyayız.malesef dun app ler uygulama esnasında gıttı +155 tl ceza bugun yıne uygulama vardı allahtan sabahtan on fılmlerı sokturdum zor yırttım ıkıncı 155 tl den arka camlar orjınal dedım :) %50 şansım vardı
aynen hemde çift mühürlüydü bide cart dıye 2 memur soktu aldılar ekıp aracının bagajına attılar :) son bır aydır cok uygulama var ılk kez karsılasıyorum bu kadar sıkı olana.one ya app yok fılm yok su yok bu yok valla satıp otobuse bınerım :)
App'yle aracın dünyası değişiyo:D:D
60.000 bakımı:
Hava filtresi+
Yağ filtresi+
5-40 elf yağ+
Polen filtresi+
Yakıt filtresi+
Ön 2 fren balataları+ = 650 TL (işçilik dahil)
Çok be,bu kadar tutuyormuymuş!!